.

През 2021 година, Раците трябва сериозно да се погрижат за своето финансово състояние. Не бързайте да харчите спестените средства, ако имате такива!

В професионалната сфера трябва дастанете по-решителни, по-инициативни и по-амбициозни. Обръщайте внимание на всички знаци, които в последствие могат ви донесат успех и душевен комфорт.

Направете нещо, което не сте правили от много време насам (или никога досега), а сте искали да направите.

Хороскопът за 2021 година препоръчва на Раците да обърнат внимание на всичко, което им дава свобода. Тогава успехът ще ви съпровожда във всички начинания.

Важно е да бъдете целенасочени и самоуверени, да внимавате много с онези, които се опитват да ви заблуждават. Някои хора наистина владеят изкуството да манипулират. Те са същински кукловоди и ако не разпознаете навреме знаците, може да се превърнете в тяхната „кукла на конци“.

Раците обикновено мислят повече за другите хора, отколкото за себе си. Но, ако през 2021 година се потопите в проблемите на околните, ще изпуснете възможностите за саморазвитие.

Нека всичко бъде премерено, без безумни страсти и неоправдан ентусиазъм!

Раците, които се занимават с комерсиална дейност, ще постигнат успехи. Колкото повече пари вложите в бизнес – проекти, толкова повече ще получите. Важно е да се доверявате на вътрешния си глас. Интуицията ще ви помогне да запазите спокойствие и да постигнете целите си. Няма нужда да се страхувате, бъдете смели, колкото и да се страхувате!

Не давайте пари на заем, това е изпълнено не само със загуби, но и с конфликти. Възможни са неприятни ситуации, свързани със законодателни инстанции.

Ако определени неща от вашето минало не ви позволяват да се отпуснете и да се наслаждавате на настоящето си, дефинирайте ясно кое точно от това, което се е случило преди, нарушава вашия вътрешен комфорт.

След това помислете и върху това как можете да „освободите“ съзнанието си от негативните мисли, свързани със ситуацията. Обикновено пътят за това е свързан с приемане на случилото се и промяна на нагласите ни. Това би могъл да бъде труден процес – не се отчайвайте, ако не успеете да се справите сами, а споделете с близък човек.

Раците обожават да подаряват подаръци на другите, но през 2021 година е по-добре да пестят. Това ще ви позволи изгодно да вложите парите. Интуицията при Раците е силно развита и тя ще отвори очите им за истинските възможности за реализирането на целите.

Ако в някакъв момент ви е много тежко, помислете си за това кое е нещото, което би могло да промени или смекчи тези ваши негативни усещания. Ако „лекарството“ е невъзможно да бъде набавено, помислете си за това с какво друго бихте могли да го замените, макар и ефектът от него, да бъде по-слаб.

През 2021 година, на много Раци им предстои да се занимават с оформяне на наследство и решаване на трудни финансови въпроси. За съжаление, не всичко ще стане успешно. Предстои ви да тичате по инстанции и да подписвате много книжа. Важно е да не се отказвате и да доведе работата до край. 

Когато изпитвате вътрешен дискомфорт, попитайте себе си: „Ако продължавам да мисля негативно и се притеснявам за нещата, променям ли реално нещо в ситуацията?“ Често отговорът на този въпрос е отрицателен. Тогава, запитайте се защо продължавате да мислите по този деструктивен начин?

Мъжът Рак през 2021 година

Хороскопът за 2021 година предсказва на мъжете Раци много работа, тъй като финансовата ситуация е крайно сложна. Затова пък, в края на април може да получите прилично възнаграждение и да си починете.

Отделяйте време поне по веднъж на ден, в продължение на две седмици, да си припомняте по едно ваше качество или постижение, което оценявате високо. Не е задължително да си мислите само за гениални неща, които сте сторили – дори дребен жест към някого пак би могъл да бъде достоен за уважение.

Ако имате предостатъчно опит, трябва щедро да го споделяте! Това е златно правило, което ще ви помогне да се издигнете по кариерната стълбица. Да обучаваш – означава да се учиш двойно.

Не забравяйте да посещавате семинари, курсове и лекции, ако води до повишаване на квалификацията и усвояването на нова специалност. Природна интелигентност без образование е като дърво без плодове.

Хороскопът за 2021 година съветва мъжете Раци да се отнасят внимателно към важните документи. Преди да подпишете документите, потърсете юридически съвет.

Жената Рак през 2021 година

Хороскопът за 2021 година препоръчва на жените Раци да държат настроенията, емоциите и чувствата си под контрол. Разбира се, такива сантиментални и раними особи, каквито сте вие, трудно сдържат радостта и сълзите си.

Способността да променяме мнението си, умението да се поставяме на мястото на другата страна и да разбираме чуждите мисли, чувства, настроения и поведение, е ценно умение, но още по-ценно би било, ако се погрижите преди това и за своите собствени.

Полезно е да се занимавате с духовни практики и йога, повече да пътешествате и да не се терзаете от съмнения по всеки повод.

Жените Раци, през тази година, трябва да станат по-открити и искрени. Всяка постройка, изградена от истината, може да издържи хиляди години. Истината може да нахрани и облече бедните, тя дава на хората сигурност и благополучие. Тогава, промените към по-добро, са гарантирани.

Истината превръща миналото в нещо наистина отминало и се възползва по най-добрия начин от възможностите на бъдещето.

През 2021 година премисляйте всичко, до най-дребните подробности, а след това взимайте решение. 

