.

За Лъвовете, 2022 ще бъде наситена на промени година. Но те ще бъдат повече забележими от вас самите, отколкото от околните. Животът по принцип се състои от промени извън нашия контрол. Не можем и не трябва да се намесваме през цялото време. 

Лъвовете нямат проблем с това да позволят на други хора да поемат контрола върху ситуациите, ако са убедени, че те знаят какво правят. Лъвовете по-скоро са проактивни и обичат да измислят решения на проблемите. Хората от този знак винаги са готови да изслушат близките си и не държат непременно да „властват“ над тях. Ако се обградите с хора, които са силни и позитивни, по-вероятно е да видите свят, пълен с възможности и приключения.

В битовата сфера очаквайте промени, водещи към укрепване на финансовото положение.

Лъвовете напълно ще се потопят в личния си живот. Всичко, което се отнася до любовта, близките отношения и романтиката ще стои на първо място.

Хороскопът за 2022 година обещава на Лъвовете нови приятели. Не всички от тях ще ви станат верни другари, но шанс за това все пак има. Не се страхувайте да експериментирате, особено в любовта и интимната сфера. Това ще ви позволи още повече да се откриете пред партньора/ката си, да се отървете от комплексите.

Най-важната ви задача през предстоящата година е да загърбите миналото. Направете си нужните изводи, осъзнайте своите собствени грешки, както и грешките на другите и простете на тези, които са съгрешили пред вас. След това забравете и гледайте смело напред, защото ви очакват много изпитания, които обаче ще са невероятно удовлетворяващи.

В никакъв случай не си въобразявайте, че можете да си оставите „вратички“ за връщане назад. Това само ще ви попречи да дадете най-доброто от себе си в настоящето и бъдещето.

Равномерното разпределение на работата и времето за почивка ще помогне на Лъвовете да избегнат сериозни проблеми със здравето. Непременно си направете медицински изследвания, контролирайте дейността на щитовидната жлеза. Възможно е нарушение на хормоните, което ще се отрази негативно на настроението и на психическото ви състояние.

Мъжът Лъв през 2022 година

Представителите на силния пол, родени под този огнен знак, ще достигнат небивали, по-рано, висоти. Очакват ги успехи, признание и слава. Само великата мечта може да породи велико мъжество.

Големият бизнес е дуел на умове, хазарт и мъжество, умението да се побеждава и да се досещате, кога трябва да отстъпите и кога да се втурвате в битка.

Лъвът, който не е успял в живота и обществото, е жалка гледка. Не забравяйте, че в мъжественото сърце се разбиват всички несгоди!

Вие се съмнявате във всичко и във всички, преди да се усъмните в собствените си способности и талант. Това е положителна черта, но не винаги. Преценявайте обективно случващото се в живота си и по-често се вглеждайте в собствените си грешки.

Що се отнася да любовния ви живот, ставайки по-съзнателни и проницателни при избора на романтичен партньор, ще предприемете по-сериозни стъпки и на този фронт.

Обикновено се смята, че Лъвовете обичат да бъдат в центъра на вниманието по всяко време, но това до голяма степен е невярно. Докато жените Лъв обичат да им се обръща внимание, мъжете от този знак не винаги обичат твърде много погледи да са насочени към тях.

По-скоро Лъвовете искат и очакват да са център на Вселената на своята романтична половинка, а не толкова да правят впечатление на непознатите. През 2022 година обаче ще ви се наложи да пообогатите социалния си живот и да започнете да обръщате повече внимание на случващото се в обществото, от което сте част.

Лъвът може да изглежда наистина студен и неемоционален на пръв поглед, но той така иска да ви заблуди. Лъвовете са много чувствителни и като цяло са състрадателни. Те са от вида приятели, които ще бъдат до вас, ако трябва да ви спасяват в трудна ситуация. Замислете се дали през 2022 година за вас ще е добре да се обградите с повече представители и от двата пола на собствената си зодия.

Жената Лъв през 2022 година

Хороскопът за 2022 година съветва жените Лъвици да се въоръжат с мъдрост, за да решат всичките си настоящи проблеми. Желанието да бъдат свободни от роднини и активна дейност ще преобладава през този период.

В творческата и в любовната сфера ви очакват непрекъснати успехи. Така удачно ще се подредят планетите във вашия хороскоп, че няма да се наложи да унивате.

Отърсете се от идеализираната си представа за перфектната любовна връзка. Мислете си повече за това, което давате, а не за това, коеот получавате. Не забравяйте, че хората, жадуващи любов, унищожават около себе си всичко достойно за любов.

