.

Овен:

През март всичко ще работи във ваша полза. Позволете си повече рискове и тръгнете смело, дори и пътя да ви се вижда стръмен. Приемете с благодарност новите възможности, които чукат на вратата ви. Ще откриете много скрити съкровища.

Очакват ви изненадващи промени както на професионалния, така и на личния фронт, но ще са за добро. 

Лунното затъмнение на 25 март, може да ви подтикне да преосмислите бизнес отношенията с личности с голямо влияние или с партньори. Запознанствата и срещите в края на месеца могат да бъдат наистина съдбоносни.

Март е период на сериозна трансформация на биоенергийно ниво, което може да доведе до липса на енергия и някои здравословни проблеми, до нестабилност в психо-емоционалното състояние. Затова този месец ще изисква от вас по-внимателен контрол върху физическото и емоционалното здраве. Ще трябва да поддържате баланс между работа и почивка, за да избегнете преумора. Обърнете внимание на енергийните си резерви, спортувайте и отделете време за почивка и релакс.

Вижте: Хороскоп за 2024 ОВЕН – Не губете сили за дребни неща

Телец:

Когато Меркурий се премести в Овен, осветявайки вашия 12-и дом на Несъзнаваното, може да получите важни съобщения в сънищата си, а вашата интуиция ще стане още по-силна. За съжаление обаче това също означава, че може да се почувствате изключително чувствителни.

Има много отлични причини да се възползвате от своята интровертна страна. Но около новолунието в Риби, не забравяйте поне да изпратите съобщение на приятелите си, за да видите как са, тъй като това лунно време носи изцеление и успокоение при всякакви дребни конфликти.

Когато вашата управляваща планета, красивата Венера, се премести в Риби, Телците, които в момента са в щастливи романтични партньорства, ще си напомнят, че не трябва да пренебрегват приятелствата си.

Пълнолунието и лунното затъмнение във Везни, могат да ви донесат стрес от внезапни катаклизми. Просто се подгответе за това хаотично събитие, като го отбележите в календара си и правите планове да си останете повече сред уюта на дома.

Основният проблем може да стане вашата гордост и прекомерна амбиция. Опитайте се да се контролирате. След 23-ти е важно да проявите хладнокръвие и отговорност, особено при поемане на нови задължения. Това важи и за всякакви официални споразумения или подписване на определени договори.

През март е важно да се погрижите за физическото и емоционалното си здраве. Струва си да не забравяте да правите упражнения сутрин и може би този малък сутрешен ритуал, ще подобри не само физическото ви състояние, давайки ви жизненост и сила сутрин, но и вашето настроение.

Вижте: Хороскоп за 2024 ТЕЛЕЦ – Не бъдете прекалено самокритични

Близнаци:

Март ще донесе много интересни събития за представителите на зодия Близнаци. Този месец трябва внимателно да наблюдавате поведението си и да се пазите от неприятности. Ше имате достатъчно енергия, която ще ви помогне да постигнете целите си. Пригответе се за вълнуващи обрати в живота!

Месецът ще бъде натоварено и вълнуващо време за всички вас. Връзките, семейството, кариерата и здравето ще бъдат ключови области от живота, които ще изискват внимание и усилия. Следвайте целите и мечтите си, бъдете отворени към нови възможности, но не забравяйте да уважавате себе си и другите хора.

Като комуникатор на зодиака, ще се радвате да научите, че думата клюка невинаги е имала отрицателен смисъл. Историците казват, че някога клюките са се отнасяли до споделяне на важна информация чрез заобикаляне на властта.

Вие сте насърчени да се свържете с приятели, като разлаете кучетата, когато вашата управляваща планета, Меркурий, влезе в огнения знак Овен. Просто не се хващайте да говорите лошо за шефа си, защото новолунието в Риби може да ви даде тласък в кариерата, както и начало на изобилна възможност за работа.

Когато планетата войн – Марс, се премести във вашия 10-и дом, вие ще сте мотивирани да прегърнете своята амбициозна страна. Балансът работа/личен живот е важен, но също така е добре да преследвате мечтите си.

