.

Основното вселенско право

Нашият живот е предмет на основния универсален закон – законът на привличането. Това е просто и логично: човек привлича към себе си това, за което мисли. Нашите мисли са сигнали, които непрекъснато изпращаме към Вселената.

Тя отговаря на всеки от тях, т.е. изпълнява всичките ни искания. Но, уви, това става буквално. И когато мислим за неща, от които се страхуваме и искаме да избегнем – болести, бедност, предателства, разочарования, в резултат ги получаваме.

Човек не може да мечтае за щастие и в същото време да си помисли: „Животът ми е пълен провал: нито пари, нито здраве, нито любов …“ Вселената отговаря на подобна настройка с помощта на джина от магическа лампа. – Ами – отвръща тя. – Каквото поръчате. Наистина нямате нищо от това. И няма да имате.

Отрицателното съобщение се връща с двойно отрицание. Но магнитната енергия на нашите мисли може да направи всеки от нас щастлив.

Човек, изпълнен с любов, привлича любовта на другите хора.

Това е една от основните принципи на закона за привличане. Подобните неща се привличат. Всички хора, събития, неща в живота ни изобщо не са случайни. Обграждаме се с тях доброволно или несъзнателно. Трябва да се принудите да мислите само за доброто и да видите красотата в хората и предметите около вас.

За съжаление, често детските комплекси формират позицията на нещастния и необичания човек. Експертите наричат ​​това „съзнанието на жертвата“.

Може да изглежда като човек, който търси изход, но в действителност се случва следното: постоянните разговори за нещастната любов го потопят в малък затворен свят на безкрайни обиди и разочарования, в един порочен кръг, от който е много трудно да се измъкне.

Жертвата просто престава да забелязва положителните моменти от живота и колкото повече страда, толкова по-често прави грешки.

Да чакаме щастието в такова състояние е доста наивно. Как да промените ситуацията?

Първо, да осъзнаете, че любовта не може да дойде отвън, насилствено да премине през човека. Желанието да обичаш и да бъдеш обичан трябва първо да се роди в душата, да запълни всички кътчета на съзнанието.

Не забравяйте, че никой не може да направи нищо за нас. Ние и само самите ние създаваме собствената си реалност. Щастливите хора се радват по най-незначителни поводи.

10 златни правила за привличане на любов

1. Винаги се събуждайте с усмивка. Бъдете сигурни, че днес денят ще бъде прекрасен. Научете се да се радвате на всякакви дреболии и положителните емоции ще изгонят излишните негативи от живота.

2. Заобиколете се само с интересни, позитивни хора.

3. Научете се да бъдете интересни на самите себе си. Непрекъснато се развивайте, опитвайте нещо ново всеки ден, учете нови неща и помнете: човек, който не е отегчен от себе си, винаги предизвиква интереса на другите хора.

4. Правете само това, което ви носи радост, любов и щастие. Разбира се, има неща и събития, които е почти невъзможно да се избегнат, има хора, с които, въпреки цялото си нежелание, се налага да комуникирате.

В този случай се опитайте да намерите най-доброто в тях и отсега нататък мислете само за тези положителни аспекти. Много скоро ще забележите как се променя настроението ви, ще се подобри връзката ви и ще се почувствате леко и удобно.

5. Никога не се съмнявайте в собствената си изключителност. Всеки човек е уникален и заслужава любов. Не критикувайте и не се притеснявайте. Бъдете горди от себе си, обичайте собствения си образ и забелязвайте как ще се случат положителни промени.

6. Не губете вътрешната си хармония. Ако смятате, че сте завладени от чувство на страх, омраза или раздразнение, опитайте се бързо да преминете към позитивните емоции чрез ярки и приятни спомени, образа на близък човек, мечта. Така можете да се предпазите от неприятностите, които винаги привличат негативните емоции.

7. Съберете стари снимки на бивши близки, чиито спомени предизвикват болка. Поставете ги в кутия, завържете ги с червена лента и ги скрийте в мазето.

