The Post е историческа драма, която включва в актьорския си състав легенди като Том Ханкс и Мерил Стрийп.

Вече можем да видим първи трейлър на очакваната с огромен интерес историческа драма The Post, режисирана от великия Стивън Спилбърг. С главни роли във филма са две огромни имена от актьорската гилдия – Том Ханкс и Мерил Стрийп, което допълнително потвърждава статута на филма като фаворит на следващите Оскари.

The Post разказва историята на известната издателка на Washington Post Кей Греъм (Мерил Стрийп) и нейния редактор Бен Брадли (Том Ханкс), които през 1971 година взимат решение да публикуват строго секретните документи Pentagon Papers. Те се отнасят за участието на Правителството на САЩ във Виетнамската война, като публикуването им предизвиква сериозен отзвук в американското общество. Най-вече заради лъжите, които дълго време Правителството е отправяло относно участието си в конфликта.

Любопитното е, че The Post е първият филм до този момент, в който легендите Том Ханкс и Мерил Стрийп ще бъдат заедно на екран. Не би било никак изненадващо, ако и двамата получат номинации за Оскар, имайки предвид любовта на Академията и критиците към исторически драми от подобен тип.

The Post ще дебютира на голям екран на 22 декември 2017, а ние очакваме да видим един от най-силните филми на следващата година.

редактор: Виктор Иванов

Вижте още: РОБЪРТ ДЕ НИРО И АЛ ПАЧИНО отново заедно, заради СКОРСЕЗЕ