.

Запомнящи се събития и неочаквани промени очакват Близнаците през 2022 година. Възможно е да изхитрите съдбата и да промените предопределеното, но само при условие, че често се вглеждате в миналото за равносметка. Оправете грешките си, но не губете време в съжаление за нищо.

Звездите през 2022 година предсказват на Близнаците подреждане в любовната сфера. Повечето ситуации ще се случват именно така, както на вас би ви се искало. Но, ще има моменти, които ще бъдат неочаквани и неприятни в личния ви живот. 

Опитвайте се да довършвате всичко, започнато по-рано! Преценявайте реално с какво бихте могли да се справите и с какво – не! Не се надценявайте и не подценявайте другите, за да запазите добрите си взаимоотношения!

Задача номер едно за 2022-ра година за вас ще е да разширите кръгозора и да надградите познанията си. Всяко ново знание и умение ще ви е от полза и рано или късно ще ви помогне да повишите приходите си.

Ще разполагате с достатъчно добри възможности да покажете на какво сте способни, да впечатлите съществуващите партньори и да намерите нови.

Не бъдете прекалено критични към хората, с които живеете и работите. Ще получите много по-добър ефект, ако ги поощрявате, отколкото ако ги критикувате. Критиките запазете за себе си.

Ще разполагате с по-малко време за почивка и развлечения, но пък приходите ви ще са стабилни. Плутон ви гарантира големите загуби, ако бъдете лекомислени и харчите безумно. Но ако влагате мисъл в разходите си, всичко ще е наред.

Не е изключено връщане в живота ви на хора, с които някога сте се разделили. Не повтаряйте същите грешки, в случай, че ви дадат нов шанс! 

През тази година Близнаци трябва да обърнат по-голямо внимание на сигналите които им дава тялото. Преумората, нервното напрежение, прекаляването с храна, напитки и емоции ще бъдат в основата на здравословните неразположения.

Мъжът Близнаци през 2022 година

Мъжът Близнаци ще преживее годината въодушевено и ще достигне всичко което пожелание благодарение на повишения си тонус и влюбеност, които ще го съпровождат още от пролетта.

Ако не мързелувате ще получите ново място в службата и перспективни проекти. Ще можете да съсредоточите вниманието си върху неща, които водят към финансово забогатяване.

Няма човек, който извън своята компетентност да не бъде лековерен. Затова внимавайте и използвайте скептицизма си при обмислянето на всяка своя стъпка, както в личния, така и в професионалния живот. Възможно е предоверяване, което ще доведе до лоши последици.

Избягвайте да се надценявате! Изградете си честна самооценка, така ще ви е значително по-леко. Истинската, искрена гордост и самочувствие, само ако са добре скрити и в същото време наистина обосновани, безусловно трябва да бъде типични за човек с чест. 

Не забравяйте, че еднообразието поражда слабост. Психиката е уморява и затъпява от еднообразни впечатления. Изкуството е магия, а не логика. Тази мания за логическия дух в ирационална форма е част от настоящата вредна мания за еднообразие.

Неизпълнените желания разрушават отвътре. Не си позволявайте да пренебрегвате най-съкровените си мечти. През 2022 година имате всички възможности да сбъднете желаното.

Ако искате да привлечете някого на своя страна, първо му докажете, че сте негов искрен приятел. Не се притеснявайте да търсите помощ от приятелите и роднините си. Обикновено предпочитате да се справяте сам с всичко, но е дошло време да се доверите напълно на околните, за да ви провърви.

В любовната сфера е добре да помните, че ако се влюбихме само в хора, които са идеални за нас… тогава на първо място нямаше да има толкова вълнения относно любовта. Не се вглеждайте прекомерно в чуждите недостатъци!

В семейните отношения е добре да се знае, че ако присъстват безусловна любов и искрен ентусиазъм, похвалата не е необходима. Ако отсъстват, похвалата няма да помогне. Бъдете честни и откровени!

Звездите предвещават на всички мъже Близнаци, решили да сключат брак през 2022 година много любов и красота във взаимоотношенията.

Жената Близнаци през 2022 година

За жените, родени под зодиакалния знак Близнаци 2022 година ще мине под знака на търсенето на вътрешна стабилност и хармония, и на изпитание на способността им да се приспособяват към нови обстоятелства.

