.

2021 година ще бъде преломна и много наситена с много събития за Водолеите.

Не демонстрирайте своите лидерски качества /ако имате такива/ там, където не е нужно. Няма да е трудно да бъдете свалени дори от обичайното ви място, имайте предвид това.

Помнете: Ако е чужденец във вселената този, който не познава нещата в нея, не по-малко чужденец е този, който не разбира какво става.

Зарежете рутинната и дребната дейност, тя едва ли ще ви доведе до успех и финанси! Не вършете много неща, ако искате да сте в добро настроение! Бъдете оптимисти, защото това ще привлече към вас много интересни личности! 

Не допускайте мнения, до които стига или иска да стигнете наглият човек, а проверете какви са нещата в действителност!

2021 година обещава на Водолеите истински щастлив и ползотворен, във всеки смисъл, период. Всички пътища ще бъдат открити за творчество, техническа дейност и професионално развитие.

Внимавайте – енергийният запас трябва да се разходва разумно, за да не загубите устойчивостта си по пътя към постигане на целите. Задължително условие за успех ще бъдат нови хора, с които ще се свържете.

Много от мечтите на Водолеите, през тази година, ще се сбъднат. Признанието и славата ще дойдат едновременно, което може леко да замае главата ви. Култивирайте малко скромност!

Оставете ината, приемайте нещата, такива, каквито са. Търпение и внимание са ключовите думи тук.

За личните си дела вземайте само самостоятелни решения, не търсете ничии съвети. Но в работата си се доверявайте повече на мнението на хората, с които работите. Ще ви бъде от полза.

В любовните отношения повече се стремете към вярност, а не към свобода.

Ако през тази година започнете много да се гордеете със себе си, ще отблъснете приятелите си. Дръжте приятелите си близо и бъдете смирени. Няма да ви навреди да сте по-гъвкави и чувствителни.

Важно правило през 2021 година е: Не взимайте решения, когато сте ядосани! Не правете обещания, когато сте щастливи!

Другото важно нещо, което трябва да помните през тази година е, че със заблуди няма да получите това, което искате.

Живейте позитивно и гледайте с лекота на проблемите, които, така или иначе, вече многократно сте преодолявали!

Мъжът Водолей през 2021 година

Никога не забравяйте, че ключовете за колата ви могат да я превърнат от един тон метал в машина, която убива.

В професионалната и личната сфера всичко ще е наред, ако сте упорити и използвате богатия си житейски опит. Разширявайте границите си, запознавайте се с нови хора и повишавайте уменията си в сферата, която сте си избрали.

Научете се да изчаквате 24 часа преди да се ядосате за нещо и да реагирате остро. Ако не ви притеснява след един ден, то вероятно не е достатъчно важно, за да се ядосвате изобщо.

Каквото и да ви се случи, което да ви кара да се чувствате тъжни, се запитайте дали все още ще ви пука за това, когато сте на деветдесет.

Жената Водолей през 2021 година

Началото на годината ще се окаже наистина леко и съдбоносно. Всички начинания ще се увенчаят с успех, стойте твърдо на краката си!

Бъдете постоянни! Когато знанието и способността не са достатъчни, бъди постоянни!

Помнете, че нищо, което си струва усилията, не идва лесно. Не си губете времето с глупости!

Не се отказвайте от това, за което най-много мечтаете, заради това, което искате сега! Никога не пийте, за да се почувствате по-добре! Пийте, само за да се почувствате още по-добре!

Знайте, че не сте длъжни да споделяте всичко, което ви минава през ума!

Когато грешите, признайте си! Когато сте права, бъдете тиха!

Спазвайте тези няколко простички правила и благоденствието ще бъде на ваша страна през цялата 2021 година!

Силните моменти за Водолеите

Хороскопът за 2021 година предсказва за Водолеите бурен и неспокоен период. Ще се наложи да разпределяте времето и силите си, за да не се „разкъсате на парчета“.

Не гледайте далече в бъдещето! Сега е времето Водолеите да си намерят работа по душа, за да са заети не само ръцете, но и мислите им. Опитайте се да се увлечете по нещо креативно и отвличащо вниманието от рутинните и ежедневни проблеми!

