.

Небесните тела препоръчват на Рибите през 2021 да се откажат от илюзиите и да започнат да живеят в реалния свят. Колкото и да им е трудно.

През 2021 ще промените възгледите си по отношение на някои проблеми и въпроси, ще станете по-отговорни, по-решителни, по-последователни и по-логични в решенията и действията си.

Хороскопът ви препоръчва повече да се доверявате на интуицията си, но и да подлагате на проверка в реалността това, което тя ви шепне.

През тази година най-хубавото и полезно нещо, което можете да направите за себе си е да четете повече художествена литература, най-вече руските класици, за да се обогатите духовно и да се подготвите подобаващо за загадъчните събития и изпитанията на съдбата, които ви предстоят през 2021.

Разбира се, всичко загадъчно и скрито от хорските очи, ви е съвсем близко, но е добре да се възползвате от тези ситуации, за да извлечете богат и безценен опит.

Хороскопът за 2021 година предсказва, че на Рибите ще им се случват доста изпитания на съдбата и загадъчни събития. Е, те не са им непознати, защото всичко загадъчно и скрито от хорските очи, им е близко. От много ситуации ще успеят да извлекат богат и безценен опит.

През 2021 година промените в живота ви ще бъдат неочаквани и стремителни. Ще се наложи да пожертвате установените си принципи и по различен начин да определите приоритетите си, но без да това да е в ущърб на общоприетите морални кодове.

Това, от което е най-добре да се откажете са навиците ви. Повечето от тях, признайте си, не ви носят голяма полза!

Значителна част от Рибите през тази година ще придобият нова информация, която ще стане причина да преразгледат възгледите си за човешките взаимоотношения. Това ще им даде повече увереност да се движат напред. Но само в случай, че забравят емоционалните изблици.

Много е важно за всички представители на зодия Риби да осъзнаят най-сетне, че на фактите не им пука за чувствата ви. Това ще ви помогне да установите по-благоприятни за вас отношения с реалността, както и с хората около вас.

През тази година интуцията ви ще работи на пълни обороти и слушайки я, ще можете да вземете правилните решения, стига да се отървете веднъж за винаги от ужасния навик да се изживявате като жертва и поемете отговорност за случващото ви се. Ежедневните и финансовите затруднения ще успеете да преодолеете, благодарение на „шестото“ си чувство.

През 2021 година ви се предоставя прекрасен шанс да излекувате старите си рани и да преработите негативните емоции, които често ви тровят и спират развитието ви.

Не е желателно силно да покровителстват децата, възрастните роднини и партнора си. Позволявайте им самостоятелно да решават проблемите си.

През 2021 година трябва да съсредоточите вниманието си върху себе си – върху духовното усъвършенстване и организирането на личния живот.

Мъжът Риби през 2021 година

2021 година е време за кариерно израстване. Ще усетите как ставате по-предприемчиви, отговорни и енергични в работата.

През пролетта можете да започнете собствен бизнес, който рязко ще тръгне нагоре, стига отдалече да предвиждате, като премисляте и най-незначителните детайли. Важно е да се въоръжите със знания, умения и най-вече свежи идеи, и да не зацикляте на предишни проекти.

През тази година е особено важно да пазите приятелите си, като не допускате нито бързото пресищане, нито страстното вкопчване.

Внимавайте за отношенията с новите партньори – както в службата, така и в любовта! Ситуацията може така да се заплете, че да не може да се реши без сериозни конфликти и скандали. През 2021 година трябва да станете по-сговорчиви и по-отстъпчиви, за да запазите семейството и добрите отношения с колегите и шефовете си.

От юли до средата на 2021 година, мъжете Риби ще се чувстват прекрасно, тъй като ще постигнат успех в професионалните дела и в новите проекти.

