.

Не е проблемът в това, че връзката ни приключва, а в това, че твърде късно виждаме знаците на душата ни, че е време за тръгване.

Някак се оплитаме в логични аргументи и не чуваме молбите й, не забелязваме малките пера по пътя и пукнатините в нежността.

Един от най-ценните й уроци обаче е да се научим да си тръгваме навреме, за да опазим сърцето на любовта от още болезнени драскотини.

Има едно невидимо усещане, едва нашепващо в пространството, че нещо се случва. Време е за тръгване.

Душата иска да се освободи, да поеме в друга посока и да потърси онова спокойствие, което идва, когато сме на правилен път.

И точно тук ума идва с логични аргументи и ние решаваме да изчакаме – още един месец, да минат празниците, година, а междувременно душата ни вече отчаяно агонизира, защото не чуваме молбите й. Време е за тръгване.

КАК ДА РАЗПОЗНАЕМ ЗНАЦИТЕ Й?

ТЯЛОТО ВИ ЗНАЕ

Нещо не е наред и тялото ви го казва. Свиване в стомаха, болка, сърцебиене, тревожност, която разтриса цялото ви тяло. Физическите симптоми ясно показват, че нещо във връзката ви и в живота ви не е наред.

Може би Той изглежда като перфектния мъж за вас, но знаците на душата ви са красноречиви.

Тялото ви не може да излъже и вие го знаете, но някак искате да повярвате в обратното. Ако не виждате знаците, ще закъснеете. А тялото ви казва, време е за тръгване.

ЗАБЕЛЯЗВАТЕ СТРАННИ СЪВПАДЕНИЯ

Може би сигналите на душата ви идват чрез особени външни съвпадения.

Например, може да виждате определени цифри, предмети, знаци всеки път, когато сте зареяни в мисли за Него или трябва да се видите.

Отчетете знаците и ги изтълкувайте – те не са случайни!

УСЕЩАТЕ ДУШАТА СИ В КЛЕТКА

И това усещане се появява отново и отново. Упорито ви напомня, че режете твърде много от себе си, за да паснете към нещо, което не е за вас.

Любовта не е логично уравнение и ако тази връзка не е за вас душата ще опита да ви го покаже по хиляди възможни начина.

За да я чуете и да изберете живота си, съобразно нея. Защото тя е отвъд всичко правилно и грешно, отвъд логиката и отвъд видимото съответствие.

Тя е тук, за да търси правилните пътища, да преживява опитности, които ще й помогнат да израсне и да учи духовните уроци, за които е предопределена.

И ако усещате душата си в клетка, време е за тръгване…

Автор: Екатерина Кьосева

източник: eterina.me

Още от Екатерина Кьосева можете да намерите на фб страницата SHREYA