.

През 2021 година рязко ще промените темпото си на работа. Всички събития около вас ще ви насърчават към големи постижения.

Добре е да обърнете внимание на предишните си грешки и да се поучите от тях, за да не се повтарят. Опитайте се да намерите общото между тях, защото те се дължат на едно и също нещо, макар на пръв поглед да не излежда така.

Не мислете, че това, което е работело вчера, ще работи  и днес.

Помнете, че адът настъпва, когато лъжите са разрушили връзката на индивида с реалността. Тогава всичко се разпада. Животът се превръща в кошмар. В безпомощност и разочарование. През 2021 година добре помислете по отношение на какво точно лъжете себе си от много дълго време!

Стрелците по принцип са щастливците на Зодиака. И пред тази година късметът ще ви се усмихва често.

Но 2021 година ще е годината, която ще ви напомни, че животът не е увеселителен парк, пълен с играчки, джунджурии, бонбони и близалки. Ще ви се наложи да помислите върху всички начини, по които се опитвате да избягате от поемането на отговорност за собствената ви съдба.

Ще се появят възможности да разширяване границите на знанията и уменията, за стартиране на собствен бизнес и много полезни запознанства. Нищо няма да пречи на мислите на тези, които са уверени в себе си и знаят как точно да постигнат целите си.

Хороскопът за 2021 година ви съветва да не се отпускате и в никакъв случай да не се оставяте на течението. Ако гледате на нещата прекалено лековато, ще си получите заслуженото. Няма да можете да избегнете проблемите.

Не променяйте рязко стила си на живот и не пренебрегвайте неприятностите. В много ситуации ще се нуждаете от силна воля. Съдбата познава много начини да провери нечия воля. Понякога – когато не се случва нищо, понякога – когато всичко се случва накуп!

Желателно е Стрелците не просто да наблюдават случващото се, а да взимат активно участие в тях. Ако в последните години сте страдали от апатия, време е да се преборите. Незаетият с работа човек никога не може да се наслади на пълно щастие; върху лицето на безделника винаги ще намерите отпечатък на недоволство и апатия.

Във финансовата сфера, през 2021 година, не са изключени големи загуби. Особено, ако рискувате без да преценявате нещата от всичките им страни. Трябва да предвидите всички дреболии, за да не се окажете на „ръба на пропастта“. Бъдете винаги господар на своята воля и роб на съвестта си!

Важно е да не мързелувате и да претегляте внимателно всички „за“ и „против“. Отношенията с деловите партньори няма да бъдат благоприятни от първия момент. Възможни са разправии и конфликти на основата на различни възгледи за реализирането на проектите. Не забравяйте, че както разумните хора биват понякога доста глупави, така и глупаците понякога проявяват съобразителност.

През 2021 година се налага да проявите по-голямо разбиране по отношение на границите и правилата. Замислете се, че животът не е „вечно празнуване“ и смисълът му не може да бъде открит в евтини забавления и посредствени взаимоотношения.

По отношение на любовта всичко ще бъде блестящо, ще се влюбите и ще създаде всички условия за устойчива връзка. За съжаление, на някои безгрижни Стрелци ще им се наложи да се разплащат за предишни обиди и грешки. Не се връщайте към провалили се любовни връзки, защото проблемите ще бъдат същите.

Ако се появят завистливи хора, отблъснете ги не с викове, а с невъзмутимо поведение. Този метод действа. Помнете все пак, че за един човек, който искрено съжалява за нашите проблеми, има хиляди, които искрено мразят успеха ни. Такива хора е по-добре да се игнорират.

Хороскопът за 2021 година предсказва на Стрелците труден материален период. Най-добре намалете апетитите и включете пестеливостта на пълна мощност. 2021 година може да се окаже разоряваща, ако бъдете непрактични и не обмисляте сметките.

Мъжът Стрелец през 2021 година

Хороскопът за 2021 година съветва мъжете Стрелци напълно да променят възгледите си за личния живот. Или купонясвайте и започвайте авантюри, или се настройте за сериозни отношения. Друг изход няма, ако все пак искате да имате семейство и деца.

Изкушенията и любовните съблазни ще бъдат много. Преодолейте желанието да „прегърнете необятното“, помислете за духовната връзка. Ако през тази година не успокоите прекалената си страст, може да си докарате проблеми. Помнете, че любовта не е страст. Любовта не е емоция. Тя е начин, по който се разбира, че някой, по някакъв начин те допълва.

Спрете да се държите като породист котарак, който живее сам за себе си. На хоризонта непременно ще се появи жена, която ще покори сърцето ви. При това не само с външния си вид, но и с харизма и добродушие. Не е изключено, заедно да се заемете с общ бизнес и много да пътешествате.

