.

През 2021 година е добре Козирозите да се разплатят със старите си дългове и кредити, за да им е спокойно.

Ако пък ви се наложи да вземете заем, по-добре се обърнете към близките си. Не прекалявайте с финансовите притеснения, всичко ще се оправи в края на есента.

И в любовта, и в работата претегляйте внимателно решенията си и контролирайте всяка, своя крачка.

През 2021 година ще се наложи да се съобразяватe с интересите на околните. Това ще доведе до упорита работа, която ще се окаже доста приятна.

Окуражени от положителните отговори, които получавате, ще започнете да се тревожите по-малко. След това ще ви се стори по-лесно да обръщате внимание на тънките социални сигнали, които хората обменят при общуване.

Но е важно да се грижите и за собственото си благополучие. Извадете наяве желанията си, сякаш имате право на тях – поне същото право като другите хора. Ходете изправени и гледайте право напред!

Околните ще се отнасят доброжелателно. Активното общуване ще ви помогне да получите много от нещата, които желаете.

Много представители на Козирог ще постигнат успех на ново поприще и ще попълнят знанията си. Важно е да сте по-спокойни, организирани и системни в работата си.

Всичко перспективно и необичайно вкарайте в употреба. Внимателно обмисляйте всяка крачка и дума, за да не могат думите и действията ви да бъдат използани срещу вас.

Юпитер е напуснал вашия знак, оставяйки ви идеи, проекти и цели, които сте длъжни да реализирате през 2021 година.

В началото на периода ще имате ефективна мотивация от Плутон, който за поредна година ви кара да се занимавате с личната си трансформация, а през есента ще се повтори с Марс, което ще даде осезаем напредък на вашите действия и идеи.

Укрепнал и окуражен, можете да изберете да прегърнете Битието и да работите за неговото продължаване и подобряване.

Козирозите не бива да забравят към какво се стремят и за какво се борят. Трябва да определите къде отивате, за да можете да преговаряте във ваша полза, така че да не се възмущавате и да не бъдете отмъстителни и груби.

Трябва да знаете кои сте, за да сте наясно с какви оръжия разполагате и как да се мотивирате и подготвите, за да компенсирате слабите си страни.

Във финансово отношение – на първо място са практичност и пестеливост. Бикът, който е стопанин на 2021 година, не съветва да взимате кредити и да се занимавате с капиталовложения.

Изпитанията ще бъдат изтощителни, но не си и помисляйте да се отказвате. Най-добре си правете изводи от всичко и трупайте безценен опит. Трябва да знаете накъде сте се запътили, за да можете да ограничите мащаба на хаоса в живота си, да възстановите реда и да позволите на божествената сила на надеждата да оформя света.

Има възможност да срещнете любим човек, ако все още сте сами. Голяма е вероятността, че именно с тази личност ще свържете съдбата си.

Промените в живота могат да не са такива, каквито си ги представяте. Но приемайте всичко с усмивка и с достойнство. Не рискувайте напразно и не потъпквайте чуждите желания.

През 2021 година е възможно да се появи възможност и за допълнителни доходи. Но бъдете внимателни, за да не се сблъскате с мошеници и авантюристи. Те пред нищо няма да се спрат, за да вземат парите ви.

Мъжът Козирог през 2021 година

По характер вие сте волеви и порядъчни хора, затова, през 2021 можете да се чувствате потиснати и от най-дребните проблеми в живота. Стремежът ви към идеалното може да ви вакара в неприятни истории. 

Помнете, че смисълът се поражда от взаимодействието между възможностите, които светът предлага, и ценностната система, на която той се крепи.

В живота е по-добре да имаме смисъл, отколкото да имаме това, което искаме, защото много често ние не знаем нито какво искаме, нито от какво имаме нужда. Онова, което ни прави щастливи в момента, невинаги е добро за нас и вие прекрасно го знаете, но от време на време го забравяте.

През 2021 е хубаво всяка сутрин да си задавате въпросът „Как да оползотворя деня си така, че да направя света по-добър вместо по-лош?“ и едва след това да започвате деня си.

Представете си кой бихте могли да бъдете, а след това внимателно се насочете натам!

Жената Козирог през 2021 година

Тази година, за много жени, представителки на знака Козирог, ще бъде истинско психологическо изпитание. Предстои ви да се справите с негативните моменти в общуването с близките.

Отношенията ви с тях ще бъдат на границата на конфликта. Мъдро и търпеливо се отнасяйте към всички възникващи ситуации, бъдете отстъпчиви и меки, но без да си вредите.

