.

Хороскопът за 2023 година обещава на Рибите една чудесна година, изпълнена с много нови възможности!

Това ще се случи благодарение на непоколебимата ви природа и способността ви да продължавате да плувате въпреки бурните води, в които сте се озовали напоследък. От финансов напредък до големи промени в кариерата, това, което ще ви се случи през тази година, ще ви донесе много добри неща по пътя ви.

Важно е да не оставяте нищо на половина свършено. Работете над себе си, изкоренявайте вредните си навици! Ако премахнете мързела и апатията от живота си, благоприятно ще преживеете всички дванадесет месеца.

Като цяло, 2023 година ще премине с позитивен тон. Всички пътища ще водят към успеха, ако сами не се отклоните от Пътя.

Сатурн ще инспектира всеки аспект на живота ви и ще ви помогне да намерите своя нов образ и нова посока. Това означава също, че Великият учител ще промени представите ви за себе си и за света, ще ви помогне да преоткриете себе си и да се преориентирате.

ЛЮБОВ

Планирането на бъдещето ви е приоритет тази година, но това не означава, че няма да има някои неща, които да тестват вашите взаимоотношения. Ще бъдете принудени да вземете важни решения относно това с кого искате да се обвържете и в чия динамика вече не искате да участвате.

Приемете това като космическо преизчисляване на вашите ценности и способността да освободите това, което вече не работи, за да направите място за това, което е или което ще стане.

Изоставянето на неща, които не работят за вас в любовта и връзките, ще бъде ключово за вас, Риби. Това е време за привличане на позитивност и освобождаване на негативното мислене или модели.

В никакъв случай не сключвайте брак в периода между 20 юли – 5 септември, тъй като по това време Венера е ретроградна.

ФИНАНСИ

Паричните въпроси не са проблем за вас тази година, Риби. Всъщност, след финансова несигурност през последните години, 2023 г. ще донесе така необходимото облекчение. Прегърнете го!

2023 е вашият момент да направите големи парични движения — със сериозни печалби — така че очаквайте вашата упорита работа да бъде призната и възнаградена. Само се уверете, че сте скрили малко пари настрана, за да сте добре подготвени за всякакви разходи, които ще изскочат в бъдеще.

Може би повишението е това, което води до вашия финансов подем? Тази година всичко е възможно, така че от вас зависи да се възползвате максимално от него. Длъжни сте да повярвате в себе си, да се развивате и да работите като пчеличка.

Завършвайте всички дела до край! Иначе ще се натрупат и реално ще затворят пътя към новите и перспективни моменти. Въоръжете се с търпение, това ще ви помогне.

Много ще ви помогне да бъдете целенасочени. Не зацикляйте на едно нещо!

Внасяйте разнообразие в живота си, занимавайте се с творчество и правете контакти!

ЗДРАВЕ

Разбира се, че е възможен пролетен дефицит на витамини, но през 2023 година, Рибите ще чувстват умора и апатия. Няма нищо странно в това, защото ще работите много. Планирайте графика така, че да ви остава време за почивка и укрепване на здравето.

Спортните занимания могат да бъдат излишни при поддържането на общото ви здраве, затова може да не мислите за професионални тренировки. Уместни могат да се окажат заниманията с танци и медитация.

Представителите на знака Риби трябва по-често да се разхождат и по-рано да си лягат.

СИЛНИТЕ ВИ СТРАНИ

Вашето желание за сигурност и комфорт сега е силно и ще преследвате тези неща с повече увереност и ентусиазъм. Чувствате, че заслужавате повече или че сте на етап, когато искате да се насладите по-пълно на плодовете на труда си.

Всичко, свързано с Риби, през 2023 година ще бъде огледано под лупа и анализирано, разглобено, подложено на натиск, поправено и наместено наново, така че трудният процес да завърши с усъвършенствана версия на родените под знака.

Тази година вероятно ще донесе някои освежаващи преживявания в любовния ви живот. Прогнозите за Риби за 2023 г. обаче гласят, че въздействието на Сатурн може да ви накара да видите разликата между мечтите и реалността. В началото на тази година Венера може да активира всички социални контакти през 2023 г. за Риби.

Периодът е добър за ремонт, разместване и оформяне на дизайна в дома ви.

Ще черпите вдъхновение от книгите, филмите и хората, с които винаги има за какво да си поговорите.

Тази година обещава благоприятно време за Рибите, които искат да се преместят в чужбина за работа или обучение.

ОТ КАКВО ДА СЕ ПАЗИТЕ?

Ще е необходимо да се вглеждате дълбоко в себе си и в нещата наоколо, а способността ви да запазвате спокойствие неведнъж ще бъде подлагана на изпитание.

Възможни са проблеми с бащи и бащински фигури, шефове и висшестоящи, а понякога ще ви се струва, че самият живот ви държи изкъсо. Ще ви крепи мисълта, че целта на тези изпитания е да се превърнете от риби в делфини, от принцеси в кралици, от принцове в крале.

Изглежда, ще се наложи да се вгледате в приятелите, организациите и хората като цяло, за да разберете кои сте. Речено е: покажи ми приятелите си, за да ти кажа какъв си. Вероятно ще се наложи да преживеете процеси на прочистване и раздяла, засягащи вашия приятелски кръг, общности и групи, както и компанията, в която работите.

Бъдете нащрек за небрежно отношение към парите. Ако натрупвате лични вещи твърде бързо, това може да доведе до безпорядък и дезорганизация. Ако сте прекалено уверени в способността си да правите пари, тогава може да поемете глупави рискове, като например да заемете от бъдещето си. Внимавайте за прекомерно угаждане. Бъдете много внимателни, ако давате или заемате.

Поемането на твърде много ежедневни дейности, комуникации, нови интереси и усилия за учене или обучение може да бъде проблем сега. Твърде лесно е да водите разпръснат, хаотичен живот, така че се опитайте да не препълвате чинията си.

Може да има истинска тенденция да искате да направите всичко, забравяйки ограниченията си във времето и енергията. Поемането на твърде много проекти или прекаленото задълбочаване в детайлите може да причини проблеми.

ОВЕН                 ТЕЛЕЦ         БЛИЗНАЦИ         РАК

ЛЪВ                 ДЕВА           ВЕЗНИ               СКОРПИОН

СТРЕЛЕЦ              КОЗИРОГ        ВОДОЛЕЙ          РИБИ