.

Светът и животът ни са пълни с възможности. Особено през 2021 година! И вероятно за всеки проблем има решение. Както за всяка болка – билка…

Само не трябва да се оставяте отчаянието да вземе връх и да ви победи. Защото, за жалост, то е като подводно течение – коварно е и увлича… А колкото повече време ни „дави“ – толкова повече усилия ще са ни нужни, за да изплуваме отново.

През 2021 година Телците ще се хранят с мислите си по-доброто бъдеще и ще бъдат пример за подражание. При това както в службата, така и в семейството. Плановете и идеите с лекота ще се претворят в живота. За съжаление, времето за реализирането им ще бъде много малко. Трябва да имате план за всичко, с което се заемете.

Дори и на Телците да не им харесва връщането в миналото, ще се наложи. Изоставените, някога, проекти, недовършените и нереализираните планове – всичко това трябва да се вземе под внимание, защото тези неща ще са вашият спасителен пояс през тази година.

Не го изпускайте, защото после ще съжалявате! Освободете ума си от старите принципи и бъдете открити за всичко ново!

Интуицията ви чувствително ще се обостри, което ще ви помогне да изтласкате неприятностите на заден план. По отношение на парите, не бъдете алчни, бъдете щедри и искрени. Помнете, че това, което дадете, ще се върне към вас преумножено.

Не тъпчете на едно място, бъдете смели и уверени. 

Телците винаги ще бъдат интелигентни и практични, така че не трябва да се страхуват от промените. Кажете си „Трябва!“ и правете всичко, което се окаже в зоната на вашето внимание. Успехът е на страната на смелите и упорити личности, но амбициите трябва да държите под контрол.

2021 година ще бъде отлична за всички, които намалят егоистичните си желания и обградят близките с грижа и любов. Трябва да станете по-откровени и меки в изразяването на чувствата си. Не мислете, че се опитват да ви излъжат, обратно, внимателното отношение ще ви позволи да привлечете към себе си само най-доброто. 

Деяния на храброст не винаги се случват на бойни полета. Те могат да се проведат в сърцето ви, когато имате смелостта да почетете своя характер, интелект, ваши наклонности и да, вашата душа, като слушате чистия и ясен глас на посоката, вместо да следвате мътните послания на плах свят.

Хороскопът за 2021 година не препоръчва на Телците да отлагат, каквото и да било, „за утре“, ще бъде глупаво. Не се ядосвайте, ще намерите сили и време, за да реализирате всички планове. Важно е да бъдете отговорни и дисциплинирани, да не намалявате темпото на работа. 

Бъдете силни сега, защото нещата ще се подобрят. Може да е бурно сега, но не може да вали завинаги.

Поне три пъти всеки ден си отделяйте момент и се запитайте какво е наистина важно. Имайте мъдростта и смелостта да изградите живота си около отговора си.

Телците през 2021 година трябва да се пазят от взимането на необмислени решения. При вас съществува такъв недостатък, борете с всевъзможни методи с него. Славата и известността могат да ви замъглят мозъка, бъдете внимателни. В личния живот всичко ще се получи така, както желаете.

Независимо какво казват, винаги имате избор. Просто не винаги имате нуждите да го направите.

Учените, педагозите и журналистите трябва да се отнасят внимателно към писането на статии. Могат да ви обвинят в плагиатство.

През цялата 2021 година не забравяйте, че смелостта гледа страха право в очите и казва:„ Махни се, по дяволите, имам какво да правя “. И го правете!

Мъжът Телец през 2021 година

През 2021 година, мъжете Телци ще искат да се реализират в различни направления и навсякъде ще бъдете във вихъра си. Интересно е, че и съмишленици ще намерите. Заедно ще успеете да осъществите най-гениалните си идеи. Добре е да изучавате чужди езици, да рисувате, да съчинявате и творите без предел. 

Страхът може да бъде една от най-разрушителните емоции. Но понякога страхът е полезен, защото те кара да спреш, преди да извършиш нещо глупаво.

Не забравяйте обаче, че също може да ви попречи да експериментирате, да бъдете спонтанен и любопитен. Може да замъгли преценката ви за другите и да ви подведе по най-лошия начин. Овладяването и разбирането на страховете ни е най-голямото предизвикателство в човешкия живот.

