.

Съзнателно или несъзнателно всеки от нас е изградил идеален идеална представа за самия себе си и по тази причина не приема различно от това свое съществувание. През тази година на Близнаците ще се наложи да разчупят рамките на собствената си представа за себе си. 

Ситуациите в професионалната сфера ще се променят кардинално и ще повлияят върху кариерното израстване на Близнаците. През есента на 2021 година е възможно да се преместите на друга месторабота.

Семейството е измислено, за да ни научи на безусловна любов. Човек може да остави колегите си в офиса и приятелите си в бара. Но със семейството е друга работа. Оставаш завинаги с тези хора… Те познават всичките ти слаби места. И ти трябва да се научиш да ги обичаш, каквото и да се случи. Важно е да не бъркате личните желания със служебните задължения. Бъдете точни и стегнати! 

Природата при Близнаците е такава, че им е трудно да седят на едно място. Според хороскопа за 2021 година, вие ще успеете не само да използвате енергията си за нови дела, но и да започнете да работите за себе си. Тук няма да срещнете никакви препятствия, затова не намалявайте темпото.

Нагоре ще тръгнат делата на творческите личности, което ще им позволи да реализират проектите с минимални финансови загуби. 

Нервната ви система ще е доста напрегната (не, че досега си е почивала, де), сякаш тече ток във вас, ще сте склонни на рискове. Не трябва да се суетите за дреболии, желателно е да се концентрирате върху важното и мащабното. Трябва да зачитате интересите на другите хора, а не да проявявате себичност и инат.

Всички цели трябва да бъдат конкретни, иначе през 2021 година ще се срещнете с предишните проблеми и трудности. Не пренебрегвайте съветите на тези, които имат повече опит в работата от вас. Ако фокусът ви не е върху достигането на целта, неудовлетворението, разочарованието и преумората са ви гарантирани.

Много от най-реализираните хора са такива, защото животът им е бил пълен с трудности и кризи. На тях им се е наложило да се развият. Кризите няма да подминат и вас. Единственото нещо, което трябва да държите под контрол, е собственото си безразсъдство. То е присъщо на Близнаците, което често довежда до незавършени дела и грешки в работата.

Мъжът Близнаци през 2021 година

Периодът е много важен за личните връзки. Ще сбъднете някои свои съкровени желания без особено усилие. Възможно е да се сдобиете със съвсем новичък автомобил.

Хороскопът за 2021 година настоява мъжете Близнаци да забравят за нуждата си от бурни емоции и непостоянството. Ако искате да постигнете хармония в личния си живот и да срещнете любимия и неповторим човек, трябва леко да се превъзпитате. Ако намерите някого, с когото можете да се прегърнете и да затворите очите на света, значи ви е провървяло.

Ако често сменяте партньорите си, няма да минете без драматични истории. Нужни ли са ви разправии? Разочарованията и разделите са неизбежни.

Ако някой се опитва да ви употреби за своите цели, зачеркнете го от списъка с познатите си.

Изнервени сте и това се отразява на скоростта и качеството на работата ви. Не се впрягайте по темата за парите, ще имате нужното количество. Но трябва и да се ограничавате в харченето им. 

Бъдете добри към семейството, приятелите, съседите… Добрината не може да бъде забравена! Ако се интересувате от другите, за два месеца можете да си създадете повече приятели, отколкото ако в продължение на две години се опитвате да накарате другите да проявят интерес към вас.

Животът има склонността да ни приземява след “летене” в облаците. Стресът, задълженията и отговорностите нарастват и това прави трудно запазването на духовната връзка във взаимоотношенията с любимия човек. Показвайте на околните колко много ги обичате, като правите специални жестове! Те ще го оценят.

Жената Близнаци през 2021 година

Хороскопът за 2021 година не обещава на жените Близнаци стабилен личен живот. Един роман ще сменя друг, след това ново запознанство и отново раздяла. Вие харесвате такава схема. Но не забравяйте, че любовта е напълно отговорна. Страхът избягва отговорността, но това не означава, че няма отговорност. Всичко, което мислите, всичко, което правите, има последствия. 

Очарователни и привлекателни сте за мъжете, което често води до безразсъдни действия. Все пак, през 2021 година трябва да бъдете уравновесени и скромни, иначе може да си останете сами. Въздържанието е най-сигурната стратегия.

Хороскопът за 2021 година препоръчва на жените Близнаци по-често да излизат сред природата с приятели. Особено, ако депресията ви „хване за гърлото“ или откровено се отегчите от нещо.

Да отвърнеш на трудна ситуация със спокойствие, вместо с гняв, означава че притежаваш увереност, която идва от един силен, дисциплиниран ум. Не е лесно, но нищо не ви пречи да го усвоите и потренирате през 2021 година.

