.

Овен

Ах, овенът, който никога не отстъпва! Януари 2024 е вашият месец за… е, вероятно да влезете в някакъв конфликт за нещо тривиално. Вероятно ще почувствате прилив на енергия около Новолунието на 11-ти, но нека бъдем честни, това вероятно ще доведе до поредното импулсивно решение, за което ще съжалявате до Пълнолуние.

Запомнете, Овен, не всяко предизвикателство трябва да бъде битка. Понякога е добре да признавате, че грешите – дори и да е само от време на време.

Вижте: Хороскоп за 2024 ОВЕН – Не губете сили за дребни неща

Телец

Телец, ти си толкова упорит, колкото е възможно, но пък затова те обичаме. Януари може просто да е месецът, в който ще решиш да ремонтираш цялото си жилищно пространство за пети път. Или най-накрая ще се ангажираш с нова диета – докато не минеш покрай любимата си пекарна, разбира се.

Само запомни, Телец, промяната не винаги е нещо лошо. Понякога тя води до нови и вълнуващи… О, кого заблуждаваме? Вероятно просто ще се придържаш към зоната си на комфорт.

Вижте: Хороскоп за 2024 ТЕЛЕЦ – Не бъдете прекалено самокритични

Близнаци

Ах, Близнаци! Кой ще се появи през януари? Социалната пеперуда, прелитаща от едно парти на друго, или нерешителният близнак, който не може да избере ресторант? Така или иначе, очаквайте някои неуспехи в комуникацията около 20-и.

Приятелски съвет – опитай се да се придържаш към една сюжетна линия, когато разказваш последните си приключения. Всички получаваме камшичен удар, опитвайки се да сме в крак с твоите непрекъснато променящи се истории.

Вижте: Хороскоп за 2024 БЛИЗНАЦИ – Избягвайте импулсивни действия

Рак

Рак, вие сте известни със своята емоционална дълбочина и чувствителност, но януари може да надхвърли дори вашите граници. Вероятно ще почувствате приливна вълна от чувства около Пълнолунието, така че може би инвестирайте в допълнителни кърпички и шоколад.

И моля, опитайте се да не удавите всички около вас с промените в настроението си. Знаем, че сте рак, но това не означава, че трябва да щипете всеки, който се приближи.

Вижте: Хороскоп за 2024 РАК – Не се заслепявайте от празни обещания

Лъв

Лъвът, лъвът на зодиака, винаги жадуващ за светлината на прожекторите. Януари обаче може да не е вашият месец, в който да блеснете. Вероятно ще срещнете някои неочаквани спънки около 17-ти, които ще ви накарат да се почувствате повече като бездомна котка, отколкото като величествен лъв.

Но не се страхувайте! Вашата естествена харизма вероятно ще спаси положението или поне ще измисли добро оправдание по-късно. Само не забравяйте, че не всеки неуспех е катастрофа, дори ако в момента се усеща като края на света.

Вижте: Хороскоп за 2024 ЛЪВ – Истински магнит за положителна промяна

Дева

Дева, перфекционистът на зодиака, януари 2024 г. може да постави на изпитание вашата педантична природа. Независимо дали става въпрос за провален работен проект или лични отношения, които са малко по-объркани, отколкото бихте искали, опитайте се да прегърнете хаоса.

Понякога най-добрите спомени – и най-веселите грешки – идват от непланирани моменти. И кой знае? Може просто да откриете нова страст или интерес сред бъркотията.

Вижте: Хороскоп за 2024 ДЕВА – Намерете баланс между честност и емпатия

Везни

Везни, вечният търсач на баланс и хармония, януари може да ви хвърли едно-две препятствия. Независимо дали става въпрос за конфликт, който не можете да избегнете, или решение, което ви оставя парализирани от нерешителност, не забравяйте, че понякога везните се накланят по неочаквани начини.

Прегърнете неизвестното и може би инвестирайте в добър комплект тапи за уши, когато драмата стане твърде силна. И хей, кой знае? Може просто да намерите своя вътрешен мир сред бурята.

Вижте: Хороскоп за 2024 ВЕЗНИ – Не се оставяйте да бъдете експлоатирани

Скорпион

Скорпион, знакът на мистерията и интензивността, януари 2024 г. има някои изненади за вас. Независимо дали е разкрита тайна или възобновена страст, очаквайте неочакваното около Новолунието на 11-ти.

Просто се опитайте да не се увличате твърде много в собствените си интриги. Не всичко има скрито значение и понякога пурата е просто пура – или поне така казва Фройд.

Вижте: Хороскоп за 2024 СКОРПИОН – Издигате духовната си зрялост на ново ниво

Стрелец

Стрелец, вечният оптимист и скитник, януари може да ви накара да се почувствате малко неспокойни. Независимо дали е внезапно желание да резервирате еднопосочен билет до далечна дестинация или философски дебат, който ви кара да се съмнявате във всичко, прегърнете несигурността.

В крайна сметка животът не е ли по-интересен, когато нямаш всички отговори?

Вижте: Хороскоп за 2024 СТРЕЛЕЦ – Любовта е във въздуха

Козирог

Козирог, усърдната и амбициозна коза на зодиака, януари 2024 г. може да ви изтласка от зоната ви на комфорт. Независимо дали става въпрос за възможност за кариера, която изглежда твърде добра, за да е истина, или лично предизвикателство, което тества вашите граници, не забравяйте, че растежът често идва от трудностите.

И хей, ако всичко останало се провали, винаги има друга планина за изкачване или поне друг списък със задачи за изпълнение.

Вижте: Хороскоп за 2024 КОЗИРОГ – Съдбата е напълно на ваша страна

Водолей

Водолей, иноваторът със свободен дух, януари може да ви накара да се почувствате малко непокорни. Независимо дали става въпрос за социална кауза, която разпалва вашата страст, или традиция, която сте решили да се откажете, не забравяйте, че промяната започва с едно действие.

Просто се опитайте да не отчуждавате всички около вас с радикалните си идеи. В крайна сметка дори революционерите се нуждаят от приятели или поне от добра мрежа за подкрепа.

Вижте: Хороскоп за 2024 ВОДОЛЕЙ – Ще бъдете заобиколени от интересни хора

Риби

Риби, мечтателната и емпатична риба на зодиака, януари може да ви накара да се почувствате малко изгубени в морето. Независимо дали става въпрос за творчески проект, който среща пречка, или емоционална вълна, която ви оставя по течението, не забравяйте, че имате силата да управлявате своя собствен курс.

И дори всичко да се провали, винаги има още един блян, в който да потънете – или поне още един сериал на Netflix, на който да се отдадете изцяло.

Вижте: Хороскоп за 2024 РИБИ – Под светлината на прожекторите

Последвайте ЧЕТИЛИЩЕ в Телеграм: