.

Хороскопът за 2022 година показва, че Козирозите могат да срещнат истинската си любов, да узаконят отношенията, а след това да очакват и попълване на семейството. Без значение с какво са свързани, всички промени ще бъдат щастливи.

Козирозите ще бъдат заобиколени с внимание от страна на противоположния пол. Кръгът на общуване ще се разширява, в него ще се появят интересни или полезни хора. В същото време, някой от познатите, обратно, може да изчезне от обкръжението ви. Но вие ще преживеете тази загуба, осъзнавайки, че промените са само за добро.

За успеха е важна самоувереността и наличието на конкретна цел. Хороскопът за 2022 година предлага на Козирозите да повярват в себе си и упорито да преследват целите си. Но преди да тръгнете, определете направлението, защото звездите ви предлагат два диаметрално противоположни пътища.

Първият е предназначен за тези, които не смятат да живеят без звездна кариера. Независимо дали става дума за висшестояща длъжност, разширяване на собствения бизнес или за повишаване на статуса. Във всички случаи, заради това ще се наложи сериозно да поработите и е възможно дори в ущърб на личния живот. Успехът ще дойде към края на годината.

Вторият път е по-малко перспективен. Хороскопът показва, че няма как да стане да си плувате просто по течението. Пасивността ще ви доведе до материални загуби, нарушаване на задълженията, проблеми с ръководството. Козирозите ще бъдат зависими от решенията на околните и това ще им донесе много разочарования.

Хороскопът на Козирога за 2022 г. ще се върти главно около връзките. Ще трябва да се сблъскате с проблем, който ви е измъчвал в миналото. Този път обаче той ще бъде успешно разрешен. Учете се от предишни грешки и не се страхувайте да отстоявате себе си.

Прогнозите за зодиака Козирог за 2022 г. предполагат, че тази година ще донесе огромни възможности за личностно израстване. Можете успешно да усвоите нови умения и да работите върху себе си. Със сигурност ще забележите, когато станете по-добър и по-ефективен човек. Ще се чувствате горди с постиженията си.

През 2022 година ще се въздържате от интриги, свързани с любовта. Или – поне – няма да сте толкова упорити и фокусирани върху това, както обикновено. Вместо това ще се концентрирате върху намирането на перфектния (за себе си) баланс във вашата връзка.

Мъжът Козирог през 2022 година

Ако има едно нещо, което знаем със сигурност, то е, че бъдещето ни е толкова светло, колкото и нашата готовност да се адаптираме към непредвидени обстоятелства. 2021 година ни доказа, че правенето на планове е нещо, което сме приемали за даденост твърде дълго и че трябва да съсредоточим енергията си върху това да се възползваме максимално от настоящия момент.

Водещият стимул за представителите на този знак ще бъде одобрението на околните. Хороскопът за 2022 година показва, че мъжете Козирози са самоуверени и могат да поемат отговорност за близките си, затова, за тях е важно да постигнат успех и да получат положителна оценка за действията си. Козирозите ще имат достатъчно енергия, за да постигнат целите си.

Отдръпнете се от битовите проблеми, не акцентирайте вниманието си върху тях. Но и не се опитвайте да се потопите напълно в служебните въпроси, защото в противен случай е вероятен нервен срив и то още през март.

Единственият начин да постигнете величието, за което сте родени, е да започнете да мислите за начини да бъдете свой собствен шеф и да притежавате собствен бизнес. Моментът, в който предприемете действие и правите ходове, е моментът, в който ще постигнете целите си.

Вселената ви благославя с продуктивно мислене, което ви позволява да успеете във всичко, което правите в професионален и социален план. Ще бъдете щастливо изненадани от това, което ви предстои, ако се отворите за нови възможности.

Жената Козирог през 2022 година

Хороскопът за 2022 година съветва жените Козирози да намерят компромис между личния и служебния живот. Упоритите представителки на този знак често зациклят върху преследването на конкретна цел. Но при това, те забравят, че другите сфери изискват не по-малко внимание. И, ако напълно се отдадат на работата си, през 2022 година могат не само да не подобрят личния си живот, но и да загубят това, което имат.

2022 година е идеалното време да превъзмогнете себе си и да опитате нещо ново, от което обикновено бихте били прекалено изплашени.

Помнете, че безупречен човек е този, който бяга от суетата. Спрете да мислите непрекъснато какво си мислят околните за вас.

В любовната сфера не се очакват никакви сътресения, макар че ще ви се наложи да преосмислите някои неща от миналото, които влияят на поведението ви днес. Ако душата не се вкамени, идва момент, когато всеки грях ще изплува от дълбините, където е погребан.

Ако желаете да сключите брак или да се обвържете сериозно, 2022 година е подходящата година за това начинание.

Креативността е нещо, от което практическият ви ум винаги бяга, но това ви позволява да разцъфнете като личност и в професионалния си живот. Направете списък с всичките си идеи и вижте дали има някакви артистични начини, по които можете да ги осъществите тази година. Мисленето извън рамката ще позволи на вашите таланти да блестят и да растат.

