.

2021 година ще се окаже трудна за Лъвовете, ще се наложи да преминат през маса изпитания от психологически характер. Но помнете, че ставаме по-добри, когато добротата ни е подложена на изпитание.

Не са изключени неприятности със здравето, свързани с това, че трябва повече да си почивате и по-малко да нервничите. Енергията разходвайте рационално, за да не се окажете на ръба на силите си.

Това, което кара хората да продължават напред, да стискат зъби, да забият нокти в дланите си и да продължат, не е оптимизмът, а надеждата. Твърдоглавата, неугасима надежда. Надеждата е противоотровата на отчаянието. Но все пак надеждата изисква вяра, дори това да е вяра просто в човешката природа или в самата съпротивителна способност на живота да намери изход от всяка ситуация.

На Лъвовете им харесва да са в центъра на вниманието. И през 2021 година това ще е така. Естествено, много ще решат да действат според личните си цели и интереси. Ще имат много предложения, но трябва внимателно да проверяват всяко от тях.

Егоизмът и свободолюбието в любовната сфера ще влошат отношенията с близкия човек.

Умората е капан, който ни превръща в заядливи, изискващи и осъждащи хора. Колкото повече даваме от себе си, толкова повече изискваме от другите.

Ако човекът до вас е започнал непрекъснато да мърмори и да ви прави забележки, не бързайте да си мислите, че вече не ви обича. Толкова много фактори влияят на настроението и поведението ни, но често не си даваме сметка за тях.

Събитията от 2021 година ще се развият внезапно и безскрупулно. Ако се забавите с взимането на решенията, за кариерата може да забравите. Трябва на време да оставите всичко, което не е изгодно във финансово отношение. Най-страшното на този свят е да ти се счупи куражът.

Хороскопът за 2021 година съветва Лъвовете да се отнасят самоуверено и безкористно към основната си дейност. Дори, ако тя далече не е творческа, все пак проявете фантазия при реализирането на проектите. В бизнеса трябва да присъстват самообладание и разумен подход. Крачка назад ще ви струва много. Загубите и конкуренцията ще бъдат неминуеми. Не бъдете прекалено подозрителни към хората, от които зависи вашата сфера на дейност.

През 2021 година на Лъвовете ще им се наложи да живеят според съвестта си, а не според желанията. Помнете, ако излъжете или заблудите някого, сами ще паднете в капана.

Мъжът Лъв през 2021 година

Хороскопът за 2021 година предсказва на мъжете Лъвове откровена скука. Ако стоиш вкъщи и гледаш телевизия по цял ден, никой няма да дойде при теб, нищо няма да се случи. Разбира се, на вас ще ви бъде трудно да се примирите с такова положение на нещата, но ще се наложи.

Затова пък, финансовото положение ще стане доста по-устойчиво, което ще ви позволи да купите всичко необходимо и желано. Бизнес резултатите ще надминат всички очаквания.

Едно нещо е, че вие сте красиви и умни, но друго – да бъдете благородни и скромни в интимен план.

Хороскопът за 2021 година съветва мъжете Лъвове да не рискуват дори за дребните неща. Що се отнася до любовта, то това чувство изобщо не понася повърхностното отношение. Търсете спътница в живота си сред тези, които са ви близки интелектуално.

Ако се влюбите истински, непременно покажете щедрост и искреност. Между другото, през 2021 година, Лъвовете ще имат много съперници. Напомняйте си, че когато не приемаме успеха на другите,
това става Ревност; когато го приемем, това става Вдъхновение…

Жената Лъв през 2021 година

Направете си списък с товарите, които възпират и затрудняват живота ви. Изработете си план с цел всяка седмица да се освобождавате от един от тези товари. И не забравяйте: Който върви леко, стига далече!

Хороскопът за 2021 година предсказва на жените Лъвици любов. През тази година трябва да мислите реалистично, а не да потъвате в илюзии.

Непременно да акцентирате вниманието си върху кариерата, тя, както е известно, без упорита работа не се получава.

Не забравяйте, че не ставаме по-малко достойни, казвайки не, оставайки различни и дори неразбрани, предпочитайки на моменти пасивността, защото силата не е част единствено от действието.

Човек би следвало да си пази гърба, да мисли повече за здравето си, за спокойствието и радостта си, да разсъждава над мислите, присъдени в собствената му глава.

Относно финансовата страна на живота – може да се каже едно – харчете разумно! Ако не спрете с разточителството и покупките „нашироко“, загубите ще бъдат неизбежни. 

Хороскопът за 2021 година препоръчва на жените Лъвици да се заемат с благотворителност. Ако средствата ви позволяват, щедростта ви е позволена.

Не забравяйте, че всички действия и решения трябва да бъдат безвъзмездни. Ако го правите от чисто сърце, целите са оправдани. Страданието е възможност, която съдбата ти предоставя – да се научиш на твърдост, да можеш да запазиш самообладание пред лицето на опасности и изпитания.

Страданието може или да ни озлоби, или да ни облагороди; всичко зависи от това дали сме способни да открием смисъл в него.

Ситуациите в личния живот на Лъвиците през 2021 година ще бъдат доста непредсказуеми. Бъдете организирани и в работата, и по време на отпуската, не се подлъгвайте от емоциите си.

