.

През 2022 година, светоусещането на Девите ще претърпи съществени изменения.

Хороскопът за 2022 година предсказва на Девите една година на дилеми и важни решения. Много неща в живота ви ще се променят и затова е добре да активирате адаптационните си способности на максимум.

Звездите ще са на ваша страна и въпреки че ще стe разкъсвани от множество противоречия, Вселената ще ви помага на всяка крачка.

По принцип вие вземате решения, основани на фактите и не позволявате на излишни емоции да замъгляват преценката ви. Това е най-ценното ви качество, което значително ви отличава от останалите хора. То ще ви помага и през предстоящата година.

По отношение на здравето не се очакват някакви сериозни проблеми, стига да се храните редовно и да наблягате на качеството за сметка на количеството.

В професионалната сфера много от вас ще се изправят пред нови и изкушаващи възможности. За да вземете решение, добре е да се посъветвате с някои от най-старите си приятели, тъй като те ви познават в най-голяма дълбочина и виждат определени страни от личността ви по начин, по който вие не можете.

Финансовото ви положение ще е стабилно, не се притеснявайте да помагате  на близки хора, които са в нужда.

В сферата на любовта и интимните отношения ви очакват някои изненади. Ще се разкрият неща от миналото, които ще ви накарат да преосмислите взаимоотношенията си. Това не е непременно в негативен аспект.

Настроението ви през 2022 година ще се мени често, тъй като не без основание ще ви обземат тревоги. Но не по отношение на личния ви живот, а във връзка със социално-икономическите събития.

Не се оставяйте на тревожните мисли. Научете се да преодолявате безпокойството си като бъдете най-добрата версия на себе си.

Мъжът Дева през 2022 година

Хороскопът за 2022 година ви обещава самоувереност, която ще ви помага да подкрепяте близките си.
Ще бъдете успешни в общуването, вашата инициативност ще се отразява благоприятно на служебните взаимоотношения.

Ще се появи възможност да заемете лидерски позиции, да разширите бизнеса си, благодарение на нови връзки и сключване на изгодни договори.

Мъжете от зодия Дева ще се сблъскат с много нови предложения за работа. На вас по принцип може да се разчита и хората все повече ще го забелязват.

Изберете тази работа, която ви доставя най-голямо удоволствие, а не тази, която ви носи най-високите доходи. Няма да съжалявате, тъй като доходите ви с времето ще се увеличат.

Очертават се някои проблеми с противоположния пол, дължащи се най-вече на прекалената ви сдържаност. Понякога е много трудно за една жена да разбере какво се крие зад стабилното като скала поведение на мъжа Дева. 

Съветът е да сте по-открит и да изразявате гласно или чрез жестове емоциите си по-често. Това ще се приеме добре от отсрещната страна.

Ако желаете да сключите брак през 2022 година, действайте без да се замислите!

Здравето ви ще е добро, стига да се движите повече и да не злоупотребявате с алкохол.

Жената Дева през 2022 година

Жените от зодия Дева са фини същества, с аристократични обноски. Знаете как да демонстрирате най-добрите си качества и да извличате полза от това. Това няма да се промени и през 2022 година.

Ще ви води добрият ви нюх и ще съумеете да вземате най-правилните решения за себе си и за близките си.

Здравето ви ще е добро, стига да не прекалявате с храната. Излизайте по-често на дълги разходки с приятели. Това ще ви се отрази позитивно.

В професионалната сфера ще успеете да се изявите и да повишите доходите си. Възможно е това да предизвика завист у някой от обкръжението ви. Много е важно през 2022 година да избягвате всячески завистливи хора, защото те имат и желанието, и способностите да ви навредят.

Като цяло 2022 година ще бъде по-добра от 2021, но и по-наситена с бурни събития. Затова е добре да избягвате импулсивни решения. Разглеждайте всеки проблем в дългосрочен план.

Не всяко решение, което е добро в краткосрочен план е добро и в дългосрочен. Затова не правете компромиси с вярванията и убежденията си, за да не си платите скъпо в бъдеще.

Обръщайте повече внимание на другите хора и изслушвайте внимателно гледните им точки. Има какво да научите от всеки. В никакъв случай не се затваряйте в себе си! Споделяйте открито мислите и чувствата си, за да не стават недоразумения.

През предстоящата година ще сте амбициозни и ще преследвате целите си с ентусиазъм. Не се предавайте пред пречките, такива ще има, но вие ще съумеете да ги преодолеете.

В любовта събитията ще са ярки и романтични. Интимните взаимоотношения ще се задълбочават и ще носят все по-голямо удовлетворение. За да се случи това обаче, е нужно да отделяте повече време и внимание. Няма да се случи от само себе си.

Силните моменти за Девите

Най-силната страна на Девите е тяхната интелигентност. Тя ще им помага да намират верния път. Упоритостта им ще им помага да вървят по него безстрашно.

Звездите ще са благосклонни към любовните ви отношения, стига да покажете, че сте сериозни в намеренията си и отговорни към избрания от вас човек.

Времената се променят. Но оцелели винаги ще бъдат тези, които могат да се адаптират към промените. Но понякога адаптацията е враг на щастието. Търсете за себе си страст в работата и ще бъдете щастливи. Не през цялот време, но ще бъдете.

Помнете, че вярността към хората е по-важна от вярността към принципите и ще си спечелите много верни приятели до края на живота си.

Балансирането на настоящите желания спрямо бъдещето ще е най-важното ви изпитание, което точно вие имате най-големи шансове да преминете с достойнство и чест.

Едно от най-успешните ви оръжия ще бъде ясната откритост. Но не забравяйте, че тя произтича от пълното безразличие към мненията на другите. (Все пак уважавайте чуждите гледни точки, за да не изпадате в недоразумения.) 

Помнете, че имате право да се грижите за себе си, независимо какво мислят другите. Имате право да отделяте време и пространство, нужни ви за подхранване на вътрешния ви свят.

От какво да се пазите?

Въпреки че не се очертават сериозни здравословни проблеми за Девите през 2022 година, е добре винаги да помните, че болестта е резултат от дисбаланс. Дисбалансът е резутат от забравянето кой си. Забравяйки кой си, създаваш мисли и действия, които водят до нездравословен начин на живот и в крайна сметка до болест. По този начин болестта може да се разбере като урок, който си си дал, за да ти помогне да запомниш кой си.

Пазете се да не губите времето си в лентяйство или в страхове и самосъжаления. Пролетта, лятото, есента и зимата се връщат всяка година, всичко се връща, но годините си отиват безвъзвратно.

Да бъдеш жив означава да се безпокоиш. Животът е непознаваем, пълен със страхове. В преодоляването им ще откриете истинската си сила.

Проявявайте повече съчувствие към околните и помнете, че съществува нещо по-лошо от безразличието към чуждата болка: да се опитваш да я излекуваш с баналности.

Най-важното за вашето собствено благополучие през 2022 година е да помните, че то е процес, свързан с развитие. Развитието е свързано с определена цел. Постигането на целта е свърано с любовта и щедростта.

Но даже абсолютно благополучният ден ни състарява с двадесет и четири часа.

ОВЕН                 ТЕЛЕЦ         БЛИЗНАЦИ         РАК

ЛЪВ                 ДЕВА           ВЕЗНИ               СКОРПИОН

СТРЕЛЕЦ              КОЗИРОГ        ВОДОЛЕЙ          РИБИ