Здравето ви ще бъде добро, ако се грижите повече за нервната си система и си доставяте повече спокойни и уединени удоволствия.

Подарете си доброта и любов, вместо да позволявате на негативните чувства да изпълват сърцето и ума ви.

Силните моменти за Козирозите

Козирогът е знак, който представлява времето и отговорността, а неговите представители са традиционни и често много сериозни по природа. Тези хора притежават вътрешно състояние на независимост, което позволява значителен напредък както в личния, така и в професионалния им живот. Звездите ще ви окажат подкрепа през 2022 година в новите проекти, особено тези, с дългосрочна перспектива.

Козирозите трудно приемат различията на другите хора, които са твърде далеч от характера им, и от страх могат да се опитат да наложат агресивно традиционните си ценности. Но през 2022 година ще ви се наложи да пообогатите социалния си живот и да се научите да приемате различията у хората. Колкото по-активен начин на живот водите, толкова повече енергия за успех ще имате.

Козирогът е интелигентен, стабилен и надежден и това прави неговите представители верни и изключително добри приятели. Те трябва да бъдат заобиколени от хора, които не задават прекалено много любопитни въпроси, знаят къде са поставени граници, но също така топли, отворени и достатъчно лоялни, за да следват примера им.

Козирозите няма да съберат твърде много приятели през този живот, но се им достатъчни онези, които ги карат да се чувстват спокойни, интелигентни и честни през цялото време. Затова не се впускайте в ненужно общуване на всяка цена, но е добре да се замислите дали не е по-добре да допуснете до себе си по-разнообразен набор от характери.

През 2022 година представителите на зодия Козирог ще си поставят високи цели и стандарти, но тяхната честност, всеотдайност и постоянство ще ги доведат до целите им. Те ценят лоялността и упоритата работа.

Концентриран и изобретателен, Козирогът е човек, който знае как да си свърши работата перфектно и в срок. Те блестят на работните си места, които включват управление, финанси, програмиране и изчисления. 

Трудолюбивите с по-висока кауза, ще направят всичко възможно, за да се освободят от заем или ипотека по всяко време, като през 2022 година ще имат този шанс.

От какво да се пазите?

Промените могат да бъдат както съзидателни, така и разрушителни. Пределната концентрация и инициативността ще ви помогнат. За съжаление няма да бъде възможно да преживеете промените като се „притаите“.

На работа внимавайте да не обръщате твърде много внимание на клюките, които се въртят наоколо. Това може да ви отвлече ненужно от работните задачи и бързо ще загубите позицията си, която веднага ще бъде използвана от някой от вашите колеги, който я наблюдава от дълго време.

Козирогът е един от знаците, които търсят стабилни и качествени отношения. Те имат високи изисквания, много внимателно избират своя колега и веднага щом го намерят, правят всичко възможно да го запазят. Но внимавайте да не ударите главата си в стената. Понякога трябва да преосмислите решенията си и да свалите розовите очила. Хората се променят и вие също ще се развивате с течение на времето и ако настоящата връзка не ви донесе нищо, не се страхувайте да направите крачка в непознатото, независимо дали е партньорство или приятелство.

В началото на лятото ще разрешите проблем, който ще излезе от миналото ви. Това ще бъде емоционално преживяване и няма да ви е лесно. Проблемът ще бъде свързан със семейния живот. Мислехте, че това е нещо отминало, но то се върна в живота ви по някаква причина. Не бързайте с изводите и отделете достатъчно време. Звездите ще са във ваша полза и вие ще разрешите ситуацията.

Вие сте изключително сериозни хора, които вършат всичко с много старание и желание. Освен това сте и работохолици. Вие обаче искате всяко едно нещо да се случва по строго определен начин, а именно по вашия. Добре би било през 2022 година да отслабите контрола върху близките си хора. Замислете се какво ви кара дасе чувствате толкова неуверени, че да изпитвате нужда непрекъснато да контролирате поведението на околните и се отървете от от този си недостатък.

Вие сте от хората, които ако случайно допуснат грешка, никога няма да си признаят, няма и да позволят друг да я сочи. Замислете се, че всъщност е от ваша полза да признавате и поправяте грешките си. Така няма да ги повтаряте повече и ще спечелите повече уважение от околните.

В края на годината хороскопът препоръчва да обърнете особено внимание на здравето си. Ще бъдете изтощени от всички събития през 2022 г. и естествено ще бъдете по-податливи на различни заболявания. И особено сезонни.

ОВЕН                 ТЕЛЕЦ         БЛИЗНАЦИ         РАК

ЛЪВ                 ДЕВА           ВЕЗНИ               СКОРПИОН

СТРЕЛЕЦ              КОЗИРОГ        ВОДОЛЕЙ          РИБИ