Жената Лъв притежава инстинктивна нужда от възхищение и винаги прави всичко възможно, за да изглежда добре. И въпреки дълбоко вкоренения си нарцисизъм, тя е щедра и лоялна – човек, на когото винаги може да се разчита. Ако решите да сключите брак през 2022 година, звездите ще са на ваша страна, като обещават стабилна и емоционално удовлетворяваща връзка. Добрият брак изисква усилия, а честността и лоялността са категорични предпоставки. 

Понякога хората, които категорично отстояват мнение или гледна точка, дори не ги поддържат. Помислете добре дали и вие не попадате в тази категория хора. Животът е компромис с това, което иска да направи твоето его, какво преживяване ти казва да преследваш и какво ти позволяват нервите ти.

През тази година жената Лъв ще се нуждае от много насърчение, помощ и ласкателства, за да бъде истински щастлива. Въпреки че с всичко ще се справя перфектно и самостоятелно.

Силните моменти за Лъвовете

Лъвът е огнен знак, който е пълен с енергия и страст. Тези функции ще бъдат допълнително засилени тази година. Ще имате толкова много сила, че обкръжението ви ще черпи от нея.

Кардинални промени ще се случат в професионалната сфера, които ще доведат до кариерно израстване. А след това, закономерно, следват финансови блага, което е добре, защото паричните проблеми карат хората да правят странни неща.

Хороскопът за 2022 година обещава на Лъвовете не само плодотворна работа, но и висока длъжност. На много им е съдено да започнат собствен бизнес, с търговски уклон.

Хороскопът за 2022 година съветва Лъвовете бързо да се захванат за работа, по-малко да мислят и да не се колебаят. Веднага след новогодишните празници се заемайте с проекти, реализирайте плановете си. Ако изпълните всичко до началото на март, ще си осигурите успех и финансови блага.

Хороскопът за 2022 година предсказва на Лъвовете активна социална дейност, което ще доведе до укрепване на авторитета. Екстровертите, каквито са повечето Лъвове могат да се нарекат тактици. Тяхната сфера е лекота, разнообразие, скорост. Това ще ви бъде от особена полза през предстоящата година.

Вслушвайте се в интуицията си, особено, през втората половина на годината. Свободният поток от противоречиви идеи е от решаващо значение за творческото мислене, за откриването на нови решения, до които никой не би стигнал сам.

Вие, Лъвовете, имате силата да направите този живот свободен и красив, за да направите този живот прекрасно приключение.

От какво да се пазите?

Всеки, който познава по-отблизо Лъв, ще се съгласи, че когато представител на тази зодия влиза в стаята, тя като че ли става по-светла. Въпреки че често са сравнявани с краля на животните, Лъвовете съвсем не са толкова неуязвими и властни, колкото някои си мислят.

Всъщност личностите от този слънчев зодиакален знак са мечтатели, които знаят как да се забавляват и да разпускат. Когато сте нещастни, вие сте склонни да потъвате в изключително мрачно настроение, да се сърдите на целия свят и да прекарвате дни наред в монотонно еднообразие.

Затова е важно постоянно да внасяте някаква промяна в ежедневието си, запазвайки духа и енергийния си разход високи.

Въпреки това всяка крачка трябва да бъде обмислена и да спазват етика на общуване с хората. Не натрапвайте възгледите си на околните, изслушвайте внимателно чуждото мнение и обмисляйте аргументите на отсрещната страна. Лъвовете не са склонни да плетат интриги зад гърба на другите, а по-скоро са склонни да изкажат мнението си доста открито и на висок глас, и така понякога обиждат хората, без непременно да го целят.

Спрете да идеализирате събитията, бъдете благоразумни и внимателни, тъй като всяка грешка през 2022 година ще се плаща скъпо.

Не бъркайте емоциите с дълбоките чувства, говорете честно, от душа. Всички се научаваме да погребваме разбито сърце под слоеве на достойнството. 

Всички Лъвове излъчват увереност и това може да бъде изключително плашещо за другите. За щастие, Лъвовете се чувстват комфортно в собствената си кожа, знаят какво искат и имат категорични мнения по всички въпроси. Те не обичат да правят неща, в които не вярват, тъй като не обичат да си губят времето, нито пък енергията. Този подход към живота често ги прави да изглеждат арогантни, дори когато не възнамеряват да са такива. Замисляйте се по-често как изглеждате в очите на околните!

Вътре в нас е надеждата. Вътре в нас е страхът. Вътре в нас е приключението. Във всички нас има нещо диво.

Трябва само да обърнете внимание и да погледнете, за да осъзнаете, че всички ние сме част от гигантска симфония, която всяка сутрин в искряща какофония импровизира оцеляването си.

ОВЕН                                    ТЕЛЕЦ

БЛИЗНАЦИ                                    РАК

ЛЪВ                                   ДЕВА 

 ВЕЗНИ                                            СКОРПИОН

СТРЕЛЕЦ                                             КОЗИРОГ 

ВОДОЛЕЙ                                           РИБИ