Жената Риби през 2021 година

Хороскопът за 2021 година обещава на жените Риби амбивалентни ситуации в любовните отношения. За да върнете равновесието и взаимното разбирателство ще се наложи да си изясните какво точно искате и да се постараете. Тези, които искат да сключат брак през тази година, по-добре да оставят това за другата.

Личният живот на жените Риби ще се оправи в края на годината. Но дотогава е нужно да станете по-инициативни и по-меки в отношението си към близкия човек.

Силните моменти за Рибите

През 2021 година, Рибите трябва да бъдат по-любящи и разбиращи към хората, с които живеят. Ще ви върви само ако планирате нещата внимателно предварително, до най-дребния детайл.

Импровизацията и спонтанността няма да са ви приятели през тази година. Отнасяйте се към семените традиции и установените норми с внимание! Не се дръжте така, сякаш някой нещо ви дължи!

Не „зацикляйте“ на професионалните си задължения и финансите. Основната част от времето си отделяйте на близките и на дома. Особено, ако в дома си имате възрастни хора.

Пазете се от конфликти, за да не разрушите взаимоотношенията си. Търсете компромис между работните задължения и семейните. Подредете внимателно йерархията на ценностите си, като решите кое стои на първо място за вас!

През тази година е много възможно да се появят хора, които да се опитват да ви спъват на всяка крачка. Бъдете снизходителни!

Ще има врагове и завистливи същества, които могат да доведат до сериозни проблеми, но не влизайте по никакъв начин във взаимоотношения с тях. Най-правилната тактика е да ги игнорирате. Не участвайте от машинации и незаконни дейности! Отмъщението би било най-губещата стратегия.

Вземайте рационални и спокойни решения, а не емоционални, за да не се вкарвате в абсурди! Не обръщайте внимание на дреболии, пазете нервите си! Уединявайте се повече!

Помнете: Което не прави самия човек по-лош, то и живота му не прави по-лош и не му вреди нито отвън, нито отвътре.

2021 година е добра година за тези, които се занимават с педагогика, медицина, психология и благотворителност.

Не се занимавайте със самолечение, ако се разболеете! Търсете професионална помощ! Не се занимавайте със саморазправи! Отново – търсете професионална помощ!

От какво да се пазите?

През тази година може да се наложи да се ограничавате в много неща. Контролирайте думите и действията си, за да не бъдат използвани срещу вас!

Употребявайте енергията си за дела, които носят полза на вас, а не вреда на други хора!

Работете над недостатъците си, изследвайте себе си, „тъмната си страна“, предишните си грешки. Не забравяйте, че границата между доброто и злото се крие в човешкото сърце!

Вършете работата си навреме, без много разправии и пазарене!

Рибите през четирите годишни времена

Зима

Очертават се много позитивни преживявания в любовната сфера през зимата. Сърцето ви ще примира от щастие. Не се вълнувайте, заради банални спорове.

Ще имате възможност да се заемете не с една, а с няколко сфери на професионална дейност.

През януари 2021 година, Рибите ще действат изключително прагматично, това е благоприятен момент за активност в социалната среда. През този период, ще изглеждате доста загадъчни за околните, ще се потапяте все повече в собствения си вътрешен свят.

До 6 февруари все още ще бъде активна вашата финансова сфера, а след това интересите ви ще се преместят в общуването и осъществяването на контакти.

Февруари е добре да прекарате тихо, без да се откроявате. Иначе ще бъдат неизбежни внезапните избухвания на агресия и демонстрации. Ако правите нещо, правете го тихичко.

Зимата на 2021 година ще бъде спокойно време по отношение здравето. Проблемите ще бъдат незначителни. Важно е да не се преуморявате. 

Пролет

Пролетта на 2021 година ще бъде напрегнат сезон, но не се очакват критични и много трудни моменти. Сега могат да започнат лъжи и завист от страна на колегите, така че бъдете бдителни!
Бъдете по-силни и по-самоуверени, за да не бъдете манипулирани! С някои от колегите или сътрудниците ще се наложи да се разделите завинаги, дори тази раздяла да води до загуби.

