.

2022 година обещава на Телците много приключения, стига да не се поддадат на вътрешноприсъщата си праволинейност.

Най-важната задача през предстоящата година ще е синхронизирането на мисълта и речта. 

Желанието да получите одобрението на околните е мощен мотиватор, който диктува мислите и поведението ви в степен, в каквато често дори не сте способни да разберете. Затова е нужно внимателно да следите дали думите, които излизат от устата ви съответстват на мислите в главата ви. Ако знаете, че нещо не е истина, не го изричайте!

Не се поддавайте на илюзията, че това, което не носи печалба, няма никаква стойност!

Във финансово отношение се очаква лек спад на доходите, който вероятно ще се дължи на увеличаване на разходите. Добре ще е да избягвате да купувате неща, от които нямате нужда.

Здравето ви ще е добро, стига да не прекалявате, а да намерите баланса и мярката в нещата, които ви доставят удоволствие. Разхождайте се по-често!

Любовните отношения ще носят радост, но не и дълбочина, което може да ви донесе до някаква степен усещане за неудовлетворение. Съветът е да не насилвате нещата.

Мъжът Телец през 2022 година

Звездите съветват мъжете Телци през 2022 година да избягват конфликти на работното място, но не като се съгласяват с неща, които противоречат на принципите им, а като игнорират, доколкото е възможно, личности, които се опитват да им се налагат.

Телците трудно могат да бъдат извадени от равновесие, но през тази година ще има немалко ситуации, които ще предизвикат гнева ви и то съвсем основателно.

Тренирайте самообладанието си и се научете да отстоявате спокойно, но твърдо позицията си! Разбира се, не ставайте твърдоглави! Премислете внимателно тази позиция, преди да я заявите твърдо.

В любовната сфера е добре да се отдадете на вътрешноприсъщата ви чувственост. Експериментирайте на воля, но се съсредоточете само върху един обект, за да не загубите поради глупост човек, на когото държите.

Ако решите да сключите брак през 2022 година, той ще е успешен.

Звездите настоятелно ви съветват да не гледате другите със завист и с мисълта, че те имат или са нещо повече от вас. Това рядко е истина и винаги е безсмислено.

Избягвайте да се скатавате на работното място, защото е възможно това да подкопае професионалното уважение, което сте си спечелили досега.

Най-важното е, когато се случи да изживявате вътрешни конфликти, да споделяте това с близките си хора – семейство и приятели. Не се затваряйте в себе си. Колкото сте по-открит, толкова по-добре! А и те ще ви дадат някои безценни съвети.

Жената Телец през 2022 година

Звездите вещаят на жените Телци една година, изпълнена със страст и копнежи. Рутината ще напусне живота ви и на нейно място ще се появят вълнуващи преживявания. Невинаги свързани с положителни емоции, но със сигурност интригуващи.

През 2022 година ще излъчвате стабилност и околните често няма да разбират какви емоции бушуват вътре във вас. Това има своите позитиви и негативи. Правилната стратегия е да споделяте своите емоции с близките и семейството си, а на работното място да демонстрирате повече сдържаност.

Не се очакват сериозни финансови проблеми, нито особена промяна в социалния ви статус.

Добре е през 2022 година да бръщате повече внимание на приятелствата си. Прекарвайте повече време навън с хора, на които имате доверие. Хубаво би било да стоплите взаимоотношенията си с хора, които сте позабравили, а са ви били скъпи в миналото.

Прекъснете взаимоотношенията си със слабохарактерни хора, защото те само ще изпиват енергията ви!

Казвайте „да“ на всяко приключение, няма да съжалявате!

През 2022 година ще сте неустоимо привлекателна за противоположния пол. Внимавайте да не предизвиквате напразни надежди!

Силните моменти за Телците

Естествено присъщите ви качества ще имат максимална възможност за изява през 2022 година. Ще създавате атмосфера на очарование и мъдрост, с което ще привличате околните. Силната ви интуиция ще ви води по правилния път, стига да я слушате.

Присъщото ви трезво мислене също ще ви е от помощ. То ще ви помага да намирате мярката, когато се впускате в нови предизвикателство.

Приемайте с охота предизвикателствата и ще почувствате удовлетворение от себе си в края на 2022 година! В никакъв случай не се поддавайте на рутината! Не тъпчете на едно място!

Имате добри анализаторски способности, но за да ги изявите и те да работят във ваша полза, е хубаво да се информирате предварително възможно най-пълно.

Здравето ви ще е добро, стига да се откажете от навика да ядете, когато не сте гладни.

От какво да се пазите?

Недоверието към околните може да ви изгирае лоша шега. Бъдете открити и честни, за да ви отвръщат и другите хора със същото!

Прекаленото вглеждане в детайлите в битовата сфера, ще доведе единствено и само до загуба на време.

Разпределяйте целите си на малки стъпки, за да ви е по-лесно да ги осъществявате!

Ако усещате, че образованието, което имате не съответства на интелекта ви, през 2022 година имате идеална възможност да го повишите. Запознайте се с всички възможности, които съвременният технологичен свят предлага!

Липсата на концентрация може да доведе до някои грешки на работа. Бъдете внимателни и избягвайте да делегирате на други хора задълженията си!

Не позволявайте на липсата на смелост да ви лиши от позитивни преживявания в личния живот или пък от личностно развитие по отношение на професионалния!

Страхът е само емоция, която здравият ви разум може успешно да преодолее, когато тази емоция започне да ви пречи.

ОВЕН                 ТЕЛЕЦ         БЛИЗНАЦИ         РАК

ЛЪВ                 ДЕВА           ВЕЗНИ               СКОРПИОН

СТРЕЛЕЦ              КОЗИРОГ        ВОДОЛЕЙ          РИБИ