През 2021 година, мъжете Стрелци трябва да бъдат скромни. Любовта е най-мощната сила, която е присъща на света, и най-скромната, която човек може да си представи.

Скромен живот с мирно сърце струва повече от богатство с грижи.

Жената Стрелец през 2021 година

Хороскопът за 2021 година съветва жените Стрелци да снижат амбициите си, иначе само ще мечтаят за истинската любов. Трябва да контролират страстта си към разнообразието и бурните емоции. 

Помнете, че амбицията възпламенява по-лесно дребните души, отколкото възвишените, така както огънят запалва по-лесно сламата и колибите, отколкото дворците.

През тази година, жените Стрелци трябва да поемат отговорност, да се изпълнят с вътрешно спокойствие и чувствителност. Ако игнорирате тези качества, работата, личната сфера и дори здравето ще претърпят промени. Когато човек е силен, той излъчва спокойствие и не влиза в излишни битки.

Да „изгаряте мостовете зад себе си“ е ваше любимо занимание, но през 2021 година трябва да премисляте всяко свое решение. Опитайте се да намалите скоростта, натиснете спирачките навреме и обърнете внимание на тези, които са до вас! Умереността на щастливите хора се дължи на спокойствието, което благосклонната съдба придава на духа им.

Хороскопът за 2021 година препоръчва на жените Стрелци да станат по-отстъпчиви и скромни в желанията. В отношенията с приятелите и колегите по-често си спомняйте за компромисите. Даже кучетата не могат да намерят спокойствие при човек, който е изплашен и неуверен.

Силните моменти за Стрелците

В годината на Бика трябва да бъдете много внимателни при общуването с представителите на закона. Не са изключени глоби и съдебни искове.

Що се отнася до любовната сфера, нейното благополучие изцяло зависи от вашето поведение. Ако останете егоисти, ще получите същото. Понякога живота и действията на природата ни изглеждат несправедливи и нелогични. Колкото и да не ни харесва, всичко това е следствие от закона за баланса.

Хороскопът за 2021 година препоръчва на Стрелците не се заяждат напразно. Тези, които вече са създали семейство трябва да укрепват отношенията, за да намалят количеството на конфликтите и разправиите.

Самотните Стрелци не трябва да затварят сърцето си. Смело се запознавайте, бъдете инициативни и непременно ще срещнете този, който е подходящ за вас.

През 2021 година ще имате много възможности да постигнете щастие в личния си живот, но е възможно някой да се окаже, че не ви е приятел, спазвайте дистанция и не бъдете прекалено откровени за себе си и за работата. Пазете се далеч от хора, които се опитват да омаловажат вашите стремежи.

Хороскопът за 2021 година съветва Стрелците да променят възгледите си за някои неща и да гледат на обкръжението си по-позитивно и философски. Ако нещо не ви устройва, вината е във вас – прекалено сте идеализирали дадената личност.

Хороскопът за 2021 година предсказва на Стрелците небивал успех в сферата на журналистиката, рекламния бизнес, научната дейност и при редактирането на статии. Удачно ще ви се получат контактите с чуждестранни филми и деловите пътувания.

Ще ви бъде от полза да изучават езици. В тази област могат да постигнат реално издигане.

Трупайте опит в основната си работа, не пилейте енергията за безсмислени дела. На тези, които са заети с юридическа дейност, литература, журналистика и умствен труд ще им провърви.

От какво да се пазите?

Хороскопът за 2021 година препоръчва на Стрелците да бъдат отговорни и да правят план, дори и на най-дребните дейности. Ако, както обикновено, просто „бръщолевите“ и „правите вятър“, няма нищо да получите.

Селектирайте внимателно и приятелските, и деловите връзки, за да не попаднете в зависимост и да загубите много енергия.

Придържайте се към логиката, не се пилейте в неща, които изначално са безполезни. Разумът на Стрелците често изглежда като опасно място, на което не бива да се разхождаш сам. Вярвайте повече на рационалните разсъждения, отколкото на емоциите ви, тъй като те се менят ежедневно!

В моментите на колебание, когато не можете да вземете решение, споделяйте проблемите си с хора, на които имате доверие. Те ще ви помогнат да обмисляте нещата от различна гледна точка.

Много е важно, през 2021 година да обръщате повече внимание на вижданията на околните, да обмисляте чуждите становища по различни проблеми, за да може да разширите погледа си върху тях във всички аспекти.

ОВЕН                                    ТЕЛЕЦ

БЛИЗНАЦИ                                    РАК

ЛЪВ                                   ДЕВА 

 ВЕЗНИ                                            СКОРПИОН

СТРЕЛЕЦ                                             КОЗИРОГ 

ВОДОЛЕЙ                                           РИБИ