Прекарвайте времето си с книга, със съдържателни филми или сред природата!

Не стигайте до крайности, защото те могат да ви отведат на неправилния и дори опасен път!

Наблюдавайте непрекъснато как всичко преминава през промяна и привикнете с мисълта, че всеобщата природа на нищо не държи толкова, колкото на това да подлага на промяна съществуващото и да прави от него ново подобно. Защото всичко съществуващо е по някакъв начин семе за онова, което ще възникне от него.

През 2021 година, Водолеите първо трябва да се концентрират върху себе си и собственото си личностно израстване, а след това да мислят как да променят света. 

Хороскопът за 2021 година съветва Водолеите да бъдат по-оптимистични, за да могат успешно да преодолеят всички препятствия на пътя си. Бъдете честни, благородни и доброжелателни при общуването си с хората!

Ако искате да запазите добрата си репутация, не се включвайте в нечестни и мътни дела. Резултатите от работата над себе си няма да ви накара да чакате дълго.

През тази година ще привлечете към себе си чудесни хора – уникални в разсъжденията и интересни външно.

През новата година, много хора ще се обръщат към вас за съвети. Не трябва да отказвате! Важно е да не се възгордявате и да не „вирите“ носа си. Отнасяйте се сериозно към собствените си думи и обещания, изпълнявайте ги в срок.

Ако Водолеите не се държат лекомислено и „въздухарски“, ще получат всичко, което искат. Важно е да поставят пред себе си реални цели.

От какво да се пазите?

Бъдете сериозни и отговорни, за да не си докарате неприятности! 

Помнете, че всичко случващо се е тъй познато и обичайно, както напролет розата и лете плодовете. Нещо подобно са болестите, смъртта, злословието, злата умисъл и всичко друго, което радва или огорчава глупавите хора.

Какъв е смисълът на живота? Водолеите често ще си задават този въпрос. И това е нормално, защото на много ще им прииска да сменят местоработата си, да учат, да повишат професионалната си квалификация.

Препоръчително за Водолеите е да не се бунтуват и да не се ръководят единствено от собствените си принципи, а да спазват общоприетите хилядолетни морални ценности.

Успехът ще дойде, ако бъдете трудолюбиви и точни в делата. Акцентирайте вниманието си дори върху дребните детайли в задачите, за да повишите материалното си положение. Усърдието и дисциплината ще подкрепят благоприятното течение на живота. 

Водолеите през четирите годишни времена

Зима

През зимния период е добре да акцентирате вниманието си върху личната сфера. Ако семейният живот е станал скучен и еднообразен, то всичко е във вашите ръце. Не позволявайте на битови проблеми да рушат връзката с партньора ви.

Водолеите по натура са вятърничави и непостоянни, което се отразява негативно на любовните отношения. Естествено, трябва да се промените, да погледнете по различен начин на някои ситуации. Едно е нещо е увлечението, съвсем различни неща са обичта и уважението.

Зимата на 2021 година ще ви даде много възможности не само да намерите своята половинка, но и да създадете устойчиво и щастливо семейство.

Подгответе се за изпитания на съдбата! Възможни са дълбоки неразбирателства с колегите, напрегнати отношения с шефовете и смяна на местоработата. Отнасяйте се към парите по-осъзнато! Важно е да не губите самообладание.

През януари внимавайте за здравето си, възможен е проблем с нервната система и физическа преумора. Ако имате хронични заболявания, съсредоточете се на лечението им. 

Пролет

Времето е прекрасно за любов и романтика, но само ако държите под контрол импулсивната си натура и непредсказуемото си поведение. Отношенията с половинката повече ще приличат на ураган, а не на топъл летен бриз.

Хороскопът за 2021 година предсказва на Водолеите тягостна раздяла. Но, това, все пак, е по-добре от живот без любов, в неискреност и лъжи. В края на пролетта ще се наложи да сложите точка на всичко това, за да се почувствате свободни. Не е изключено да срещнете и да се влюбите в друг човек. „Угасналото чувство не дължи извинение никому“.