Специалистите по фън шуй твърдят, че по този начин ще можете да сложите край на миналите взаимоотношения и да се отворите за нови чувства.

8. Мечтайте за любовта! Колоритно и ярко, до най-малките детайли, привлечете образи на щастие във въображението си. Ясно си представете човека, който искате да стои до вас. Искането ви със сигурност ще бъде чуто.

9. На красиво парче хартия опишете подробно човека, който искате да срещнете. Опитайте се да покриете всичките му възможни черти: външен вид, характер, начин на говорене, обличане. Отговорете на въпросите – с кого работи, колко печели, какви са неговите приятели, навици, страст, духовни качества. Може ли да състрадава, да бъде верен, дали има чувство за хумор, такт, дали е способен на изключителни постъпки. Колкото повече описвате портрета на бъдещия обичан, толкова по-точно ще бъде изпълнена вашата „поръчка“.

10. Направете карта на желанието. Ако любовта играе ключова роля за вас, поставете снимката си в центъра на голям плакат до портрета на човек, чиято външност ви харесва. Намерете изображение на къщата, която искате да имате, деца, пари, коли, вълнуващи пътувания. Закачете картата на видно място, по-често я разглеждайте и мечтаете. Визуализацията е един от най-мощните начини да превърнете фантазията в реалност.

3 главни „никога“

1. Никога недейте да таите възмущение, особено към бившите любовници. Оплакванията на подсъзнателно ниво блокират възможностите за положителни промени в живота.

2. Никога не казвайте на себе си: Няма да успея. Вярата в успеха е основният ключ към успеха.

3. Никога не превръщайте търсенето на любов в самоцел. Истинското усещане идва естествено и хармонично.

Щастливият човек живее много по-дълго и рядко се разболява.

Всички болести са от нерви. Нашето физическо здраве е огледално отражение на психичното ни здраве. И не става дума за психични разстройства. Оказва се, че безпокойството, страхът, скръбта и другите отрицателни емоции разрушават тялото на клетъчно ниво, което води до нелечими болести в него.

Психолозите, които изследват отблизо този проблем, казват: хората умират от негативни мисли. Днес учените са доказали, че всички процеси в организма се контролират от централната нервна система, което създава сценария на свързаните с възрастта промени. Тя отразява нашите идеи за живот, нашите навици и очаквания.

Например, ако човек е сигурен, че след четиридесет години ще започне постепенно да се скапва, ще се разболее от куп болести, ще го застигнат разочарования и неуспехи, тогава това ще стане.

Преминавайки четиридесетата година, той ще започне бързо да старее, да се разболява и да вехне. Докато друг човек няма да загуби здравето, енергията и радостта, когато дойде старостта, само защото вярва, че човек може да се радва на живот във всякаква възраст.

По принцип вярата прави чудеса, помага за справяне с нелечими болести, повдига хора от инвалидни колички. Усещането за духовна хармония и щастие изцелява човек по-добре, отколкото някои от най-ефективните лекарства.

В нашето тяло всичко е първоначално замислено по такъв начин, че да може да се самолекува. Правилните мисли и упоритост са от първостепенно значение.

10 златни правила за привличане на здравето

1. Създайте свой собствен, според вашите желания, сценарий на възрастовите промени. Представете си себе си на трийсет, четиридесет, петдесет и повече години. Разбира се, изберете идеалния вариант, в който ще изглеждате много по-млад от реалната възраст и много по-енергичен от вашите връстници. Това ще ви помогне да поддържате младостта, здравето и красотата.

2. Избягвайте стреса. Уловени в неприятна ситуация, помислете колко незначителна е тя в сравнение с мащаба на живота. Погледнете на проблема философски, помнете известната сентенция, написана на пръстена на цар Соломон: „И това ще мине“.

