.

Хората, на които е сторено зло, може да искат да го увековечат, да отвърнат със същото. Но обратното също е възможно: да се научиш на добро от злото, което си преживял. В човешкото сърце доброто е по-силно от злото. И това е урокът, който всеки Скорпион трябва да усвои през 2021 година.

Ако страдате – това е напълно нормално. Хората имат ограничени възможности, а животът е трагичен. Но ако страданието стане непоносимо и започне да ви опорочава, ето върху какво да размислите: Подредете живота си! Спрете да правите това, което знаете, че е грешно.

Тези, които отдавна са стъпили на пътя на раздялата, не трябва да отстъпват назад. Важно е всички решения да бъдат внимателно обмисляни. Скорпионите могат да създадат всички условия както за благополучие, така и за негативна енергия в дома.

Най-ефективната реакция срещу страха е да се изправите директно пред него. Представете си най-лошото, което може да се случи, ако страхът ви се превърне в реалност. Можете ли вие и близките ви да преживеете това, което ще се случи? Възможно ли е дори да извлечете някаква полза? Какъв опит ще придобиете от случилото се? Как ще помогне на вас или на тях да израснете като личности?

Хороскопът за 2021 година съветва Скорпионите да ценят времето. Старайте се да планирате всеки ден от своя живот, за да не „излезете от рамките“. Ще имате много работа, но трябва да избирате дейности, които са ви по силите. Ако се появи нещо креативно, изразете се напълно. Талантливите хора са ценни, помнете това през тази година.

Гневът често е следствие от разочарования и нереализирани очаквания. Запитайте се: „Какви са моите очаквания? Как мога да се освободя от тях и да приема каквото и да се случи? Мисля ли за очакванията на другите? Мога ли да призная своето участие в конфликта? Виждам ли ясно с какво съм допринесъл за ситуацията, заради която съм разгневен? Ако съм ядосан на нечии думи, мога ли да видя, че това са само думи, които вече ги няма, и като всичко останало, те също са нетрайни? Дали гневът ми е от полза за някого, и най-вече за мен?“

Може да помислите и върху това, че неконтролираният гняв обикновено води до разрушителни действия – от изричането на думи, които нараняват другите, до агресивни реакции и насилие, за които впоследствие ще съжалявате.

Хороскопът за 2021 година препоръчва на Скорпионите да обърнат внимание на въпросите свързани с благоустройството, недвижимите имоти и финансите. Всичко това е неразделно, затова създайте точна схема на действие. Не излизайте от нея, защото ще ви доведе до успех.

Хороскопът за 2021 година ще донесе на Скорпионите доста изгодни предложения и интересни идеи. Бъдете бдителни и здравомислещи, тогава непременно ще ви провърви.

Когато предавате себе си, когато говорите неистини и с действията си вдъхвате живот на една лъжа, характерът ви отслабва. Ако имате слаб характер, нещастието, а то неизбежно се появява в живота, ще ви сломи. Ще търсите място, където да се скриете, но такова място не съществува. И един ден ще осъзнаете, че вършите ужасни неща.

Трябва внимателно да обмисляте всичко, което е свързано с далечни пътувания. Грешните действия и неграмотното оформяне на документите ще станат препятствие за професионалното ви израстване.

Мъжът Скорпион през 2021 година

Хороскопът за 2021 година съветва мъжете Скорпиони да живеят по правилата, но не личните, а обществените. Няма да ви бъде лесно да го направите, защото сте свикнали да вървите по своя път. Но ще се наложи да снижите изискванията си към околните, за да постигнете търсения резултат.

Осмелявайте се да бъдете честен. И най-вече: осмелявайте се да изразявате себе си, да заявявате открито, или поне да признаеш пред себе си, какво е важно за вас и би изпълнило живота ви със смисъл.

Ежедневно трябва да се борите с независимия си нрав и горделивостта. При това, особено, в личната сфера. Ако се държите както по-рано в отношенията си със жените, ще продължите сами по живота.

Настоящето винаги ще бъде несъвършено. Но по-важно е не мястото, от което тръгвате, а посоката, в която вървите. Навярно щастието може да бъде намерено само по пътя нагоре, а не в мимолетното задоволство, което ви очаква на следващия връх. До голяма степен щастието е надежда, независимо в каква мрачна преизподня се е зародила тази надежда.

Хороскопът за 2021 година препоръчва на мъжете Скорпиони по-често да обръщат внимание на тези, с които заедно работят. Не влизайте в конфликти, старайте се да бъдете лоялни и дръжте на обещанията си. 

Помнете: Когато започнеш да храниш тайни фантазии за отмъщение; когато животът ти е съсипан и сърцето ти се изпълни с желание за унищожение и разруха. Бъдете внимателни с какво храните душата си!

Жената Скорпион през 2021 година

Хороскопът за 2021 година съветва жените Скорпиони да не се мръщят и да не се обвиват с прекалена тайнственост. Време е за вътрешни промени, работете над своя характер.

Вие сте целеустремени и наистина героични. Ако нещо сте намислили, ще „прегазите“ всичко по пътя си. Само не го правете прекалено рязко, иначе ​​самите ще се спънете.

Обсъждайте с партньора си какво харесвате и какво не харесвате в децата си. Направете го смело, без да се страхувате, за да можете да разделите уместното от неуместното и зърното от плявата. Вие разбирате разликата между добро и зло. След като си дадете оценка по скалата за дребнавост, високомерие и огорчение, направете следващата крачка и научете децата си да се държат прилично.

Хороскопът за 2021 година предсказва на жените Скорпиони много взаимни чувства. Ако по-рано всичко ви се е струвало като сладък сън, то сега това е реалност.

Контролирайте емоции по начин, че импулсивните изблици да не се превърнат в пречка за силните и искрени отношения. Възможни са неприятности във финансовата сфера, но бюджетът ви няма да пострада особено. 

Ако вътрешният ви глас ви кара да се съмнявате в смисъла на собствените ви усилия – на собствения ви живот или на живота въобще, – вероятно трябва да спрете да го слушате. 

Не си мислете, че е по-лесно да се обградите с мотивиращи хора, които са добри за вас, отколкото с такива, които са направо токсични и само ви вредят. Защото не е така. Добрите, мотивиращи хора са идеал. Нужна е сила, за да се осмелите да останете близо до тях. Покажете смирение, но и смелост. Преценявайте добре и се пазете от прекалено безкритичното състрадание и съжаление.

Силните моменти за Скорпионите

Съдбата на човека е вечно да обитава реда, обкръжен от хаоса. И вечно да населява територията на познатото, заобиколена от тази на непознатото. Когато поддържаме равновесие и взаимодействаме правилно и с двете, преживяванията ни са изпълнени със смисъл.

Помислете за бъдещето си и се запитайте: „Какъв може да стане животът ми, ако се грижа добре за себе си? Коя кариера ще ме мотивира да се развивам, да бъда продуктивен и полезен, така че да поема своя дял от отговорността и да се радвам на резултатите? Когато имам възможност, какво мога да направя, за да подобря здравословното си състояние, да разширя познанията си и да направя тялото си по-силно?“.

Трябва да знаете къде се намирате сега, за да можете да начертаете курса си занапред. Трябва да знаете кои сте, за да сте наясно с какви оръжия разполагате и как да се мотивирате и подготвите, за да компенсирате слабите си страни. Трябва да знаете къде отивате, за да можете да ограничите хаоса в живота си, да внесете повече ред и да дадете на света божествената сила на Надеждата.

Важно е внимателно да се отнасяте към документите и да избягвате сблъсъци с властите. Финансовите въпроси ще се решават бързо и леко, но не трябва да забравяте да пестите.

Скорпионите, през 2021 година, ще станат духовно силни, ще стигнат до ценна информация и ще се научат да сдържат емоциите си. При вас ще се появи способност да лекувате хората, не задържайте този дар само за себе си.

През 2021 година трябва да спестявате не само пари, но и знания. По характер, вие сте загадъчни и мистични личности, покажете своите таланти в различни сфери. 

Не подценявайте силата на ясната визия и посока. Това са мощни оръжия, които имат способността да превръщат непреодолимите на пръв поглед препятствия в проходими пътища и изобилие от възможности. Оръжия, които укрепват силата на всеки човек.

Започнете от себе си. Погрижете се за себе си. Определете кои сте вие. Усъвършенствайте личността си. Изберете своята посока и формулирайте ясно смисъла на Битието си. Както брилянтно отбелязва великият немски философ Фридрих Ницше: „Онзи, който има защо да живее, може да понесе почти всяко как“.

Скорпионите, през 2021 година, трябва да акцентират вниманието си върху семейните дела и роднините. Поддържайте близките си хора в минути на трудности. Забелязвайте красотата в дребните неща, не преследвайте това, което няма да можете да реализирате.

Не забравяйте, че не всеки неудачник е жертва и не всеки паднал на дъното иска да се изправи (разбира се, има и такива, които не само искат, но и успяват). Много често хората са склонни да приемат и дори да преувеличават собственото си страдание (и това на другите), за да могат да го размахват като доказателство за несправедливостта на живота.

Внимателно планирайте делата и личния си живот, иначе ще се объркате в елементарните неща. Финансовата страна се нуждае от много усилия и внимание. 

От какво да се пазите?

Хороскопът за 2021 година предсказва на Скорпионите проблеми във финансовата сфера. Благодарение на упоритостта и предвидливостта, вие ще успеете да ликвидирате неприятностите бързо. Ще имате приходи, но не големи. Важно е да се отнасяте внимателно с парите, не ги пилейте!

Пазете се да не се изгубите в свят на илюзии! Когато изживяваме нещо, би следвало да му дадем гласност – дори не пред другите, а пред себе си. Може би, ако го правехте, щяхте да се уважавате повече и да внимавате с какво си позволявате да тровите тялото и душата си. Щяхте да си дадете сметка колко неблагоприятно и ненужно е да задържаш болка, омраза и преди всичко обида.

Научете се през тази година да разговаряте и да слушате събеседниците си. Не мислете, че проблемите ще си отидат сами. Ако Скорпионите се обърнат към интуиция, тогава, много от трудните моменти в семейството ще се окажат незначителни.

Винаги помнете, че това, което смятате, че знаете за даден човек, е само част от историята. И далеч не единствената истина. За да не изпаднете в неудобна ситуация с фатални последици.

Независимо какъв преход преживявате – намирате се на прага на двайсетте или на шейсетте си години; изправени сте пред предизвикателството да поемете отговорност за живота си, след като дълго време не сте го правили; учите стъпките на непознатия танц на партньорството; ставате родител или пиленцата излитат от гнездото…

Този преход съдържа потенциала за коренна промяна и може да се превърне в покана да изоставите всичко несъществено и да поемете към дълбоката същност на нещата. Можете да прилагате този модел през целия си живот, отново и отново. Защото кой би могъл да се освободи веднъж завинаги от всичко ненужно?

ОВЕН                                    ТЕЛЕЦ

БЛИЗНАЦИ                                    РАК

ЛЪВ                                   ДЕВА 

 ВЕЗНИ                                            СКОРПИОН

СТРЕЛЕЦ                                             КОЗИРОГ 

ВОДОЛЕЙ                                           РИБИ