.

Можете да бъдете изцяло себе си само ако си наясно със силните и слабите си страни. Но можете да постигнете най-много и с най-малко усилие, време и ресурси, само ако градите върху силните си страни и талантите си.

През 2021 година изпитанието за Везните ще бъде да поогледат хубаво границите, в които растат и се развиват, ценностите, които изповядват и върховете, които гонят и да се опитат да ги актуализират, като във всичко спазват условията за добрия вкус.

Няма да ви е чак толкова трудно, тъй като точно Везните, като никой друг, умеете да цените това, което е красиво и добро.

Хороскопът за 2021 година съветва Везните да гледат по-леко на нещата, които поставят на преден план. Забравете, че целта винаги оправдава средствата. Не правете нищо „на всяка цена“.

Научете се да признавате своите грешки в отношенията с хората. Всеки греши и ви е напълно ясно, че всеки уважава този, който умее да признава грешките си.

Ако някой се нуждае от вашето внимание, бъдеще щедри в чувствата и емоциите. Изолацията в периодите на депресия не е най-добрият начин да я отстраните. Обратно, общувайте повече и се запознавайте. Доказано е, че добрите взаимоотношения с хора, които искрено харесвате, премахва мрачните мисли по-успешно от всичко друго.

„Постройте дом, засадете дърво и отгледайте син!“ – Везните ще се заемат с всичко това сега. Само бъдете внимателни към здравето си. Имайте реалистични очаквания за връзката и романтиката Истинската любов – дълбоката, трайна любов, която е непроницаема за емоционалните капризи – е избор. Това е постоянно обвързване за даден човек, независимо от настоящите обстоятелства. Това е отдаване на човек, който знаете, че не винаги ще ви прави щастливи – и не е задължен! – и човек, който ще трябва да разчита понякога на вас, както и вие ще се налага да разчитате на него.

През уикендите не си стойте у дома, излизайте сред природата, независимо от времето. Походите в планинските местности са изключително полезни за вашето тяло, тъй като те изискват физическа активност, равностойна на няколко часа във фитнес залата. Когато се изкачвате по баири или извървявате голям брой километри, всички излишни калории изгарят два пъти по-бързо. Ето защо ако нямате желание за строги диети, заменете ги с разходки в планината.

Хороскопът за 2021 година не обещава на Везните големи промени в службата и в личния живот. По-вероятно е да развиете това, с което вече се занимавате и да бъдете приятно изненадани от резултата, тъй като вероятно досега не сте очаквали, че нещата могат да се получават чак толкова добре.

Мъжът Везни през 2021 година

Хороскопът за 2021 година предсказва прекрасен период за мъжете Везни, ако приложат в живота всички знания, умения и опит, които имат. Природата ви е дарила с интелект и импулсивност, които ще ви бъдат от голяма полза сега.

Дръжте емоциите под контрол, особено при общуването с нови хора. Тези, които отдавна ви познават, ви приемат, но останалите, може да възприемат прекалената експанзивност като атака и желание да упражнявате контрол върху тях.

В любовните отношения, при мъжете Везни, не всичко ще се получи така добре, както в служебната сфера. Все още има неща, които ви тежат от миналото и дават отражение в настоящето. Ще се наложи да се научите да слушате близкия си човек и във всяка една ситуация да се упражнявате в почтеност.

Хороскопът за 2021 година препоръчва на мъжете Везни да спазват ред във всичко, с което се заемат. Ако работата ви е омръзнала, не си позволявайте да я оставяте недовършена и да създавате хаос. Използвайте мислите и енергията си за перспективни цели.

Мъжете Везни, през 2021, бързо трябва да се разделят с дълговете си. Не вземайте нови кредити, това е опасно. Бъдете доволни от това, което сте спестили и получавате ежемесечно. Тези пари ще ви бъдат напълно достатъчни.

Πapитe нe ca вcичĸo и нe cи зacлyжaвa дa пoжepтвaтe здpaвeтo, ceмeйcтвoтo, пpиятeлитe cи или дpyги пpeживявaния зapaди тяx. B ĸpaйнa cмeтĸa пeчeлeнeтo и cпecтявaнeтo нa пoвeчe пapи e пoлeзнo caмo aĸo имaтe нeщo нayм, зa ĸoeтo дa ги изпoлзвaтe.

Жената Везни през 2021 година

Хороскопът за 2021 година съветва жените Везни да държат под контрол финансовото си състояние. Kлючът ĸъм пecтeнeтo нa пapи e дa oтĸpиeтe cъщoтo yдoвoлcтвиe, ĸoгaтo cпecтявaтe, ĸaтo тoвa, ĸoeтo изпитвaтe, ĸoгaтo xapчитe. Cпecтявaнeтo нa пapи ниĸoгa нe тpябвa дa ce yceщa ĸaтo нeщo дeпpecиpaщo. To тpябвa дa e зaдoвoлитeлнo.

Не трябва да харчите за скъпи вещи, луксозен гардероб и скъпи бижута. Вашата привлекателност и така е предостатъчна, не са ви нужни скъпи украшения и модерни дрехи. В обкръжението ви могат да се появят мъже, които само да ви използват, като скъпа и красива играчка. По-добре е да се отървете от такива долни типове веднага, преди да сте попаднали в неприятна история.

