Това е изповедта на Ива. Ние всички имаме мечти,мечти свързани с материалното,мечти свързани с децата ни, със семействата ни… Мечти за екскурзии,за пътешествия…

На Ива мечтата е по-простичка , тя не иска подаръци и екскурзии,тя не желае материалното,а иска да живее като пълноценен човек, иска да се оперира и да се лекува. Заедно можем да осъществим тази мечта Вие можете,защото вие сте хората с добрите и щедри сърца,които освен да подарите здраве на Ива ще и дадете и надежда,че има шанса да осъществи и всяка своя друга мечта впоследствие…

Молим ви да не оставате безучастни към една толкова простичка и същевременно неизпълнима без вашето участие мечта.

Аз съм Ивелина! Родена съм в град Русе през 1989 година. На 18 годишна възраст (2007-ма година) претърпях тежка катастрофа на пътя Бургас- Созопол. Шофьорът на лекия автомобил, в който аз се возех, загина на място, а аз вече 10-та година съм в инвалидна количка борейки се за своя живот.

Травмите от катастрофата по тялото ми бяха десетки, но най- голямата травма, която получих в следствие от ПТП беше на гръбначния ми стълб. ТХ-6 и ТХ-7 бяха счупени, направиха ми операция в бургаската болница, но се подиграха с живота ми, като ми поставиха фалшиви импланти в гръбначния ми стълб, които след 2 години се наложи оперативно да се отстранят от тялото ми, тъй като организма ми не ги приемаше.

Извървях много дълъг и тежък път на лишения и болки, за да открия, че има решение за моят проблем. За жалост лекарите в България, на които аз попадах през тези 10 години не бяха това, което на мен ми се искаше. Не гарантираха и не се заемаха дори да опитат някакво лечение върху мен, нито ме насочваха към други специалисти, но аз не спрях да търся начини, за да намеря правилния път по който да поема.

И сега след като открих клиника, която желае да ми направи операция, аз нямам пари, за да се лекувам. Става дума за 65000 Euro в клиниката AIMIS в Кипър. Там също не дават гаранция лекарите, че моето здравословно състояние ще се подобри драстично, но… Искам просто да опитам, защото знам, че тялото ми е силно и ще се справи с всичко.

Имам огромна молба към Вас. Моля Ви, помогнете ми за събирането на сумата за моето така жадувано лечение. Помогнете ми, защото аз искам да живея, искам да съм пълноценен човек като Вас. Имам мечти, които искам да осъществя. Ако проявите интерес към написаното,моля Ви върнете ми отговор! Благодаря Ви!

Как можете да помогнете:

Това е групата в която провеждаме благотворителен онлайн базар за ИваЗаедно за Ива

Тук можете да „продадете“ или да закупите в полза на Ива книги: Заедно за Ива- купи, продай благотворително книга

Дарителски DMS на номер 17 777 с текст IVELINA на цената от 1 лв.

Дарителската сметка в лева:
Титуляр Ивелина Руменова Димитрова
IBAN:BG18BPBI88981030007946
BIC: BPBIBGSF
Postbank, Пощенска банка

Paypal :https://www.paypal.me/helpivelina
Paypal: ivelinadimitrova89@gmail.com

Това е личния сайт на Ива в който можете да намерите цялото инфо за нея – документи, епикризи, новини от медиите, салдо: https://helpforivelina.wordpress.com/

Благодарим на всички,които помагат Ива да оздравее!