Не избягвайте нещо страшно, ако стои на пътя ви, но и не правете ненужно опасни неща.

Ако сте във дълготрайна връзка, изключете ревността и недомлъвките, защото много ще ви навредят. Ако отдавна искате да станете майка, в края на годината непременно ще ви провърви в това отношение.

Хороскопът за 2021 година предсказва на жените Козирози доста трудности в общуването с колегите. Пазете се да не се превърнете в генератор на конфликти. Занимавайте се със своите си задачи и не се разсейвайте в празни разговори по време на работата.

Работете колкото се може по-усърдно за поне едно нещо и вижте какво ще се случи. Не забравяйте, че това, което все още не знаете, е по-важно от това, което вече знаете.

Силните моменти за Козирозите

През 2021 година е нужно, Козирозите много внимателно да следят за своето здраве и активно да работят. Ако всичко това успеете да съвместите в разумни граници, гарантирани са ви успехът и оптимистичното настроение. 

Бъдете по-мъдри и по-усърдни, за да не загубите равновесието под краката си. Работата е важна тема през 2021 година. Не трябва да губите своята бдителност, иначе безотговорното ви отношение ще доведе до дисбаланс.

Нищо няма да ви падне от небето, но помнете, че в някои ситуации, търпението няма да навреди. Важно е да се сещате за почивка и за приятно време с близките и приятелите. Не встъпвайте в спорове с шефовете и колегите, защото това ще завърши плачевно.

Козирозите, през тази година, лесно могат да си намерят допълнителна работа. Сили и възможности ще имат много, а също и изгодни финансови предложения.

В никакъв случай не се обвинявайте за грешките, както в работата, така и при общуването с близките. Самоизяждането може да ви докара много неприятни моменти – апатия, депресия и проблеми със здравето.

Хороскопът за 2021 година препоръчва на Козирозите да поемат по пътя на здравословния начин на живот. Спазвайте режим на хранене и сън, за да се оптимално функционални.

Приоритети през 2021 година, за вас, трябва да бъдат обществените събития и новите срещи. Не стройте „въздушни замъци“, занимавайте се с реални неща.

Хороскопът за 2021 година съветва Козирозите да се заемат с подобряване на финансовото положение. Всичко, което засяга парите, кредити, влагането на средства в нови проекти и семейния бюджет е първостепенно.

През тази година ще можете да се справят с всичко, ако сте внимателни и практични. Съдбата ви изпраща много възможности да демонстрирате талантите и най-добрите си качества. Добре е да бъдете пестеливи.

На тези, които отдавна мечтаят да се заемат със собствен бизнес, ще им провърви.

Успехът е на страната на творческите личности, медицинските работници и литераторите.

От какво да се пазите?

Козирозите, през 2021 година, трябва да се пазят от липсата ред във всичко, за да не се препънат. Нуждаете се от внасящи ред принципи, без които хаосът ще надделее.

Отнасяйте се внимателно към спестяванията, работете упорито и бъдете рационални в покупките. Желателно е да придобивате само толкова, колкото наистина ви е нужно в живота.

Дори и доходите да растат, през тази година е по-добре да ги спестявате. Не се надявайте да получавате „лесни“ пари. Само работа от сутрин до вечер може да укрепи материалната ситуация.

Хороскопът за 2021 година обещава на Козирозите не само приятни моменти в живота, но и сериозни изпитания. Но, ако решавате проблемите без паника и истерии, ще можете да излезете „сухи от водата“.

Трябва да формулирате ясно принципите си, за да се предпазите от злонамерените опити на някои да се възползват от вас и за да се чувствате в безопасност, докато работите и се забавлявате.

Важно е да не унивате и да не се отчайвате. Още повече, че допълнителната работа ще ви донесе голям приход. Внимателно се отнасяйте към дребните задачи, вслушвайте се в интуицията си и в знаците на съдбата.

Трябва да решите как ще се отнасяте към себе си, така че да се превърнете в добър човек и да станете такъв.

Важно е обаче да спазвате хигиена на труд и почивка! В противен случай е възможно да увредите здравето си. 

ОВЕН                 ТЕЛЕЦ         БЛИЗНАЦИ         РАК

ЛЪВ                 ДЕВА           ВЕЗНИ               СКОРПИОН

СТРЕЛЕЦ              КОЗИРОГ        ВОДОЛЕЙ          РИБИ