През април ще се убедите в правилността на своите решения. Любовният и професионалният път са избрани правилно, а това вече е гаранция за благополучие през тази година.

Април е прекрасно време за печелене на пари. Ще започнете да се движите към набелязаните цели. Ако до сега не сте успели да намерите източник на доходи, то този месец ще ви помогне в това.

Рибите, които не са открили своя половинка, ще тръгнат по пътя на любовта. Забравете предишните си връзки и грешки в личния живот. Пролетта е прекрасно време, когато може отново да се изпълните с живот и да се влюбите.

През март при Рибите не са изключени финансови проблеми, затова всички решения трябва да бъдат обмисляни на спокойствие. Могат да задържат заплатата ви или да не ви изплатят някаква надница, на която сте разчитали. Всичко ще се оправи, благодарение на аванс за някакъв нов проект или връщането на дълг.

Май използвайте за обмяна на опит при хората с творчески проекти и при тези, които са свързани с деца в своята работа. Не харчете пари напразно, пазете се от кредитите!

През 2021 година няма да ви се наложи да тичате по лекари. Дори старите здравословни проблеми ще решавате бързо.

Лято

Очертава се суетен и напрегнат летен период.

Рибите ще бъдат склонни към самоунищожение, което ще нарани сериозно не само тях. Ако през юни 2021 година, прекалено дълго размишлявате върху темата за „любовта и щастието“, ще си останете сами. Не се връщайте към миналите си провалени връзки, живейте в настоящето и гледайте на всичко по-позитивно!

През август 2021 година всичко ще се промени към добро. Отношенията ви с партньора отново ще станат хармонични, стига да добиете повече увереност във връзката си.

Юни 2021 година ако някой ви поиска заем, дайте! Ще ви се върне с лихва. Когато подписвате договори, четете внимателно, не се доверявайте сляпо на когото и да било.

През юли Рибите с творчески професии ще усетят устрем на вдъхновението си. Всички останали ги очаква ежедневната им работа, но тя ще им се стори не толкова унила, ако подходят към нея творчески.

Краят на лятото е добър период да бъдете внимателни с изказванията си, вслушвайте се в това, което околните говорят.

Eсен

Възможна е среща с „единствения и неповторим“ човек, за когото сте си мечтали. Съдбоносното запознанство е възможно да се случи по време на развлекателно събитие, в обществото на познати хора или на автобусната спирка.

През октомври ще има удачни обстоятелства за любовта, но трябва да бъдете инициативни. Много ще успеят да възобновят предишни връзки. Други Риби ще срещнат своя човек, с когото, след това, ще свържат съдбата си.

През есента на 2021 година, Рибите не трябва да оставят без внимание работата си. Тя ще бъде толкова много, че ще се наложи личния ви живот да остане на заден план. Не са изключени сериозни неприятности с колегите, неразбирателство с ръководството и други търкания от психологически характер.

През ноември не се занимавайте с капиталовложения и оформяне на кредити. Това време не е подходящо да се държите рисковано и безразсъдно. По-добре е да се откажете от спонсорство по отношение на нови проекти.

Най-важно в този период е да се помни, че всичко случващо се, е справедливо да се случи. Ще се убедите, че е така, ако наблюдавате внимателно.

Всичко е съобразено със справедливостта и все едно, че се въздава от някого според заслуженото. Продължете да наблюдавате и правете, каквото правите, с тази цел — да бъдете достойни човеци, съобразно това, което означава достоен в собствения смисъл на думата. Спазвайте това правило във всичките си начинания!

ОВЕН                 ТЕЛЕЦ         БЛИЗНАЦИ         РАК

ЛЪВ                 ДЕВА           ВЕЗНИ               СКОРПИОН

СТРЕЛЕЦ              КОЗИРОГ        ВОДОЛЕЙ          РИБИ