Мъжете лесно се подвеждат по външния вид и поведението на една жена. Привлекателността и усмивката й са достатъчни, за да не се забележат негативните качества. Всеки иска да повярва, че тази жена е мила, нежна и може да прави най-вкусните сандвичи.

Не е тайна, че мъжете попадат отново и отново в капана на красивата жена, макар почти винаги да остават разочаровани накрая.

За да се предпазят от поредния неуспех, могат да обърнат внимание кои са седемте типа жени, с които да избягват да планират дългосрочна връзка:

НУЖДАЕЩАТА СЕ ОТ РЕМОНТ

Това момиче е почти перфектно. Само че още не е осъзнало собствената си значимост. Самочувствието й е леко занижено. Самоиронията е най-добрата й защита срещу обкръжаващия свят. Но тя сама трябва да открие щастието и да изгради самочувствието си. Пътят, който е нужно да извърви, за да разкрие уникалността си, е само неин. По-подходящият избор е жена, която обича себе си каквато е. Тя ще обича и партньора си по начин, който е неописуем.

МНОГОСЛОВНАТА

Тя е просто досадна. Иска да сподели всичко. И да слуша за всичко. Тя няма нужда от мъж, а от приятелка. Изсмуква цялата енергия и не оставя място за романтика. Интересното в новата връзка е именно загадъчността на човека до теб. И също както се изследва нов град, във връзката това се случва бавно и постепенно. Не е нужно някой да ти го разкрива наведнъж.

Тя ще говори, когато е нервна, когато е уплашена, самотна или обидена. И няма да спре. Може би ще е забавно в началото, но мъжете имат нужда от малко тишина и спокойствие.

Комуникацията е важна за взаимоотношенията, но не и когато е изказана на един дъх. Мъжът в случая не е майка или най-добра приятелка на тази жена. Тя трябва да открие хората, които да играят тези роли в живота й.

ПРЕКАЛЕНО ОПИТНАТА

Жената, която е имала много партньори в живота си, може би има проблем – може би лесно се отегчава или не успява да задържи за дълго мъж до себе си.

ТАЗИ, КОЯТО ХАРЕСВА ЛОШИ МОМЧЕТА

Сигурно всеки е чувал някоя жена да се пита “Защо винаги случвам на глупаци?” Някой се е отнасял зле с нея, но тя се прибира с него. Привлечена от увереността му и не забелязва, че той пренебрегва чувствата й. Харесва й атлетичното тяло. Вижда мъж, който може да я защити, да се грижи за нея и да й осигури добър живот.

Един съвет към мъжете – грижете се за себе си, хранете се добре, тренирайте, бъдете успешни и се образовайте. Ако тя иска, бъдете и лошото момче за нея. Но минусът за вас ще е, че всяка подобна трансформация ще ви превърне в поредния загубеняк.

ТАЗИ, КОЯТО НЕ ОТВРЪЩА НА ЛЮБОВТА 

Не е необходимо постоянно да й се правят комплименти, да й се подаряват цветя, да се масажира преди сън, да се изпълнят всичките й мечти. Ако тя не отвръща на цялото това внимание, означава че нещата може да завършат зле. Хубавата новина е, че ако двамата държат един на друг, може с разговори да разберат кой и как отвръща на чувствата на другия и да комуникират от какво има нужда всеки от тях.

ВЕЧНО СТРАДАЩАТА

Тя е била отритната от различни мъже в предишните си връзки – дали са й изневерили, отнасяли са се зле с нея, лъгали са я. Тя не е забравила и не е продължила напред. В нейните очи всички мъже са лоши. Докато не прости за старите грешки в живота, тя никога няма да свали гарда и да се научи да обича отново.

ТАЗИ, КОЯТО ИМА ПЛАН ДА ТЕ ПРОМЕНИ

Тя мисли, че може да направи от един мъж мъжът на мечтите й. Но съответният не бива да се подвежда. Дори и тя да го убеждава, че само ако промени малко от това или онова, за да го обича повече, той трябва да си има едно наум. Ако тя не го обича какъвто е, значи няма смисъл.

Всички тези жени могат да се променят. Не е задължително ако са такива, вечно да си останат такива. Слагането на етикети на хората е грозно и ограничаващо. Когато двама души наистина искат да бъдат заедно, винаги могат да преборят малките недоразумения и да ги превърнат в една пълноценна връзка.

Автор: Николас Ковърстоун
Превод: Яница Григорова
Източник: themindsjournal.com

Вижте още: Физическото Привличане е Необходимост, а не Лукс