Предпазливите, внимателни хора, които вечно се безпокоят за репутацията и социалния си имидж, те не са реформатори. Такива са хората, които остават верни на себе си – готови да се издигнат или да паднат в очите на другите, да защитават непопулярни идеи и да понесат последствията за това.

Животът е огледало – получаваш отвън онова, което изпитваш отвътре – ето защо е невъзможно да подредиш живота си отвън навътре.

Ако хората на улицата те гледат намусено, начинът не е да минеш по друга улица! Ако колегите не те уважават, смяната на работата няма да реши проблема.

Жената Телец през 2021 година

Ако нервничите по повод работата и отношенията си с някого, рано или късно ще останете и без работа и без отношения. Ако се притеснявате да говорим за пари или ги смятаме за нещо недостойно, ще останете и без пари.

Излишните преживявания винаги водят до това, че животът изпраща източника на безпокойство колкото се може по-далече от нас. За да получите желаното, трябва преди всичко да се научите да не му придавате прекалено голямо значение.

2021 година обещава на жените Телци динамичен живот, ярка палитра от събития, срещи и признания.

Не трябва да се притеснявате и за финансовото си състояние. Ако имате идеи, ще се появят и големите доходи. Между другото, допълнителната работа е добре дошла, ако не вреди на обичайния ви график на живот.

Жените, родени под този знак, през 2021 година трябва по-често да се виждат с роднините си. Особено, ако живеят далече, а срещите основно се случват по телефона или по скайпа. Интернет не може да замени „живото“ общуване. Проявете загриженост за тези, които са възрастни. Не се притеснявайте да звучите съпричастно и искрено, това са нормални качества.

Ако искате да имате душевно спокойствие, престанете да делите случващите се събития на добри и лоши. Докато вярвате, че нещо проваля живота ви, това ще бъде точно така. Именно заради това убеждение.

Ако вярвате, че: животът е несправедлив; всички са мошеници; началниците до един са грубияни, в резултат ще привлечете такива преживявания, които ще бъдат в подкрепа на досегашните ви убеждения. В живота ви ще се появи някой, който ще изпразни банковата ви сметка, ще ви разбие носа или ще ви зареже пред олтара.

Нискоенергийните мисли ще доведат до нискоенергийни преживявания.

Силните моменти за Телците

Най-важното е да бъдете себе си, да бъдете верни на усещанията си, независимо кой ви разбира или е с вас. Понякога ни се иска всичко да се случи бързо, тук и сега, но всяко нещо си има неговото време да се прояви. И колкото по-добре се разбере това, толкова по-леко ще се изчака случването му.

Постарайте се да приключите всичко, което сте започнали миналата година. Не трябва да се надявате на случайността, а във всяка работа да полагате максимално усилия. Екстремностите, авантюрите и риска не са за вас.

Хороскопът за 2021 година съветва Телците да си намерят още една работа, особено, ако често, заради финансите, възникват разправии с любимия човек.

Ако сте честни, ще признаете, че имате такава слабост – да съзерцавате и мечтаете, гледайки тавана. Ще се наложи да станете, да си облечете подходящи дрехи и да сте готови за професионални подвизи.

Например: спомнете си за старото си хоби и го реализирайте напълно. Тогава ще получите и морално удовлетворение, и пари, и признание от влиятелни хора.

Ще добиете сила, кураж и увереност всеки път, когато се изправяте лице в лице със страховете си. Трябва да правите това, което мислите, че не сте способни да направите.

Хороскопът за 2021 година обещава на Телците истинска главоблъсканица в професионалната сфера. Ще гадаете по листенцата на маргаритката – ще бъде или няма да бъде. Но това едва ли ще ви помогне, защото ефективни ще се окажат само реалните действия.

Приемайте критиката сериозно, но не и лично. Ако съдържа истина, поучете се от нея. В противен случай пуснете я покрай ушите си.

Без каквито и да било претенции и илюзии се захващайте с всичко ново. Ако имате опит, непременно всичко ще ви се получи. Още повече, че отличителна черта на Телците е деликатния им подход към всяко дело. Въпреки това не забравяйте, че е нужна доста храброст, за да се опълчиш срещу враговете си, но също толкова, за да се опълчиш срещу приятелите си. 