Погрижите се за духовното и професионалното си развитие. Ще ви е от полза.

Всяко човешко същество е напълно отговорно за своите действия, дори и да не иска да носи тази отговорност. В личните отношения – любовни и приятелски ви предстои нелека задача – да установите контрол над емоциите. Ако се държите твърде импулсивно, ще последват много неприятности. Бъдете внимателни и използвайте природната си проницателност.

Силните моменти за Близнаците

Хороскопът за 2021 година препоръчва на Близнаците да се съсредоточат върху хората, с които работят заедно. И независимо дали това е търговия или творчество, бъдете внимателни. До вас могат да се окажат не само завистници, но и хладнокръвни конкуренти. Не се страхувайте от враговете, които ви нападат. Страхувайте се от приятелите, които ви ласкаят.

Капиталовложенията трябва непременно да бъдат внимателно обмислени. Често грешите като поставяте само своите собствени интересите на първо място. Ще се наложи да се съобразите с тези, които са ви скъпи и истински симпатични. Бъдете в състояние да застанете на позицията на другия човек и да разберете от какво се нуждае той, а не вие. Ако успеете да направите това, целият свят ще бъде с вас.

Истината за човешката природа е, че вие обвързвате с близките си, както силата, така и слабостите си. Разбира се може да станете нечии любимец набързо, показвайки най-добрите си страни и силата си, но дълбоки вложения в отношенията се правят, когато покажете уязвимите си места и споделите съпричастно усещанията си.

През 2021 година животът ви ще бъде изпълнен със събития до краен предел. Ще има и много радост, и много размисъл. Ще преоцените доста неща, за други ще промените мнението си. Ако се научите на дълбок покой в настоящия момент, дори когато сте лице в лице с трудности, и приучите съзнанието да не съди, можете да откриете у себе си огромен източник на щастие и удовлетворение. 

Добре е внимателно да планирате всичко и да обръщате внимание и на най-дребните детайли. На много от вас им предстои смяна на местоживеенето и закупуване на ново жилище.

Важно е да не се поддавате на раздразнителност, депресия и отчаяние. Ще има такива моменти – ще ви се иска да оставите всичко на произвола на съдбата.

Дисциплинираните, целенасочени и отговорните хора обикновено печелят в живота, но това много ясно ще си проличи през 2021 година. Отделяйте по-малко време на спорове и повече на повишаването на квалификацията си.

Близнаците се отличават с импулсивност и непостоянство. Хубаво е да отчитате този свой недостатък, за да не загазите. Един от начините е като по-често се вслушвате във вътрешния си глас. Интуицията, знаците на съдбата и моралните ви ценности ще ви помогнат да излезете от всеки проблем.

Разточителството може да ви доведе до големи загуби.

От какво да се пазите?

Хороскопът за 2021 година предсказва на Близнаците труден и съдбоносен период. Това означава, че трябва да се отнасяте сериозно към всичко случващо се. Забравете за „не искам“, „няма да го направя“ или „по-късно“.

Ще успеете да постигнете желаното само с усърдна работа и взаимодействие с доверени хора. Не се идеализирайте, вгледайте се честно в минусите на характера си. Ако нещо пречи на кариерата или на личния живот, спешно го поправете.

Положете усилие да спазвате своя вътрешна дисциплина и сдържаност, които ще ви помогнат да се борите с негативните емоции – заменете ги с търпение и толерантност.

Близнаците рядко се обвиняват за нещо. Всичко ги устройва, всичко е чудесно и животът е без проблеми. В действителност, през 2021 година трябва да бъдете по-критични и дори категорични.

Хороскопът за 2021 година препоръчва на Близнаците да учат, да получат още едно образование или изобщо да сменят специалността си. Вие сте талантливи и многопластови личности.

Внимавайте повече какво говорите, за да не съжалявате. Научете кое влияе на надигането на гнева у вас. А оттам обмислете дали гневът и омразата са подходящият отговор и дали са полезни или ще навредят.

Спазвайте общоприетите морални ценности и норми, не прекалявайте с емоциите и авантюризма.

Пасивността като житейски маниер ще ви остави чувството за некомпетентност пред лицето на прекалено многото предизвикателства и възможности в живота.

Еволюцията продължава във вас и чрез вас, а вашите възможности за развитие са такива, че е почти невъзможно да си ги представите.

ОВЕН                                    ТЕЛЕЦ

БЛИЗНАЦИ                                    РАК

ЛЪВ                                   ДЕВА 

 ВЕЗНИ                                            СКОРПИОН

СТРЕЛЕЦ                                             КОЗИРОГ 

ВОДОЛЕЙ                                           РИБИ