3. Бъдете любезни и снизходителни към хората. Научете се да им прощавате за грешките и ще забележите колко подобрява това вашето здраве. В края на краищата, когато греховете на другите живеят в душата ви, вие несъзнателно се оказвате привързани към грешниците, губите сила и заболявате. Прошката ви освобождава от тази зависимост и изцелява душата.

4. Опитайте да правите спокойно и уверено всичко, което предприемате. Лекарите наричат ​​припряността „бърз убиец“, тъй като кара организма да произвежда адреналин в големи количества, които пречат на сърцето, създават напрежение и в крайна сметка инвалидизират.

5. Опитайте се да извлечете колкото се може повече положителни емоции, когато е възможно. Доказан факт: оптимистите живеят по-дълго от песимистите и изглеждат много по-млади. В края на краищата положителните емоции увеличават имунитета и възпрепятстват процеса на стареене.

6. Най-нездравословните чувства са гняв, вина и неудовлетвореност от себе си и от другите. Запомнете: здравето започва с любов към себе си и ближния.

7. Смейте се възможно най-често. Изследванията показват, че поради смях в човешкото тяло се увеличава притокът на кръв, което е отлична превенция на сърдечно-съдовите заболявания. Отрицателните емоции включват механизми за самоунищожение.

8. Научете се напълно да се отпускате. Отделете време да размишлявате. Отделете за това поне десет минути на ден, за предпочитане преди лягане. Настанете се, включете любимата си музика, гледайте да ви е удобно. Изберете обект, който ще действа благотворно. Може да е огънят в камината, рибките в аквариума, каквото и да е.

Основното нещо е, че по време на съзерцание чувствате баланс и хармония. Насладете се на мира, усетете покоя, опитайте се да не мислите за нещо, което би помрачило ума ви. Експерти казват: такива минути са в състояние да възстановят тялото от ежедневния стрес.

9. Изработете си правило, според което да анализирате собствените си болести. Всички симптоми на нашите заболявания са признаци, които казват: „Вие правите нещо нередно, обърнете внимание на вашите действия и мисли.“ Дори обикновена настинка не възниква, когато няма почва. Тя се храни с раздразнение и негодувание.

10. Борете се с лошото настроение, не позволявайте да се затлачи в депресия. Психолозите съветват две минути на ден да обучавате „мускулите на щастието“. Усмихвайте се на отражението си в огледалото и по това време мислете, че сте най-здравият, красив и щастлив човек на земята. Психическата хармония е горивото на късмета.

3 главни „никога“

1. Никога не се оплаквайте от болести, освен на лекар. Човек, който постоянно се оплаква от болести и разказва подробно на хората около тях, подсъзнателно подкопава собственото си здраве.

2. Никога не диагностицирайте себе си. Когато казвате: Вероятно имам такава и такава болест, след това я програмирате и скоро вашите страхове ще се сбъднат.

3. Никога не влизайте в спор с агресивно мислещи хора. Негативното отношение унищожава тялото. Здравето започва с вътрешен мир и положително отношение към живота.

Парите не носят щастие, щастието носи пари

Ние дори не подозираме колко грешим, когато казваме: „Сега, ако имах пари, щях да бъда наистина щастлив.“

Законът за привличането работи точно обратното: богатството, успехът и другите предимства започват да се появяват в човек, точно когато той се чувства истински щастлив.

С други думи, чувството за щастие може да направи човека по-продуктивен, целенасочен, упорит, уверен, от което зависи пряко увеличаването на материалния доход.

Но когато сте в депресия просто е невъзможно да забогатеете – казват експерти. Ето защо първо трябва да разберем причините, поради които е възникнало потиснатото настроение и да го елиминираме, да започнем да се движим към богатството и благополучието.

Богатството и благополучието започват с дръзки мечти, отворени, светли, без никакви съмнения и страхове. В края на краищата, мечтаем, не рискуваме нищо, което означава, че можем да си позволим най-невероятните дръзновения.

За съжаление повечето хора се ограничават дори и в това, само защото не виждат, не си представят как фантазиите могат да станат реалност.