През март 2021 година ще откриете в себе си скрити таланти, което ще ви помогне да откриете нови източници на доходи. Това е добър месец за хората с творчески професии.

Средата на април и края на май 2021 година гъвкавостта на ума ще е необходима във всичко, с което се заемете. Меркурий в Близнаци няма да ви остави сами, ще ви помогне да решите всички трудни проблеми. Ще ви се наложи да работите усилено, но това ще даде отлични резултати по отношение на работата и парите.

Хороскопът за 2021 година препоръчва на Водолеите да извършат истинска революция вътре в себе си. Духовната промяна е ваша първостепенна задача. Външните промени така или иначе се случват.

Лято

През лятото на 2021 година, Водолеите ще се чувстват така свободни и щастливи, че ще забравят за всички предишни несгоди. 

Любовта, работата и бизнес сферата не са засенчени от нищо, което ще се отрази позитивно на настроението им. Водолеите ще си намерят занимание по душа, което ще ги храни до края на август.

Що се отнася до любовта, тук всичко се развива по най-добрия начин. Годината обещава на Водолеите безкрайни срещи и обяснения в любов.

Ако изпуснете вдъхновението през юни, няма да си го върнете до края на годината.

През юли ще се наложи да обръщате повече внимание на външния си вид и обноските си.

През лятото на 2021 година, Водолеите не трябва да очакват помощ от никого. Трябва с всички дела да се занимават самостоятелно, така бързо ще постигнат успех. Помнете, че мързела и пасивността ще ви изиграят лоша шега. Вие може да загубите не само репутацията си, но и всичко, което сте изграждали с години. Откажете се от рутината и спонтанността си, действайте по точно организирана схема.

Добре е по-малко да мечтаете и да витаете в облаците. Трябва да бъдат реалисти и практични, за да върнат всичките си дългове и да стъпят на „благополучния път“. Ще има изпитания, но не прекалено сурови. Научете се да лавирате между тях, бъдете по-гъвкави.

Есен

Нищо приказно и невъобразимо не ви очаква през есента на 2021 година. Този период ще бъде изпълнен с много работа, безкрайни задължения и търсете на нови проекти.

В личния живот се пазете от ревност, от дребнаво потъване в битови проблеми и ненужни пазарлъци.

Не взимайте кредити или заеми от приятели! Не се тормозете, ситуацията с парите не е твърде напрегната. Вие непременно ще се измъкнете, ако не натрупате нови дългове.

През септември и октомври работете повече, ако ви позволят времето и силите. А тези, които са намислили да сменят професията или местоработата си, да го направят! Ще успеят всичко да реализират.

Избягвайте психическото претоварване!

По характер често пъти Водолеите са непредсказуеми и въздушни, което понякога отблъсква близките им. В началото те са очаровани от харизмата им, но след това разбират, че няма да се получат нито приятелството, нито дългата връзка.

Еднообразието и рутината ви угнетяват. Именно, заради това възникват проблемите и в службата, и в личната сфера, и във финансите. Но през 2021 година трябва да се промените, ако искате да постигнете стабилност и душевен комфорт.

Хороскопът за 2021 година препоръчва на Водолеите по-често да се доверяват на интуицията си. При вас тя е наистина уникална. Ако я използвате в различните сфери, ще можете да избегнете неприятностите.

И непременно започнете борба с вредните навици. Сложете край на безкрайните купони, на пиенето и на пушенето!

Знайте: От три неща сте съставен: тяло, дихание, ум. Първите две са ваши, доколкото полагате грижи за тях. Единствено третото е собствено ваше. Затова, ако отделите от себе си, тоест от вашия ум всичко, което говорят или вършат другите, всичко, което вие сами сте казали или сторили, предстоящото, което ви смущава, всичко, принадлежащо на обгръщащото ви тяло, което става независимо от волята ви, и всичко, в което ви увлича, умствената ви способност ще ви помогне да заживеете свой личен живот.

ОВЕН                 ТЕЛЕЦ         БЛИЗНАЦИ         РАК

ЛЪВ                 ДЕВА           ВЕЗНИ               СКОРПИОН

СТРЕЛЕЦ              КОЗИРОГ        ВОДОЛЕЙ          РИБИ