.

През по-голямата част от тази пандемия ставаме свидетели на почти непоносима вече ирония, но от залятата с новозаразени Германия идва поредната лудост: вече не можете да се самоубиете, ако не сте вaкcиниpaни срещу СОVID-19.

Европейските държави се борят за ограничаване на разпространението на виpycа и Германската асоциация за eвтaнaзия Verein Sterbehilfe издаде нова директива, заявявайки, че отсега нататък ще помага само на тези, които са вaкcиниpaни или са прекарали болестта.

Изявленето на асоциацията гласи:

Eвтaнaзиятa и предварителната подготовка на доброволната отговорност, която са поели нашите членове, желаещи да умрат, изисква човешка близост. Човешката близост обаче е предпоставка и развъдна среда за предаване на кopoнавиpyс. От днес в нашата асоциация се прилага правилото за 2G, допълнено от мерки, свързани със ситуацията, като бързи тестове преди близки срещи в затворени помещения.

„Близки срещи в затворени помещения“ – какъв приказен немски евфемизъм за асистирано самоубийство.

Терминът „2G“ се отнася до сертификатите, които позволяват свободно движение за развлекателни дейности само за „вaкcиниpaни или възстановени“.

Не дай си боже нeвaкcиниpан човек да се опита да сложи край на всичко!

Вероятно е нуждно да обсъдим и въвеждането на сертификати за вaкcинaция и за отвъдния живот…

Източник: The Spectator