Експерти уверяват: никой от нас не може да разбере пътя към успеха, просто трябва да вярваме в него, а тази вяра, като магнит, ще привлече добър късмет.

Мартин Лутър Кинг казва: „Направете първата стъпка и повярвайте. Дори и да не виждате целия път, просто направете първата крачка.“

10 златни правила за привличане на богатство

1. Променете идеите си за богатството. Ако в детството са ви учили, че големите пари не могат да бъдат спечелени честно, това отношение може да бъде фатално и да блокира пътя към просперитет в бъдеще.

Блокерите включват твърдения, че парите се печелят с пот и кръв и че трябва да пестите всяка стотинка. С такива мисли богатство не може да бъде постигнато.

Приемете друга настройка: парите идват лесно и редовно. Подобно отношение ще освободи вашето съзнание от ненужни страхове и ще отвори пътя за ново начало.

2. Не превръщайте парите в самоцел. Помислете за факта, че те са преди всичко свобода, която ще ви помогне да реализирате вашите планове и да станете щастлив човек.

3. Правете само това, което обичате. Невъзможно е да направите кариера и да забогатеете от неща, които противоречат на вашата природа.

Първо, вие постоянно ще изпитвате вътрешно съпротивление, и второ, около вас винаги ще има много по-ентусиазирани професионалисти и рано или късно ще ви изпреварят.

Затова не губете време и енергия, потърсете заниманието, за което сте били създадени. Станете най-добрите в него и вашите усилия ще бъдат адекватно възнаградени.

4. Покажете сдържаност и търпение. Много хора губят вярата си бързо. Те полагат големи усилия и искат да получат незабавни резултати, но нямат търпение да чакат, а веднага си казват: „Това не работи“. Така те сами спират вече започналия процес.

5. Запомнете: парите са енергия, те се нуждаят от постоянно движение. Затова научете как да ги давате правилно. За целта е нужно да усвоите едно упражнение: когато плащате сметки или плащате за покупка в магазин, искрено трябва да желаете добро на лицето, на което плащате сметките си.

Представете си, че средствата ви ще отидат за закупуване на нови продукти или за заплата на тези, които ви обслужват. По този начин ще почувствате, че сте част от мащабен финансов процес, при който приходите непрекъснато се увеличават.

6. Не бъдете алчен. Не забравяйте, че скъперникът плаща два пъти. Един от основните закони за привличане на парите е: колкото повече разходи, толкова по-интензивни са финансовите приходи.

7. Винаги търсете нови допълнителни източници на доходи. Това ще ви помогне да разширите потенциала си и евентуално да намерите най-точната област от професионални интереси.

8. Помислете за категориите изобилие. Като богат човек. Дори ако в момента нямате достатъчно пари да си позволите скъпи неща. Представете си ги. Поглъщайте атмосферата на богатство и тя непременно ще влезе в живота ви.

9. Визуализирайте изображението на парите. Ясно определете сумата, от която се нуждаете, за пълно щастие. Помислете за това. Начертайте на банкнота броя на нулите, които биха формирали желаната сума. Носете я в чантата си или я прикрепете на видно място. Мисълта е съществена.

10. Не забравяйте да кажете „благодаря“ на живота за цялото добро, което имате. Благодарността е голяма сила, която умножава успеха. Променете себе си и светът около вас ще се промени с вас.

3 главни „никога“

1. Никога не казвайте „никога“. Винаги изключвайте от живота си фразите: „Никога няма да си платя дълговете“, „Никога няма да намеря добра работа“ и други подобни. Тези фрази са мощна забрана за богатство и благополучие.

2. Никога не отделяйте пари „за черни дни“, в противен случай рискувате скоро да дойдат. По-добре да приемем различна формулировка: „За приятни изненади“.

3. Никога не се притеснявайте за непланирани разходи и спонтанни покупки. В края на краищата те са част от положителните емоции, без които процесът на печелене на пари губи значението си.