В красивото Велико Търново можете да откриете едно съвсем ново и абсолютно прелестно местенце – малко магазинче, събрало в себе си красотата и магията на ръчно изработени съкровища, излезли изпод ръцете и въображението на най-талантливите български артисти.

Целта на ентусиазираните създатели на това артистично убежище е да съберат на едно място плодовете от креативността и сръчността на младите даровити творци и да ги направят достъпни за обитателите и посетителите на Старата столица.

Като символ на това смело начинание са избрали Дървото на живота, с надеждата, че то ще донесе духовно изцеление чрез виталната красота, вплетена във всеки един от предметите, изработени с обич и дръзновение, напук на заобикалящата ни неугледност и повсеместно омерзение.

 

Магазинът отвори врати на 15 юни. За старта на проекта си, СЕРДИ заложи на едни от най-продуктивните и иновативни артисти в България днес. Поне едно е сигурно – повече никога няма да се чудите какво да подарите по какъвто и да било повод!

В случай, че вие самият сте човек, който се занимава с ръчно изработени изделия и искате идеите ви да докоснат повече хора, можете да се свържете със СЕРДИ на e-mail: abc@serdi.bg.

В случай, че творчеството ви отговаря на критериите и стандартите на СЕРДИ и интересите ви съвпаднат, можете да разчитате на едно дългосрочно и ползотворно сътрудничество.

Адресът на магазина е: гр. Велико Търново, ул. „Стефан Стамболов“№ 37.

Работно време: Всеки ден от 10:00 до 20:00 часа.

Очаквайте предстоящи новини и новата селекция на СЕРДИ от света на изкуството и занаятите.

Можете да се свържете със СЕРДИ и на фейсбук страницата SerdiBG

Вижте още: Фестивал на триизмерното улично изкуство