.

През 2022 ще има моменти, в които ще имате усещането, че не успявате да реагирате адекватно на събитията около вас. За да избегнете объркването е добре да насочите взора си по-навътре към себе си и да осъзнаете истинското измерение на собствените си чувства и желания.

Понякога това може да бъде болезнено, но вие притежавате силен дух и ще успеете да се справите, въпреки негативните емоции.

Възможно е да сте леко небрежни в любовните отношения, но това ще се дължи повече на разсеяност, отколкото на липса на силни чувства.

Проблеми няма да липсват, но не се очаква да са особено сериозни. Годината обещава да не ви създава големи препяствия, но и не предвещава скука.

Вероятно е през 2022 година да осъзнаете целия потенциал на духа си, което ще изненада не само вас, но и околните и ще ви помогне да постигнете неща, за които досега само сте си мечтали и сте смятали за невъзможни.

Във финансово отношение не се очакват сътресения, доходите ви ще са равномерни, стига да не прекалявате с харченето на пари за ненужни вещи.

Здравето обещава да е отлично, стига да не спирате да се движите ежедневно и да не се отдавате на мързел и монотонност. Излизайте по-често с приятели и прекарвайте времето си с хора, на които имате доверие.

От изключителна важност през 2022 година е да се научите да пренебрегвате зложелателите си и всячески да се стараете да не прекарвате време в компанията на хора, които ви завиждат.

Вие умеете да респектирате околните, когато пожелаете и често оставяте хората, които са свикнали да виждат само веселата ви страна, изненадани.

Обикновено вие сте така откровени, толкова детски непосредствени, че никой не е в състояние да ви се разсърди. Използвайте тази своя откровеност и бъдете открит с всеки по отношение на истинските си чувства и мисли.

Мъжът Стрелец през 2022 година

Хороскопът за 2022 година съветва мъжете Стрелци бързо да забравят любовните разочарования, в случай, че настъпят такива. Човекът, който е правилен за вас, няма да ви разочарова току-така.

Ако и през тази година си останате лоялни, искрени и стабилни, каквито сте по принцип, никой няма да може да наруши вътрешното ви спокойствие.

Преценете кое е най-важно за вас и ако работата ви към момента не ви удовлетворява, ще е добре да я смените точно през 2022 година, защото Вселената ще е изключително благосклонна в това отношение.

Склонността ви към поучаване и морализиране ще е истински отегчителна и нетърпима за околните, затова е добре да се отървете от този лош навик.

Въпреки че никак не си падате по традиции, религия или общоприети принципи, ви съветваме да правите компромиси от време на време, за да не огорчавате близките си.

Самопознанието е мощен инструмент, който твърде много хора пренебрегват, защото е трудно или неудобно или може би защото ги кара да се чувстват неудобно, но тази ще е основната ви задача през тази година.

За да идентифицирате своите силни и слаби страни, помислете за дейностите, в които или участвате най-много, или извличате най-голямо удоволствие и се съсредоточете в тях.

Определете дали животът ви е съобразен с вашите ценности!

Жената Стрелец през 2022 година

През 2022 година лесно ще намирате съмишленици и приятели. Приветливостта и откритостта ще ви помагат лесно да преминете през живота и да се справите игриво с трудностите.

Избягвайте раздразнението, защото сте склонна да се дразните от най-малкото. Преценете струва ли си да се ядосвате за дреболии. Състредоточете енергията си за решаване на по-сериозни проблеми.

Вие имате невероятната способност да се концентрирате и да правите едно нещо за дълго време, което през тази година ще ви помогне изключително много в работата. Ако решите да смените професията си, вашият огнен плам, ще ви помогне да постигнете големи успехи, така че действайте смело.

Любовният живот ще бъде изпълнен със страст, но само ако не поставяте твърде високи изисквания към човека до себе си. Избягвайте изневерите и краткотрайните връзки.

