.

През 2022 година късметът ще бъде изцяло на ваша страна, но само ако предварително преразгледате приоритетите си и престанете да се доверявате сляпо на авторитети.

Годината ще ви предложи различни опции за изява, които ще ви държат във вихъра на емоциите. Бъдете смирени и спазвайте всички правила на действие!

През тази година изпитанието за Везните ще бъде да осъзнаят, че само добронамереността и истината могат да доведат до успешни резултати, както в личния, така и в професионалния живот.

Везните, като никой друг умеят да ценят това, което е красиво и добро. Ако следвате веруюто на Достоевски, че „красотата ще спаси света“, животът ви ще поеме посоката, която винаги сте желали.

Хороскопът за 2022 година съветва Везните да гледат по-отговорно на нещата, които поставят на преден план. Много добре преценете кои са най-важните неща в живота ви и не омаловажавайте лекомислено нито едно от тях.

Научете се да поправяте своите грешки. Особено в отношенията си с хората. Знаете – има и грешка, има и прошка. Възможни са необосновани претенции и обиди от страна на любимия човек, които да доведат до рязко охлаждане на отношенията.

Ако някой се нуждае от вашето внимание, не му го отказвайте, заради натрупано негодувание. Добрите взаимоотношения са най-добрия лек срещу всякакви негативни емоции и чувства.

Най-успешният начин да се отървете от негодуванието си към другия, е като се замислите какви са собствените ви грешки, довели до конфликта.

За да избегнете сериозните разочарования през тази година, трябва да се научите да възприемате живота такъв, какъвто е и да приемате хората с всичките и достойнства и недостатъци, включително и себе си.

Мъжът Везни през 2022 година

Хороскопът за 2022 година предсказва прекрасен период за мъжете Везни, тъй като стагнацията от последните две години е на път да се разчупи. 

Ще можете да осъществите всичко замислено, само ако, стараейки се да удовлетворите всички капризи на околните, не загубите индивидуалността си.

Повечето мъже прекарват живота си в тихо отчаяние и причината за това е, че живеят живот, който е дълбоко неудовлетворяващ. Ежедневието се превръща в нещо болезнено, ако го прекарвате във вършенето на неща, в които не намирате смисъл.

2022 е подходяща да започнете активно да променяте това положение, като поставите началото на едно доста по-стойностно бъдеще, както за себе си, така и за близките си.

Научете се да градите и надграждате. Удовлетворението може да дойде само ако ежедневно и концентрирано започнете да обръщате внимание на нещата, които ви интересуват. Намалете часовете пред телевизора и започнете най-сетне да вършите това, което обичате, без да се интересувате от мнението на околните.

Ако желаете живота ви да е с по-високо качество, поемайте отговорност за колкото се може повече неща. Отговорността придава на живота смисъл.

Жената Везни през 2022 година

Жените от този знак са със силен интелект и остър ум. Те се вдъхновяват от добри книги, непреодолими дискусии и хора, които имат какво да кажат. През 2022 година ще имате възможност да общувате с интересни хора и да демонстрирате познанията и талантите си. 

Преди това обаче, е добре хубаво да помислите върху основния въпрос: Как желаете да продължи живота ви? Когато не правим това, което искаме, трудно ще постигнем успех.

Ако живеете живота си не според това, което смятате за правилно, със сигурност ще се провалите. Успехът е въпрос на манталитет.

Околната среда ни влияе, но ние също влияем на околната среда, като я модифицираме. Помислете внимателно как бихте желали да модифицирате своята околна среда и какво място желаете да заемате в света на другите. 

Именно през 2022 трябва да се борите за по-добро бъдеще и да отхвърлите всички хора, които се опитват да направят живота ви трудно поносим.

Животът може да бъде добър или лош. От нас зависи какво е добро. Предизвикателствата са това, което прави живота интересен и преодоляването им е това, което прави живота смислен.

Запомнете, че механичното следване на нечии предписания не води до вътрешно усъвършенстване, а резултати дават само съзнателното самонаблюдение и самоконтролиране.

Не системите и правилата са важни, а собственото осъзнаване, което води до разширение на съзнанието и разреждане на илюзиите.

Някои от представителките на зодия Везни никога не са се научили да създават връзки и да изпитват близост във вече установените взаимоотношения. Помнете, че можете да обичате без да губите себе си и личните си граници!

Силните моменти за Везните

Когато постъпвате правилно, действията ви позволяват да бъдете психологически интегрирани и днес, и утре, и в далечното бъдеще, като по този начин облагодетелствате себе си, семейството си и заобикалящия ви свят.

Вземайте всяко свое решение така, че никога да не ви се налага да криете каквото и да било по отношение на себе си и действията си.

За мнозина свободата е способността сами да избират робството си, но не и за Везните. Все пак е добре да прецените кое стои по-високо в йерархията ви от морални ценности: свободата или сигурността.

Не забравяйте нито за момент, че свободата е невъзможна без риск от грешки и без отговорност за своята съдба.

Не се страхувайте да разберете от какво сте направени!

Свободата е възможност за съмнение, възможност за грешки, възможност за опити, експериментиране, отказване на който и да е авторитет, литературен, художествен, философски, социален, религиозен и дори политически.

Но никога не забравяйте и че свободата не е да правиш това, което искаш. Дори най-богатият човек в света не може да прави това, което иска. Винаги ще има слънце, сянка, студ, които да го принудят да направи нещо различно.

Истинската свобода е да бъдеш себе си, да се култивираш и да показваш на света това, което всъщност си.

От какво да се пазите?

През 2022 година пред Везните стоят две опасности: от прекомерен апетит и от твърде чести периоди на самота.

Ето най-важното нещо, което трябва да разберете за апетита: повишените нива на апетит не са причинени от слаба воля или лакомия. Гладът се предизвиква от биологичните свойства на самите храни. Тоест, някои храни имат химически грим, който ни кара да жадуваме по същия начин, по който наркотиците, алкохолът и тютюнът имат пристрастяващи компоненти.

Повече внимавайте с какво се храните, отколкото колко се храните и ще успеете да избегнете нежелано повишаване на теглото, както и здравословните проблеми, свързани с това.

По отношение на самотата, помнете, че е трудно да се намери богат отшелник. Няма да можете да постигнете успех сами.

Но не си мислете, че е по-лесно да се обградите с мотивиращи хора, които са добри за вас, отколкото с такива, които са направо токсични и само ви вредят. Защото не е така. Затова внимавайте с какви хора се обграждате, но в никакъв случай не се изолирайте.

Понякога усамотението е прекрасно нещо; но имаш нужда от някой, който да ти каже, че да си сам е прекрасно нещо.

ОВЕН                                    ТЕЛЕЦ

БЛИЗНАЦИ                                    РАК

ЛЪВ                                   ДЕВА 

 ВЕЗНИ                                            СКОРПИОН

СТРЕЛЕЦ                                             КОЗИРОГ 

ВОДОЛЕЙ                                           РИБИ