Не забравяйте, че сме създадени да се грижим за другите и да сме щедри един към друг. Линеем, когато е невъзможно да общуваме. Отчасти точно заради това строгият тъмничен затвор е тъй ужасяващо наказание.

Силните моменти за Лъвовете

През 2021 година, Лъвовете трябва да се занимават само с това, което наистина им е интересно и изгодно. Не се страхувайте, никой няма да ви обвини в користност и меркантилност.

Преразгледайте възгледите си за живота, определете приоритетите си и смело се заемайте с всичко ново. Някой ще предяви претенции към Лъвовете, такива, че паниката ще бъде неизбежна. Но, с времето ще разберете, че въпросът не е толкова остър и труден.

Страхът е част от човешката природа; той е естествена реакция, която се надига в нас пред лицето на опасността. Но ако оставите въображението си да се развилнее, тогава ще преувеличите проблема и ще изпитате още повече страх.

Лъвовете не са лишени от амбиции и горделивост, но през 2021 година трябва да ги тушират. Характерът ви трябва да е по-мек и да бъдете по-сговорчиви, което ще се отрази благоприятно на общуването с околните.

Хороскопът за 2021 година препоръчва на Лъвовете да бъдат искрени в отношенията. Вие постоянно си мислите, че ще ви предадат или излъжат. Не, нищо такова няма да се случи, ако сами се научите да се доверявате.

Някои камъчета са в ума. Това са предразсъдъците и предубежденията по отношение на света и на самите нас. Те са товар, който ни пречи да се наслаждаваме на всички възможности, да израстваме, да учим и да се втурваме в нови преживявания. Затова преразгледайте убежденията си и елиминирайте предразсъдъците. Те не просто ви пречат да се движите с лекота. Те ви пречат да полетите!

Желателно е към дребните проблеми да се отнасяте с доза хумор. Усмихвайте се на всички, почивайте си повече и пропускайте условностите.

Възможно е безразсъдно да инвестирате сума, от която да останат само спомени. Деловите преговори трябва да бъдат внимателно обмисляни и укрепвани с документи. Ако сами не успявате да прецените риска, обърнете се към юрист.

От какво да се пазите?

Лъвовете трудно се плашат, но през 2021 година ще се появят моменти, които е по-добре да заобиколят от далече. Или да погледнат на тях по-разумно и мъдро.

Например: обърнете внимание на отношенията – делови и приятелски. Ако отдавна не се разбирате добре с някого, то е по-добре да го изолирате. Само без грубости и отмъщение, този метод е прекалено опасен. Снижете изискванията си и намалете натиска, за да не разрушите любовната си връзка.

Хороскопът за 2021 година препоръчва на Лъвовете да възприемат спокойно всичко, което се случва в живота им. При това, в чуждата съдба, също. Най-добре е да помогнете с добри думи, да съчувствате и да подкрепите морално.

Това, върху което фокусирате вниманието си, влияе в огромна степен на настроението ви. Затова е най-добре да се фокусирате върху положителното както в своя, така и в живота на близките си. Да се съсредоточите върху нещата, за които сте благодарни. Когато насочите вниманието си към тях, тогава ще спрете да отделяте толкова много време на неудовлетворението си и ще се завърнете към радостта.

В семейната сфера неуредиците ще бъдат повече, отколкото можете да си представите. Възможно е това, което е нажежило страстите, вече да е отминало, но Лъвовете, априори, не приемат рутината.

Колкото повече сме честни, колкото сме истински, толкова повече топлина и обич ще намираме, защото всъщност искаме именно това, но тъй като не вярваме, че го заслужаваме, създаваме куп безумни правила.

В никакъв случай не си позволявайте лекомислени действия. Лъвовете трябва да контролират своето поведение и да внимават за думите си. Едно невнимателно предложение може да развали отношенията ви с добър човек.

В стискането на зъби, в неизказаните думи, в примирението, в постоянното хвърляне в огъня или в блъскането с всичка сила срещу поредната стена се крие отрова. Тя неусетно, но сигурно се разтваря вътре в нас и ни изяжда.

Можете да излекувате собствените си болки, като се обърнете към болките на другите. Когато мислите за това как да облекчите чуждото страдание, вашето собствено страдание отслабва.

Хороскопът за 2021 година съветва Лъвовете да мобилизират силите и енергията си за много трудни ситуации. Те могат да възникнат неочаквано, което ще бъде много неприятно и няма да знаят как да постъпят. Важно е да не забравят за съвестта и честта си!

Дребните конфликти ще станат заплаха за вашия авторитет. Не сте го укрепвали толкова дълго, за да го разрушите за броени минути. 

Пазете се от преумора! Основната причина за преумората са заучените убеждения, че количеството на свършената от нас работа ни определя като хора. В стремежа си да покрием очакванията на другите (или собствените си очаквания), стигаме до точката на кипене, като често дори не осъзнаваме истинската причина за това.

Не забравяйте, че най-добрите идеи се раждат не докато си на бюрото, а под душа или във ваната, докато се разхождаш сред природата, докато играеш с детето си или вечеряш с приятели.

ОВЕН                                    ТЕЛЕЦ

БЛИЗНАЦИ                                    РАК

ЛЪВ                                   ДЕВА 

 ВЕЗНИ                                            СКОРПИОН

СТРЕЛЕЦ                                             КОЗИРОГ 

ВОДОЛЕЙ                                           РИБИ