Силните моменти за Раците

Хороскопът за 2021 година препоръчва на Раците бързо да определят неприятелите и завистниците в своето обкръжение. Главната причина за враждебноста между хората е зависта. Съдейки по неприятностите в работата и в личния живот, те са предостатъчно. Възможно ли е да се промени същността на човека, такива черти като алчност, завист, жестокост и най-важното, егоизъм? Надали.

Ако се наложи да разговаряте с някого прекалено разгорещено, с повишен тон, не се ядосвайте. Не позволявайте на никой да ви манипулира, а също и се дръжте за работното си място. Да бъдеш щастлив означава да внушаваш на другите завист. А винаги ще има човек, който ще ни завижда. Главното е да разберете, кой е той.

През 2021 година ще се наложи на Раците да се ограничават в много от нещата. Но това дори е за добро, защото с лекота ще се измъкнете от негативизма, конфликтите и финансовите проблеми.

Състоянието на здравето напълно ще зависи от вътрешния ви комфорт и емоционалното равновесие. Мислете за това – наистина ли случващото се в момента е толкова лошо, страшно и пагубно за вас? Какво е най-лошото последствие, което може да бъде резултат от случващото се? Не си позволявайте дори да мислите за лошото в живота, мислите ви трябва да бъдат позитивни. А целите и плановете – реалистични!

Хороскопът за 2021 година предсказва на Раците високо ниво на духовно израстване. Прощавайте с лекота! Обидата е вътрешен конфликт, който ражда болести на душата и тялото. Когато усетите обидата в себе си, вгледайте се в нея, виж откъде е дошла – от чувството за собствената ти значимост или от усещането за безполезност. Изпратете към нея лъч светлина от сърцето си и наблюдавай как обидата и нетърпимостта се стопяват. По удивителен начин, вие ще се промените за кратки срокове и ще започнете да гледате различно на някои неща. 

Всичко ще върви по план. Но, хороскопът за 2021 година препоръчва на Раците да преразгледат своите навици. Намалете мисловните брътвежи – това отнема голямо количество енергия. Опитвайте се по-често да се вслушваш в душата си и така постепенно ще изхвърлите отпадъците от ума си.

Всички хора преживяват неприятности, затова се отнасяйте философски към тях. Наистина, материалната ситуация е нестабилна, но при усърдна работа, всичко бързо ще се оправи. Започнте да правите това, което ви се струва невъзможно и от което се страхувате.

Рамките и ограниченията, в които е затворен всеки човек, блокират силата му и свободата да бъде себе си. В началото ще ви изглежда трудно, но постепенно ще откриете в себе си огромен потенциал за различни дейности. Започнете с малки неща, тренирайте ума си и излезте от рамките на невъзможното.

Интуицията на Раците ще бъде прекалено изострена през 2021 година. Имено тя ще ви помогне да решите проблемите в личния си живот. Вие на секундата ще разгадавате хората, които проявяват неподправен интерес към вас.

Опитите да различите истинските чувства от лъжите ще се увенчаят с успех. В любовните отношения не прибягвайте към разпитване и ревност. Бъдете честни със себе си! Не живейте в самозаблуда, дори и това да е по-лекият път. Не забравяйте, че хората не са това, което си представяте; светът не такъв, какъвто ви се иска да бъде.

Погледнете истината в очите и живейте в реалността. Не заблуждавайте и хората около себе си.

От какво да се пазите?

В процеса на финансова криза не се съгласявайте на каквото и да било, което е свързано със заобикаляне на закона. Това ще ви въвлече в реални неприятности, а също и ще снижи самооценката ви.

Изключете от обкръжението си хората, които ви дърпат назад, които крадат от жизнените ви сили. Избягвайте онези, които съдят, които се оплакват и злословят.

Не се връщайте към хора, с които вече нямате нищо общо, дори и преди да не е било така. Някои хора си отиват заедно с миналото. Движете се напред! Избирайте внимателно тези, с които да общувате. Не забравяйте, че винаги разполагате с тази свобода – да избирате.

През 2021 година, Раците трябва да се откажат от философските си разсъждения, когато се отнася за пари и кариера. Тук всичко трябва да бъде точно, като в аптека.

Внимавайте за самочувствието си, недейте да се ядосвате напразно и не драматизирайте ситуациите! Защитавайте се от негативното! В момента, в който усетите негативна енергия или постъпка, отправена към вас, веднага насочете противоположното към нея.

Ако ви крещят – кажете мила дума; ако ви мразят – обичайте. Но не го правете привидно, а осъзнато и от сърце. Това ще успокои отсрещния. Най-добрата защита е вътрешната светлина!

Хороскопът за 2021 година обещава успех на Раците, които се занимават с комерсиална дейност, с активен спорт, спасяват хора и лекуват. Тези сфери еднозначно ще ви донесат успех и доходи. 

Всеки ден научавайте нещо ново! Обогатявайте душата си с нови впечатления, сърцето си – с мъдрост, и ума си – с полезни знания! Намирайте време за четене – в книгите е натрупан хилядолетен опит и мъдрост.

Не предавайте дълбоката си същност. Не се заблуждавайте, че можете да бъдете щастливи от това, че ще отговорите на нечии очаквания и надежди. Не дължите нищо на никого. Длъжен сте единствено да не предавате себе си.

ОВЕН                                    ТЕЛЕЦ

БЛИЗНАЦИ                                    РАК

ЛЪВ                                   ДЕВА 

 ВЕЗНИ                                            СКОРПИОН

СТРЕЛЕЦ                                             КОЗИРОГ 

ВОДОЛЕЙ                                           РИБИ