Итън Хоук вярва, че е най-добрият любовник в света, защото съпругата му Райън Хоук го е удостоила с тази титла, а тя била една от най-умните жени, които актьорът е срещал в живота си.

Итън и Райън Хоук

47-годишният бивш съпруг на Ума Търман бил много развълнуван, когато Райън, от която има две дъщери, му казала, че няма равен в секса. Пред списание US Weekly Хоук заявява гордо:

Майка ми казва, че съм много умен, децата ми ми казват, че съм най-добрият баща в света, а жена ми ме намира за най-добрия любовник.

Итън Хоук има и 15-годишна дъщеря Мая и 12-годишен син Левон от брака си с Ума Търман. Преди време звездата от „Гатака“ и „Крадец на животи“ призна, че не вярва в моногамията, въпреки че е щастливо женен за Райън от 2008 г. насам. Той сподели:

Моята връзка с настоящата ми съпруга е вълнуваща и аз съм ангажиран на 100%. Но нито тя, нито аз знаем какво ще ни донесе бъдещето. Сексуалната вярност не трябва да е единственото нещо, на което да се крепят отношенията между един мъж и една жена. Хората имат прекалено детински поглед върху верността. Измамно е, че изневярата те прави лош. Човешките същества са сексуални.

Изглежда г-н Хоук леко се е комплексирал от връзката си с божествената Ума Търман.

Итън Хоук и Ума Търман

по материали на dnes.bg

Вижте още: Не искам да живея в свят, в който хората не търсят любов, а перфектен партньор – КИАНУ РИЙВС