.

Скъпи Риби, готови ли сте да бъдете в светлината на прожекторите през 2024 г.?!

Тъй като амбициозният Сатурн прекарва време в първия ви дом през тази година, това е годината на „Аз-а“, всички погледи ще са вперени в вас, докато увереността ви нараства и работите, за да разберете кои сте всъщност.

Звучи страшно? Да, но дискомфортът и неудобството, които чувствате, могат да ви се изплатят значително под формата на личен растеж и трансформация.

Освен това, вашият мечтателен управител Нептун продължава да пътува през първия ви дом отново през цялата година, увеличавайки вашите интуитивни дарби и психически способности.

Докосването до вашето подсъзнание чрез сънища, видения и предчувствия не само ви дава предимство пред конкуренцията ви през следващите дванадесет месеца, но също така ви дава шанс да се развивате по интересни, алтернативни начини. 

Нептун обаче е ретрограден между началото на юли и началото на декември, когато определени реалности ще ви ударят като с мокър парцал. Вашата интуиция все още ще бъде на място, но може да не е в състояние да ви предпази от неприятностите, които този суров транзит често разкрива.

За щастие, тъй като тази година е вашата година на „Аз-а“, ще имате повече инструменти, за да се справите с видовете разочарования, които могат да донесат неприятните планетарни транзити. 

Вие сте на дълга, бавна и трудна тренировъчна мисия, докато Сатурн се потапя във вашия знак до 13 февруари 2026 г. Каквото и да изградите сега, ще възникне в резултат на ежедневни, повтарящи се усилия. И да, ще се изисква търпение.

Трябва да се грижите за бъдещето, безопасността, сигурността, стабилността и т.н. през тази година. Нужно е да преосмислите стратегиите си за печелене и харчене на пари, за спестяването и разходите и да направите баланс и в двете, за да имате сигурно бъдеще. През тази година имате страхотни шансове да започнете нов бизнес.

В социален план годината е сложна за вас. Способността ви да изразявате мислите и чувствата си ще изпъкне през 2024 г. Използвайте тази откритост, за да говорите с приятелите и семейството си за вашите нужди. Бъдете наясно какво искате и как другите могат да ви помогнат.

Поставете себе си малко повече в центъра. Рибите сте склонни първо да угаждате на другите. Вселената ви предлага ръка, просто трябва да сте готови да я поемете. Могат да се развият нови, много дълбоки приятелства, които ще ви съпътстват дълги години. Стари познати могат да станат добри приятели.

Вашата връзка със семейството през 2024 г. е свързана с хармония. Можете да очаквате с нетърпение укрепване на семейните връзки и създаване на споделени спомени, които са незабравими.

На хармоничния хоризонт обаче може да се появят няколко облака. Но вашата съпричастност ще помогне на всички бързо да разрешат разногласията.

Тази година ще ви бъде по-лесно да се справите с трудностите, защото имате визия и умения за решаване на проблеми.

ЛЮБОВ

Рибите ще се гмурнат в искряща галактика от любов в началото на годината. Независимо дали сте необвързани в търсене на приключения, в търсене на голямата любов, или вече имате връзка – 2024 г. крие изненади за Рибите, които не са очаквали.

Вашият любовен живот може напълно да се преобърне и да се превърне в голямо приключение.

Нептун, вашата планета-управител и съюзник, изпраща романтични лъчи и позволява на вашите флиртове да пламват без много усилия. Има един човек, който няма да напусне ума ви дълго време. Ще стане ли нещо сериозно и по-дълбоко? Само звездите знаят!

Не бързайте, докато връзката се разрасне и винаги не забравяйте да съобщавате ясно желанията си.

За тези, които вече са във връзка, това ще бъде година на растеж. Връзката ви ще стане по-дълбока. Звездите показват интензивност в любовта, която е рядко срещана.

Откритата комуникация е ключът към гарантирането, че няма да има недоразумения и ако възникнат, те ще бъдат пресечени в зародиш, преди да възникнат по-сериозни усложнения.

Споделените мечти могат да се сбъднат, когато се подкрепяте и вдъхновявате взаимно.

В хороскопа Риби за 2024 г. обаче любовта държи творчеството. Може да се вдъхновите от нови хобита и интереси, които носят радост на сърцето ви. Използвайте това любопитство и енергията, за да позволите на любовта ви да разцъфти.

КАРИЕРА

Нека да надникнем в професионалния ви живот. Защото в хороскопа за 2024 г. ще се случат няколко неща, които все още не очаквате.

Звездите са подготвили широко поле за креативност. Нови професионални възможности могат да ви се открият и да променят живота ви. Те отразяват вашата страст – сега просто трябва да се осмелите да следвате интуицията си.

Уникалната ви гледна точка към нещата може да ви отличи като пионер. Но не всичко, което блести, е злато – скоро се появяват препятствия. Поемете дълбоко въздух, всяко препятствие е възможност да намерите творчески изход и да израстнете.

Използвайте такива възможности, за да се издигнете над себе си и да блеснете.

Пролетта все още ще се определя от огнената планета Марс. В астрологичния контекст Марс е планетата на енергията, стремежа и решителността – точно това, от което се възползвате сега.