Длъжни сме да вярваме, че имаме талант за нещо и то трябва да бъде постигнато. Но не очаквайте бързи резултати в работата и бързи финанси. Важно е да не унивате и да разчитате само на себе си.

Поставените цели трябва да бъдат постигнати, но не с цената на собствената ви чест или лицемерие. Не трябва да избързвате, ситуацията може значително да се изостри. Но не заради нещо конкретно, а заради собствения ви мързел. Хората, които умеят да релаксират, са по-успешни и креативни в професията си. И по-усмихнати, и по-обичащи, и по-обичани.

През 2021 година трябва всячески да избягвате онова, което ви тласка към рутината. Удачно ще се развие материална ситуация, след което ще искате да започнете собствен бизнес. Но бъдете внимателни при влагането на пари, за да не останете без пукната стотинка.

Късметът е на страната на изобретателните. Нищо не идва даром, но въпреки това трябва да вярвате в сила, по-голяма от вас самите, и да продължите да правите това, което обичате. Тогава ще намерите начин да го материализирате.

Телците по натура не са кариеристи, но през 2021 година при тях ще се появи желание да постигнат успех на всяка цена. Помнете, че този път е трънлив и труден. Заобикаляйте „острите ръбове“, наблюдавайте партньорите и се пазете от провали. Ако искате да живеете в лукс и да се чувствате комфортно, за това ще се наложи доста да поработите, поне за десетима. Съдбата ще ви подхвърли възможности за успех, но за тях трябва да се хванете не само с ръце, но и със зъби.

От какво да се пазите?

2021 година ще се стори на Телците като някакъв изпитателен срок. Служебните въпроси ще застанат пред вас така твърдо и сурово, че няма да е възможно да ги решите сами. Ще се наложи да работите от сутрин до вечер, за да се утвърдите в професионалната сфера. Времето за развлечения ще бъде изключително малко. Важно е да се отнасяте отговорно към новите проекти, да не изоставяте старите си дела и да не закъснявате с нищо. Хороскопът за 2021 година предсказва успех на Телците, но цената му ще бъде доста висока.

На Телците не им липсват нито инат, нито амбиция, но когато сте в екип, се постарайте да ги скриете по-надалече. Обратно, добавете внимание и култура в общуването, за да не затънете в спорове и конфликти.

Много ще искат да „пробият“ вашата стабилна „черупка“, не позволявайте да ви манипулират. Независимо от лошото време и финансовите загуби, бъдете оптимисти. Помнете, че „светлината идва когато е най-тъмно“.

Хороскопът за 2021 година предсказва на Телците трудно бреме, когато депресията ще ви хване за гърлото. Опитайте се да я преборите с всякакви средства, за да продължите уверено напред. Достатъчно е да промените отношението си към една привидно „неблагоприятна ситуация“ и тогава вече можете да се възползвате от нея. Големите възможности на живота ни обикновено се появяват предрешени с маската на лошия късмет и несполуката.

И с физическата, и с душевната болка е едно и също: ще боли, докато продължаваш да мислиш и да действаш по старому. Помнете, че за да започнете нов живот, няма по-добро място от това, на което се намирате в този момент.

Преодолявайки трудностите и неравностите по пътя, ще успеете да постигнете желаните цели. Успехът ще съпътства Телците, които се занимават със строителство, архитектура, политика, научни изследвания и юридически въпроси.

Не правете предположения. Намерете смелостта да задавате въпроси и да изразите това, което наистина искате. Общувайте с другите възможно най-ясно, за да избегнете недоразумения, тъга и драматизъм. Само с това едно споразумение можете напълно да преобразите живота си.

Имайте смелостта да кажете„ не “! Имайте смелостта да се изправите срещу истината! Постъпвайте правилно, защото е правилно! Това са вълшебните ключове за цялостния живот на живота ви.

ОВЕН                 ТЕЛЕЦ         БЛИЗНАЦИ         РАК

ЛЪВ                 ДЕВА           ВЕЗНИ               СКОРПИОН

СТРЕЛЕЦ              КОЗИРОГ        ВОДОЛЕЙ          РИБИ