.

Обществото често има определени представи за това как жените трябва да се държат и как мъжете трябва да се държат.

Често четем „правила“ написани от жени за мъже. Популярните публикации често отразяват тези очаквания, като предоставят съвети и насоки за това как жените желаят мъжете да се променят и да започнат да отговарят на очакванията и нагласите им. Е, нека видим и мъжките „правила“:

1. Сълзите са изнудване.

2. Ако искате нещо – говорете директно. Полупрозрачните намеци не работят! Прозрачните намеци не работят! Дори супер прозрачните намеци не работят! Просто го кажете направо!

3. Научете се да взаимодействате с тоалетната седалка. Не сте малки! Ако е вдигната, върнете я на място. Ние се нуждаем от това тя да бъде вдигната, а вие спусната. Ние не се оплакваме, че не я вдигате.

4. „Да“ и „Не“ са чудесни отговори на почти всеки въпрос.

5. Споделяйте с нас само проблемите, които трябва да бъдат решени. Затова сме необходими. За съчувствие се обръщайте към приятелките си.

6. Ако главоболието ви не отшуми за 17 месеца, нещо очевидно не е наред с вас. Отидете на лекар.

7. Всичко, което казахме преди 6 месеца, не може да се използва като аргумент в спор. Освен това датата на изтичане на всяка забележка или коментар автоматично изтича не по-късно от 7 дни.

8. Ако мислите, че сте дебели, има вероятност да сте. Няма нужда да ни питате.

9. Ако това, което казваме, може да се тълкува по два начина и едно от тълкуванията въздейства върху вас като червен плащ на бик, имали сме предвид втория.

10. Можете да ни помолите да направим нещо или да ни кажете как трябва да го направим. Но не и двете опции едновременно. Ако знаете как да направите това, което трябва по най-добрия възможен начин, отидете и го направете сами.

11. Ако е възможно, запомнете всичко, което сте искали да кажете до рекламата.

12. Христофор Колумб никога не е бил упътван накъде да плава. И на нас не ни е нужно!

13. Всички мъже виждат само 16 цвята, както е в стандартната цветова схема на Windows. Праскова е плод, а не цвят. Тиквата и тя, също не е цвят. Какво е коралово или морско, нямаме представа.

14. Ако нещо ви сърби, почешете го. Точка.

15. Ако попитаме какво се е случило, а вие отговорите „нищо“, тогава ще се държим така, сякаш нищо не се е случило. Ясно е, че лъжете, но смисълът на това е да спорите?!

16. Ако задавате въпрос, на който не искате да чуете отговора, очаквайте отговор, който не искате да чуете.

17. Ако трябва да отидем някъде заедно, абсолютно всякакви дрехи ще свършат работа. Наистина.

18. Не питайте какво мислим, ако не сте готови да обсъждате такива теми като устройството на дънните платки или резултатите от вчерашния мач.

19. ИМАТЕ какво да облечете в гардероба.

20. Обувките ви СА напълно достатъчно като бройка.

Превод: Аксиния Цветанова

Последвайте ЧЕТИЛИЩЕ в Телеграм:

Вижте още: Нещата, които не трябва да правите за нито един мъж