През 2022 година важното е да се борите с комплексите си и да не се страхувате от нищо. Не влизайте в ненужни спорове само за да победите. Конфликтите само ще отслабват жизнената ви енергия. Игнорирането на неприятни личности ще бъде по-успешна стратегия за справяне с тях.

Звездите препоръчва, в началото на годината, да се отнасяте внимателно към финансите си. Добре да живеете с вече оформен финансов бюджет. Важно е да спазвате мярката.

Препоръчва се внимателно да преразгледате отношенията си с колегите. Възможно е, не всички да ви мислят доброто и да водят подмолни войни. Не са изключени спорни ситуации.

Преди да се заемете с нови проекти или дейности, „претеглете“ своето решение. Няма да бъде лошо да се посъветвате за това с приятели. Не е изключено, някой от тях да ви помогне да се изкачите нагоре по кариерната стълбица.

Възможно е развитие на отношения с човек от миналото, които ще усетите по неочакван, изненадващ начин и ще предизвикат романтични чувства.

Силните моменти за Стрелците

Добрите комуникационни умения ще бъдат от ключово значение за успехите ви през 2022 година. Винаги гледайте хората в очите, когато разговаряте и се усмихвайте по-често, защото ще имате достатъчно причини да го правите.

Не се притеснявайте изобщо да търсите помощ, когато усещате, че имате нужда и не можете да се справите сами. Околните ще бъдат щастливи да ви съдействат.

Когато се изправяте пред проблем, не бързайте, а спокойно си изработете няколко стратегии за справяне с него, за да можете да изберете най-подходящата. Ако план А не проработи, следва план Б и така, знаете азбуката. Съветвайте се с хората, които са ви най-близки. Те ви познават добре и това ще ви е от полза.

Имате богато въображение и пространствени виждания. Използвайте ги! Вие сте изключително интуитивни и живеете според собствените си морални норми. Това ще ви помага в моменти на дезориентация и стрес. Най-важното е да бъдете честни пред себе си и да не се самозалъгвате.

През 2022 година често ще сте емоционални, непредвидими и пристрастени към собствените си оригинални идеи, което може и да плаши околните, но правилните хора ще се впечатлят от вас и ще застанат зад гърба ви. Никой и нищо няма да може да ви спре.

Ако успеете да идентифицирате всичките си излишни страхове и притеснения и се отървете от тях, ще успеете да се синхронизирате с околния свят и ще извлечете най-доброто за себе си и семейството си.

Мислете повече за близките си хора, защото те ще се привързват все повече и повече и ще имат нужда от компанията ви.

От какво да се пазите?

Хороскопът за 2022 година препоръчва на Стрелците да бъдат особено предпазливи по отношение на чужди вуншения. Хора от обкръжението ви, най-вероятно на работното място, ще се опитат да ви наложат своите възгледи и принципи, без да се съобразяват с мнението ви. Не влизайте в конфликти с тези личности, а се научете да ги избягвате, доколкото е възможно. В никакъв случай не ги хранете с внимание!

През 2022 година вятърът за вас ще е попътен, така че ако слушате по-често интуицията си, не би трябвало да се сблъсквате със сериозни проблеми. Не че проблеми въобще ще липсват, но вътрешният ви глас ще ви води успешно по правилния път.

Обърнете специално внимание на пропуските в образованието си и не с изказвайте неподготвени. Говорете само ако наистина сте сигурен, че това, което казвате е истина. Не представяйте предположенията, които имате за факти. Това ще ви помогне да запазите уважението на околните и занапред.

Като цяло през тази година Вселената е на ваша страна и с радост ще изпълнява съкровените ви желания.

ОВЕН                                    ТЕЛЕЦ

БЛИЗНАЦИ                                    РАК

ЛЪВ                                   ДЕВА 

 ВЕЗНИ                                            СКОРПИОН

СТРЕЛЕЦ                                             КОЗИРОГ 

ВОДОЛЕЙ                                           РИБИ