През 2024 г. може да се наложи работа в екип на много нива. Отворете се за различните характери на колеги и партньори. Използвайте доброто си усещане за хората и социалните си умения, за да внесете повече хармония в екипа. Заедно можете да постигнете страхотни неща!

ФИНАНСИ

Въпреки че нещата ще вървят гладко на работа, никога не трябва да изпускате от поглед финансите си. Интелигентните финансови решения сега биха могли да осигурят стабилността, за която сте мечтали толкова дълго.

Планирайте предварително и бъдете пестеливи, за да осигурите финансовото си бъдеще. Може да е годината на вашето финансово ново начало. На финансовия небосклон може да се появят нови възможности.

Помислете къде най-добре можете да използвате талантите си, за да спечелите допълнителни пари. Имате толкова много умения, сега идва времето, когато трябва да ги изявите. Вашата креативност ще ви помогне да откриете неоткрити възможности.

Звездите ви напомнят да следите разходите. Планирайте внимателно тази година, може да ви предстоят разходи, които не сте очаквали. Вашите усилия може да се изплатят в дългосрочен план, бъдете търпеливи и определете курса сега.

Хороскопът за 2024 Риби показва, че ще можете да поддържате добър баланс между приходите и разходите през тази година. Особено когато става въпрос за финанси, винаги трябва да имате предвид, че звездите показват пътя, но кормилото е във вашите ръце.

ЗДРАВЕ

Погледът към звездите показва ясно: това може да бъде година на упражнения и жизненост за хората, родени в Риби. Като Риби сте предопределени за водни спортове и дълги разходки.

Вашето тяло ще ви е благодарно за грижите, които му полагате. Ще бъдете възнаградени с повече енергия за нови приключения.

Уверете се, че обръщате внимание и на психичното здраве . Вселената ви насърчава да обръщате повече внимание на вашите мисли и емоции.

Ключовата дума за вашето здраве е: холизъм. Тялото, умът и душата трябва да бъдат едно, ако искате да се чувствате добре навсякъде.

Кои месеци са много важни за рибите през 2024 г.?

Март

Март е месецът на новите начала. Вашата интуиция ще ви мотивира да изследвате нови пътища и да се отклоните от познатия път. Може да е време, когато най-накрая се осмелявате да предприемете смела стъпка, било то професионално или лично.

Звездите сочат прилив на енергия, който ще ви помогне да подходите към начинанието си със свежи сили.

Юни

Комуникацията и връзката са предвидени за началото на лятото. Юни ви показва, че думите имат голям ефект при ясното предаване на мисли и идеи.

Във вашата социална мрежа се формират нови връзки, които ще окажат трайно влияние върху живота ви. Използвайте лятото, за да разширите мрежата си и да проведете задълбочени разговори.

Септември

Сега е моментът да бъдете съзнателни по отношение на финансите си. Планирайте предварително и вземете интелигентни решения относно финансовото си състояние. Помислете как можете да разширите източниците си на доходи, за да спечелите повече независимост в дългосрочен план.

Звездите предвещават подобряване на финансовото състояние.

Декември

Последната част от годината ви кани да имате време за себеоткриване. Трябва да направите пауза и да се съсредоточите върху себе си. Може да е времето за почивка, размисъл и любов към себе си.

Използвайте дните, за да прегледате изминалата година и да си поставите цели за следващата. Вселената ви показва фаза на вътрешно размишление и обновяване.

Коя планета влияе на астрологичния знак Риби през 2024 г.?

Астрологичната година на Риби е повлияна от различни планети, представляващи различни енергии. През повечето време астрологичният знак Риби е под влиянието на Юпитер.

Известен е със своята експанзивна и оптимистична енергия. От гледна точка на Риби това може да означава усещане за растеж, възможност и положителна промяна.

Юпитер може да донесе време на разширяване и щастие, засягащо както личния, така и професионалния живот. Рибите могат да се почувстват насърчени да изследват нови брегове и да разширят своите хоризонти.

Щедрото ви сърце става още по-отворено към хората около вас под влиянието на Юпитер. Ще бъдете насърчени да преследвате мечтите си и да се отворите за нови възможности.

Очаква ви година, пълна с възможности.

Възползвайте се от възможностите, които се появяват, за да работите върху себе си и да растете. Звездите ви насърчават да правите големи крачки и ви канят към нови приключения.

Грижете се за физическото и психическото си здраве и се доверете на интуицията си. Специални моменти ви очакват през март, юни, септември и декември. Сега е моментът да преследвате мечтите и да укрепвате връзките. Вашето бъдеще изглежда светло и пълно с потенциал.

Хороскопът на Риби за 2024 г. е придружен от любов, успех и щастие. Вашата планета-управител, Нептун, е на ваша страна през цялата година.

ОВЕН                               ВЕЗНИ

ТЕЛЕЦ                             СКОРПИОН

БЛИЗНАЦИ                     СТРЕЛЕЦ

РАК                                   КОЗИРОГ

ЛЪВ                                  ВОДОЛЕЙ

ДЕВА                                 РИБИ

Последвайте ЧЕТИЛИЩЕ в Телеграм: