.

2022 година е годината на свободната воля. 2022 е годината на отварянето на сърцето и съзнанието, която ще ни помогне да възстановим връзката си с ценностите. Ние въплъщаваме в себе си космос, който е достигнал самосъзнание и е дошло време да го използваме.

През тази година Водолеите могат да завършат дела, да приключат сделки, да решат стари проблеми, да изцерят минали рани, да започнат начисто.

Позволете си да омекнете в пулсиращата болка на спомените, които се нуждаят от сериозно лечение!

Пред Водолеите стои една много перспективна година. Хороскопът за 2022 година им обещава много значими промени, които ще засегнат личния живот и жилищната среда. Фокусът на вниманието им ще бъде насочен към дома, близките или недвижим имот.

През 2022 година, промените засягат личния живот. Ситуация, в която ще е необходимо да се движите без прекалено бързане и с правилната далновидност, за да се гарантира, че нещата се развиват в правилната посока.

Хороскопът за 2022 година предсказва на Водолеите, че през този период те могат кардинално да сменят сферата си на дейност, да започнат да се занимават с това, за което по-рано дори не са се замисляли и да получат както морално, така и материално удовлетворение. Планетите обещават големи перспективи в бизнеса.

Хороскопът за 2022 година препоръчва на Водолеите да отделят повишено внимание на състоянието на нервната система. Преумората и активната дейност могат да повлияят на нейното състояние. Избягвайте стреса, старайте се да се наспивате добре, преразгледайте хранителния си режим, в полза на продуктите, богати на витамини.

Годината ще бъде добра за задълбочаване на вече съществуваща връзка и поддържането й. Много е вероятно тези от вас, които все още не живеят с любимия да се преместят под общ покрив с него, докато тези, които са от известно време сериозно обвързани да предприемат ново съвместно начинание, като раждане на дете, сключване на брак или взимане на нов домашен любимец.

Свободните от вас, може да решат да се впуснат във връзка с човек, който силно ги вълнува.

Пътят ви ще се пресече с този на човек от вашето минало, към когото сте имали чувства. Ако това се случи, приемете го като знак от съдбата да простите, да забравите и да продължите напред.

Самоувереността е сред силните черти на Водолея, тъй като той предпочита да се справи с проблема сам, отколкото да влачи някой на гърба си. Понякога обаче може да прекали с независимостта и да му е трудно да потърси помощ, когато най-много се нуждае от нея. През предстоящата година ще ви се наложи да допуснете повече хора до себе си и да работите рамо до рамо с тях.

Мъжът Водолей през 2022 година

С началото на годината може да преосмислите кой сте и какво искате от отношенията си.

Водолеите инстинктивно търсят най-доброто у хората и ако някой ги обиди или излъже, са готови да му простят и да забравят и често дават втори шанс на хора, които не винаги го заслужават. Помислете добре кого да оставите в живота си и кого да пуснете да върви по собствения си път!

Пред Водолеите се откриват възможности, които могат да бъдат свързани с други региони или с страни.

Хороскопът препоръчва внимателно да се отнасяте към всички предложения, които получавате, да не ги игнорирате, защото и най-неочакваните могат да се окажат доста перспективни.

Хороскопът за 2022 година препоръчва на мъжете Водолеи да забравят за стеснителността си и да се постараят да представят своите достойнства по най-добрия начин. Оригиналният подход към стандартните ситуации ще ви помогне успешно да се справите със служебните си задължения.

Но ако емоционалните ви способности не са под ръка, ако нямате самосъзнание, ако не сте в състояние да управлявате тревожните си емоции, ако не можете да имате емпатия и да имате ефективни взаимоотношения, тогава колкото и да сте умни, няма да стигнете много далеч.

Оставете мечтите и целите, които вече не резонират. Позволете си да бъдете изненадани, като останете любопитни пред лицето на несигурността. Губите, ако се изолирате от всичко и всички. 

Ако имате желание да започнете собствен бизнес, направете го, но не сами. Въоръжете се с миналия си опит и намерете надеждни партньори.

Творческите идеи също ще се реализират и то с лихва. Но тук не трябва да изпускате възможностите за сътрудничество. Снижете амбициите си, бъдете искрени и стабилни в емоционален план.

Не крийте чувствата си, бъдете смели и романтични. Държейки на своята свобода, затваряте вратите към бъдещето. Но, ако това е вашата цел, не трябва да обвинявате никого за краткотрайните си връзки.

Жената Водолей през 2022 година

Жените от зодия Водолей са свободомислещи и непредубедени хора, които стигат до собствените си заключения за нещата, а не просто да разчитат на това, което другите хора им казват. Те не обичат да преценяват книгата по корицата и предпочитат да запазят ума си отворен за нови ситуации и хора.

Хороскопът за 2022 година обещава на жените, родени под знака Водолей, реализация на най-смелите им планове. Но те ще трябва да си поставят конкретна цел и сериозно да поработят.

Представителките на този знак ще чувстват силно желание да се освободят от всички задължения и да намерят свободата си. Това похвално желание може да ги подбутне към радикални промени в службата. В личния си живот, те трябва да бъдат много внимателни и да не взимат решения, когато са разгорещени.

Някои от източниците ви на вдъхновение избледняват и вие сте гладни за нови музи и хора, с които да обменяте идеи. Растежът е добър, дори и да е болезнен. Позволете си да бъдете достатъчно смели, за да се изправите пред нови мечти. 

Поемането на рискове е темата на вашата година, особено около сътрудничеството и творческите начинания. В много отношения, колкото и да клоните към сътрудничество, вие също сте самотен и независим дух. Понякога допускането на хора и приемането на помощ може да бъде трудна задача.

2022 г. е да признаете и да получите грижата, от която се нуждаете, не като потвърждение на вашите недостатъци, а като генеративно потвърждение за това колко сте обичани.

Съдбата има луд характер. Това е даденост, с която трябва да се съобразите, ако обичате живота. През 2022 година, ще бъдете изпълнени с нежност и внимание, ще се научите да контролирате емоциите и да избягвате конфликтите.

Силните моменти за Водолеите

Водолеят не обича някой да налага волята си върху него и да променя начина, по който мисли или действа. Тази негова черта ще му бъде от изключителна полза през 2022 година.

Съдбата сега е благосклонна към вас и може да ви предостави редица забележителни шансове за начало на отношения, или за развитие на съществуващите. Но пълнота на усещането може да постигнете само, ако разширите сферата на интересите си и разкриете личностния си потенциал.

2022 е година, изпълнена с романтика. Посветете се изцяло на човека до себе си и докажете любовта си. Ако нямате човек до себе си, отворете сърцето си, защото ще срещнете любовта. Духовното и физическото привличане ще ви въвлекат в страстна любовна авантюра.

Хороскопът за 2022 година предлага на Водолеите да се концентрират върху целите си. Ако имате желание да си намерите по-перспективна или по-добре платена работа, сега е времето да го направите.

Вие сте контактни, добре се разбирате с хората и правите добро впечатление при разговори. Периодът е добър за разширяване на деловите връзки, сключване на сделки и подписване на договори.

Колкото по-често позволявате на мозъка си да мисли за трудни проблеми, толкова по-творчески и съобразителни ще ставате. Да живееш означава да се изгориш с огъня на борбата, търсенето и тревогите. 

Като приоритизирате грижата за себе си, можете наистина да погълнете новата и вълнуваща реалност, през която се движите.

От какво да се пазите?

Хороскопът препоръчва да отделите повишено внимание на разходите. Нептун влияе върху формирането на бюджета, харченето и спестяването. Въздържайте се от излишни покупки, планирайте разходите в съответствие с доходите и задължителните разходи.

Бъдете особено предпазливи по отношение на колегите си. Възможно е да сте обект на интриги. Не се разкривайте напълно пред хора, които не познавате добре. Стойте настрани от всички спорове, дистанцирайте се.

Човек не може да бъде щастлив, ако сърцето му се вълнува от безпорядъчни желания; ако благополучието на ближния предизвиква в него завист; користолюбието го кара да иска чуждото, а честолюбието и ненавистта го лишават от душевен покой.

Предстои ви период на метаморфоза, докато хвърляте неистини и измислени идеи за това кой сте и трябва да бъдете. Това може да предизвика контрастни реакции от хората около вас. 2022 е годината, в която трябва да казвате „да“ само когато наистина го мислите.

Ако фактите си противоречат един на друг значи някои от тях са лъжливи. Внимателно преглеждайте предпоставките, въз основа на които си правите изводи.

Водолеят е любящ и верен партньор, но недостатъкът му е неспокойствието и нерешителността, които го съпътстват в професионалния и личния живот. Но този път партньорът ще се нуждае от вас, за да му дадете ясни отговори на тези основни въпроси. По този начин изяснете какво наистина искате и действайте съответно.

Ако не го направите, просто ще се въртите в кръг. И това е просто ненужно забавяне, тъй като имате партньор, който иска да изгради нещо с вас. Ако сте неженен, това може да е близък приятел или член на семейството.

Понякога уважението не може да ви спаси или да ви накара да се почувствате обичани, но споделянето на раните си с правилните хора може.

ОВЕН                 ТЕЛЕЦ         БЛИЗНАЦИ         РАК

ЛЪВ                 ДЕВА           ВЕЗНИ               СКОРПИОН

СТРЕЛЕЦ              КОЗИРОГ        ВОДОЛЕЙ          РИБИ