.

През 2022 година при Овните ще бъдат засилени темповете за развитие на интуицията.

Състраданието е най-възвишената добродетел, която може да краси човешката душа. То се ражда от духовната енергия и ни дава сили да гледаме ведро на собствената си орис, както и на живота на останалите хора. Благодарение на него преодоляваме предраздъдъците си и преставаме да съдим другите човешки същества.

През 2022 г. желаете ли да правите другите щастливи, бъдете човечни. Желаете ли самите вие да сте щастливи, бъдете човечни!

Голямото щастие в живота се състои от мънички зрънца – дребни ненатрапващи се жестове като целувка, усмивка, мил поглед или сърдечна похвала, прикрита под закачлива шега, и още безброй малки прояви на благосклонни мисли и доброжелателни чувства.

Помнете, че никой, който облекчава бремето на нечий чужд живот, не е излишен на този свят!

2022 година обещава да е успешна за вас във всяко едно отношение, стига да не губите природния си ентусиазъм. Пътят към успеха понякога е трънлив. През 2022 година си напомняйте по-често да не изпускате целта от очи – било то в личен или в професионален план.

Допускайте предимно мисли, които ви въодушевляват и поощряват, вдъхват смелост в лицето на трудностите! 

Важно е дълбоко в себе си да вярвате, че ще успеете там, където другите са се провалили. Вярата в себе си е първата тайна на успеха. Представата, която имате за себе си влияе на всеки аспект от поведението ви: умението да учите, възможността да израствате и да се променяте, изборът на приятели, близки хора и на кариера.

Когато представата ви за вас самите е силна и позитивна, това е възможно най-добрата подготовка за успех в живота.

Ще успеете, ако вярвате не само че можете, но и ако вярвате, че цената, която трябва да платите си заслужава.

Хороскопът за 2022 година обещава на Овните добро материално положение. Важно е да не снижавате професионалния си статус.

Ако имате желание да започнете собствен бизнес, направете го, но не сами. Въоръжете се с миналия си опит и намерете надеждни партньори.

Разпределяйте енергията си, за да не отстъпите точно, когато не трябва!

Не забравяйте, че успехът не се постига, като сляпо и робски следваме разни правила или препоръки – било то нашите собствени или нечии чужди. Не съществува царски път към успеха. Правилата и препоръките може много да ви помогнат, но всеки трябва сам да си свърши работата. Сам да изкове съдбата си.

Мъжете Овни през 2022

Хороскопът за 2022 година съветва мъжете Овни да бъдат по-самоуверени и твърдо да спазват своите обещания. Изразявайте своята неординарна природа, смело правете промени и не ограничавайте това, което имате!

Излишните амбиции и честолюбието ще навредят на професионалното израстване. Контролирайте емоциите, недейте да се ядосвате, заради неща, които не си заслужават!

Помнете, че наградата трябва да е предшествана от работа. Първо садиш, после береш. Първо сееш през сълзи, после жънеш с радост.

Подводните камъни сами по себе си не са толкова опасни – проблемът е по-скаро в наноса, който се трупа покрай тях.

Хороскопът за 2022 година препоръчва на Овните да направят „инвентаризация“ на контактите си. Оставете в живота си само тези, които са ви оказали реална подкрепа и са ви обогатили духовно. А от негативните личности е по-добро да стоите на разстояние. Тези отношения са се изживели, не се дръжте за тях. Повишено внимание върху себе си и личните ви дела!

Статусът ви видимо ще се промени към добро, ако партньорката не ви влияе прекалено или не управлява вашите желания. А вие трябва да забавите темпото и по-често да правите компромиси.

Жените Овни през 2022

Много ситуации през 2022 година ще се случват именно така, както на вас би ви се искало. Влагайте сърцето, ума, интелекта и душата си дори в най-дребните действия и нищо няма да може да ви спре. Тайната на всеки успех е отдадеността.

През тази година ентусиазмът ще бъде дори по-важен от професионалните умения.

През 2022 година е важно да контролирате всичко, с което се занимавате, особено вътрешното си състояние. Не се отричайте от тези, които са ви скъпи и винаги са ви били опора. Много недоразумения могат да възникнат, заради вашата недоверчивост.

Враждебността и интригите водят към раздразнителност. Най-лесният начин да избегнете подобни ситуации е да се заемете с духовното си израстване или с обществено полезна дейност. Благоприятни ще бъдат направленията, свързани с изкуството.

В интимните взаимоотношения избягвайте да бъдете рязка. Ще постигате повече, ако оставите партньора си да диша свободно. След глагола „обичам“, „помагам“ е най-красивият глагол в света. Когато човек обича, и най-досадните навици на любимия са красиви. Не забравяйте, че и вие не сте съвършени.

Онези, които са нещастни нямат нужда от нищо друго на света, освен от хора, които да им обърнат внимание.

Силните моменти за Овните

Материалното възнаграждение през 2022 година ще бъде достатъчно добро, за да запълните всички финансови заеми и да спестите за бъдещето. 

Не забравяйте, че най-смелата и нелепа надежда понякога става причина за невероятен успех. Координирайте мислите и целите си, за да концентрирате енергията си!

Ако човек не е способен без заблуда да гледа злото в очите, няма да прозре какво то представлява, нито ще може да се бори с него. Не си затваряйте очите пред дребните злини, за да не се наложи да ги отворите, когато вече са станали твърде големи, за да се справите с тях. Имате достатъчно силна воля за това.

Силният човек, какъвто е Овенът, трябва да бъде особено внимателен. Човек трябва не само да се страхува, но и да уважава опонентите си.

В бойното поле на душата, за движеща сила служи любопитството, не се оставяйте на безразличието да съсипва ежедневието ви.

Живот, изпълнен с малки добрини, може да е по-ценен от посветения на едно велико завоевание. Дали всеки ден от живота ви ще носи щастие или мъка – зависи изцяло от вас. Ако не си помогаме един на друг, кой ще ни помогне?

От какво да се пазите?

Ако сте неспособни да се отдадете на сто процента, пригответе се за разочарования!

Хороскопът за 2022 година на Овните предвещава, че ако са настоятелни ще успеят да постигнат всички цели. Важно е да разберат, че целите трябва да бъдат конкретни и реални. В опитите си да „застрелят с един куршум два заека“ могат да останат с празни ръце.

Страхливостта е една от най-често срещаните слабости на хората. Не смеем да предприемем тази стъпка, да направим тази промяна, да кажем това, което мислим. Страхливостта води началото си от несигурността и липсата на самочувствие. Не допускайте този недостатък в себе си.

Звездите съветват да се пазите от ревността. Тя ни кара да усещаме необходимост да контролираме живота на други хора поради страха от загубата им, което е парадоксално – факт, който сериозно уврежда всяка лична връзка.

Хороскопът не препоръчва да се напрягате и нервирате излишно или да натрупвате негативна енергия, защото, това може да доведе до заболявания, които са свързани не само с нервната система.

Не забравяйте, че за да се изсуши една сълза, се иска повече доблест, отколкото да се пролее море от кръв.

ОВЕН                 ТЕЛЕЦ         БЛИЗНАЦИ         РАК

ЛЪВ                 ДЕВА           ВЕЗНИ               СКОРПИОН

СТРЕЛЕЦ              КОЗИРОГ        ВОДОЛЕЙ          РИБИ