Жените, родени под знака Везни, нерядко се жертват, заради някого. През 2021 година трябва да бъдете внимателни, душевната щедрост може да ви лиши от самообладание. Възможно е да се появи усещане, че давате повече, отколкото получавате. Затова по-добре давайте, без да очаквате нещо в замяна! Така няма да трупате негодувание.

В службата се старайте да спазвате „мярката“, не предавайте позицията си. А, ако ви предложат нова работа, съгласете се. Всичко, което е интересно, оригинално и ново, през 2021 година ще даде резултати, тъй като тази година е пълна с безкрайна гама от възможности, които досега сте пренебрегвали или не сте виждали изобщо.

Проявявайте чувственост и бъдете максимално открита при общуването. Иначе, ще загубите мъжа, с когото бихте могли да имате стабилни отношения. Интимността не е само физическо преживяване, не забравяйте това.

Откажете се от големите заеми. Със собствени сили и ум ще успеете да спестите прилично състояние, а също и успешно ще разширите дома си. Hиĸoй нe мoжe дa ви oтнeмe тoвa, ĸoeтo нocитe в ceбe cи, a вceĸи имa пoтeнциaл, ĸoйтo дoceгa нe e изпoлзвaл. Ще спечелите много, ако започнете да използвате този потенциал.

Силните моменти за Везните

Вашата непревзетост и критическо мислене ще ви печелят много сподвижници и в личния, и в професионалния живот. Хората ще бъдат учудени от вашата ширина на виждане през цялата година. Щедро споделяйте с околните идеите си. Така ще намерите хора, готови да ги осъществят заедно с вас.

Близките приятелства са едно от най-ценните неща, които човек може да „притежава“. Приятелите са подкрепата в трудни моменти и радостта в ежедневието. През тази година ще имате възможност да укрепвате старите приятелства и да намерите много нови. Близките приятели са тези, които ще бъдат честни с вас, дори когато истината не е приятна. Те са огледалото на реалността, а за да бъде щастлив човек, той определено не трябва да бъде заблуден. Възползвайте се!

Хороскопът за 2021 година предсказва на Везните благополучно разрешаване на личните проблеми. Но не се опитвайте да седите на два стола, веднага прекъснете старите си връзки.

За да поддържате своите собствени лични граници, неминуемо трябва да се научите да казвате „не“ на хората, които искат да се възползват от вашата доброта. Ако обаче искате да „се отворите“ повече към света и да преживявате по-вълнуващи моменти, е необходимо да казвате „да“ на възможностите, които ви се предлагат.

Това са две различни неща и не бива да ги бъркате. Когато казвате „да“, това важи по-скоро за неща, които биха ви дали, биха ви обогатили и разнообразили. Просто наберете смелост и отговаряйте по-често с „да“, защото много скоро ще видите, че животът ви е станал по-интересен.

Ще спечелите много, ако си поставяте краткосрочни и ясни цели. Не е задължително да са голями, по-добре е да е нещо възможно, което обаче да ви носи усещането за предизвикателство в работата, у дома или в хобитата ви. Поставянето на цел и постигането й носи усещане за удовлетворение.

Ако обвинявате друг за проблемите си, не очаквайте да се разрешат. Бъдете проницателни, рационални и инициативни! Ако тревата е по-зелена от другата страна, то най-вероятно там има повече тор.

Работете спокойно, без да се припирате и ще получите всичко, което желаете!

От какво да се пазите?

Хороскопът за 2021 година препоръчва на Везните да стоят далече от рисковите и видимо примамливите предложения. Вие, буквално като магнит, ще започнете да привличате към себе си мошеници и кариеристи. Ако се доверите на непочтен човек парите ви ще се изпарят незнайно как.

Само да се покажете слаби или по-наивни и веднага ще загубите. Предварително претегляйте своите сили и възможности, за да не поемате прекалено много върху себе си.

Бъдете внимателни в думите и действията си, защото могат силно да увредят репутацията ви. Не забравяйте, че човек може да влезе в ада, яхнал собствения си език. 

Помнете, че стресовите ситуации няма да бъдат изключение. Ако морално сте готови за битка, за „изкачване на планини“, не се спирайте. Но взимайте само това, което можете да носите.

Везните трябва да премислят всяка своя крачка. Дори да искате да кажете нещо на някого, анализирайте предварително ситуацията и си помислете дали си струва последствията. 2021 ще бъде година богата на конфликти, бъдете внимателни и наблюдателни.

Нека всичко си върви по реда, не се надскачайте. Най-добре е да си намерите хоби, което да отвлече вниманието ви от стремежа към успех. Ще го постигнете, но не го правете на всяка цена!

И най-важното: Не приемайте критики от хора, при които никога ни бихте отишли за съвет.

ОВЕН                                    ТЕЛЕЦ

БЛИЗНАЦИ                                    РАК

ЛЪВ                                   ДЕВА 

 ВЕЗНИ                                            СКОРПИОН

СТРЕЛЕЦ                                             КОЗИРОГ 

ВОДОЛЕЙ                                           РИБИ