Ако третирате живота като вълнуващ експеримент, като игра, много неща изглеждат по-прости: загубата вече не е загуба, а възможност за маневриране.

Всеки човек, желаещ по един или друг начин да промени своето съществуване, намира истината и разбира, в какво е смисълът на живота. Вглеждайте се в себе си ежедневно!

Възможни са временни неудачи и спънки, но те няма да повлияят съществено на целите ви. Не си губете времето в излишни нерви за щяло и нещяло, тъй като всичко ще върви по мед и масло, стига да следвате вътрешния си глас и да не се поддавате на манипулации – ваши собствени или чужди.

В любовната сфера не забравяйте, че влюбените са като огледала – всеки ентусиазирано обмисля собственото си отражение. Хубаво е да се опитате да бъдете повече отдадени и естествени.

Професионалният ви живот ще ви донесе много нови емоции, повечето положителни. Бъдете човек, на когото може да се има доверие и съвестно изпълнявайте задълженията си. Ако пожелаете да смените работното си място, звездите ще са благосклонни към вас. Не бъдете прекалено подозрителни към хората, от които зависи вашата сфера на дейност. 

Ще е добре да си изградите навик, всеки ден да си поднасяте мъничък подарък, за да разведрявате всекидневието. През тази година ще бъде напълно заслужено, тъй като ще ви се отдаде възможност да постигнете много.

Преразгледайте възгледите си за живота, определете приоритетите си и смело се заемайте с всичко ново!

Силните моменти за Близнаците

В сферата на идеите всичко зависи от ентусиазма. В реалния свят всичко почива на постоянството.

Хороскопът за 2022 година съветва Близнаците да не спират на постигнатото. Ако сте сами и в полезрението ви има човек, към когото изпитвате чувства, то трябва да се сближите на духовно ниво. Важно е да се вслушвате в сърцето и интуицията си.

Взимайте активно участие в обществената сфера, това ще разшири връзките и ще подобри авторитета ви.

Непоколебимата ви воля за живот и природният ви оптимизъм ще ви доведат до ярки открития. И не само в работата, но и в любовта.

Обществените събития, защитата на проектите и деловото настроение ще ви насърчат към големи постижения. Трябва да обръщате внимание на предишните грешки, за да не ги направите отново.

Възможни са нови приятелски и делови отношения, които да се окажат устойчиви и перспективни. Резултатите от активната дейност могат да ви учудят, когато към вас постъпят предложения за изгодно сътрудничество.

Хороскопът за 2022 година предсказва на влюбените Близнаци хармонично състояние на душата. Не забравяйте, че без любов животът не би бил нищо друго освен безкрайни задачи и битки.

От какво да се пазите?

През 2022 година е важно да контролирате всичко, с което се занимавате, особено вътрешното си състояние. Не се отричайте от тези, които са ви скъпи и винаги са ви били опора. Много недоразумения могат да възникнат, заради вашата недоверчивост.

Няма нищо по-разрушително от безделието. Безделието и празнотата лишават живота от смисъл.

Животът ще тества вашите намерения отново и отново. Не забравяйте за момент за опасността от забавяне, бездействие и апатия. Апатията е най-лошата възможна ситуация. Може би единственото по-лошо от страха е апатията.

Страхът ни кара да правим ужасни неща на хората. Апатията ни кара да позволим да им се случат ужасни неща. Дръжте и двете далеч от себе си.

Безстрашието са очите на човешкото благородство. Безстрашният човек вижда доброто и злото не само с очите си, но и със сърцето си.

Благородният изпитва същите силни чувства като всички нас; разликата е в това как те избират да действат, а именно честно и преодолявайки страха.

Това, което е нужно да осъзнаете през 2022 година е, че благоразумието се различава от малодушието.

Вие постоянно си мислите, че ще ви предадат или излъжат. Не, нищо такова няма да се случи, ако сами се научите да се доверявате.

ОВЕН                                    ТЕЛЕЦ

БЛИЗНАЦИ                                    РАК

ЛЪВ                                   ДЕВА 

 ВЕЗНИ                                            СКОРПИОН

СТРЕЛЕЦ                                             КОЗИРОГ 

ВОДОЛЕЙ                                           РИБИ