Вижте: Хороскоп за 2024 БЛИЗНАЦИ – Избягвайте импулсивни действия

Рак:

През март представителите на зодия Рак ги очаква добро време, свързано с творческа дейност и ефективна комуникация с колеги, съюзници и партньори, както и ярки романтични запознанства и приятни срещи. В този положителен момент много от вас, ще станат по-отзивчиви и добросърдечни, искрени и състрадателни, следователно хората ще бъдат привлечени от вас.

Ще трябва също така активно да работите върху връзките си, да обърнете специално внимание на семейството, да напредвате в кариерата и да се грижите за здравето си. Бъдете готови за възможни предизвикателства, но не забравяйте, че вашият труд и постоянство ще донесат успех и удовлетворение. Следете емоциите си и направете всичко възможно, за да поддържате баланс в живота си.

Астролозите не обичат особено да говорят за пари, но някои транзити насърчават изобилието, като например когато божественият пратеник Меркурий навлиза в смелия Овен. Този транзит ви кара да отстоявате нуждите си. По-вероятно е да получите това, което искате, ако го поискате.

Копнеете за време сами, за да проявите творчество по време на новолунието във водния знак Риби. Давайте и вземайте; просто не се крийте в черупката си твърде дълго. Може да започнат да ви липсват онези, които обичате, когато романтичната Венера се премести в Риби.

И когато започне сезонът на Овена, празнувайки астрологичната Нова година, вие сте насърчени да напомните на хората, които обичате, колко много ви е грижа за тях. Това е особено важно, тъй като малко след това е затъмнението във Везни, което може да накара всички да се почувстват малко несигурни.

Вижте: Хороскоп за 2024 РАК – Не се заслепявайте от празни обещания

Лъв:

През март представителите на зодия Лъв, ще бъдат под влиянието на положителна енергия и ще са готови да преодолеят всякакви препятствия. Вашата смелост и самочувствие ще ви помогнат да постигнете успех във всички области на живота.

Като цяло март ще бъде благоприятен за вас. Ще изпитате растеж във всички области на живота благодарение на своята смелост и решителност. Необходимо е обаче да помните за важността на комуникацията в отношенията и да обърнете специално внимание на здравето си. Фокусирайте се върху целите си и не се страхувайте да продължите напред!

Вие сте най-гордият знак в зодиака, Лъв, но дори и вие можете да изпитате чувство на неадекватност. Когато Меркурий се премести в огнения знак Овен, звездите ще ви напомнят, че сте работили твърде много и трябва да планирате повече почивка.

Новолунието ще е ново начало за вас. По време на тази мощна луна, вашето сексуално желание ще се повиши. Самоудоволствие от някакъв вид ще е допълнително подчертано в хороскопа ви за месец март, след като Венера, планетата на взаимоотношенията, се премести във вашия осми дом на трансформация, напомняйки ви колко е важно да поддържате връзката си със себе си.

Най-добрият ден от месеца за сериозна почивка идва по време на пълнолунието и лунното затъмнение във Везни. Ако не внимавате, можете да се сблъскате с неуспехи в комуникацията и да създадете излишна драма в живота си.

Вижте: Хороскоп за 2024 ЛЪВ – Истински магнит за положителна промяна

Дева:

Този месец ще бъде изпълнен с интересни събития за представителите на зодия Дева, които могат да променят някои области от живота. Бъдете готови за промяна и отворени към новите възможности и се стремете към развитие.

Ситуациите, които ще се развият през този месец, ще изправят повечето от вас пред принудителната нужда да намалите своето его, просто казано, сега е моментът да се погледнете отстрани. Трябва да се отнасяте с по-голямо търпение към опонентите си, важно е да се научите да приемате противоположните гледни точки, без да съдите хората, които живеят в съответствие с други принципи, възгледи, правила и възприемат света около тях по съвсем различен начин.

Когато вашата управляваща планета, божественият пратеник Меркурий, се премести в Овен и във вашия 8-и дом на трансформацията, вие сте в режим на преобразяване. Дори да мразите суетата, може да ви дойде музата да се поглезите.

Новолунието в поетичните Риби е дата, на която може да срещнете някой нов човек от голямо значение, особено ако сте необвързани и излизате по срещи. И вашият хороскоп се измества от ритуали за красота и любов към кариерата ви, когато планетата боец Марс се присъедини към Венера в Риби.

Този транзит също може да ви накара да се почувствате изключително възбудени, енергията на войните, която Марс носи, също ви насърчава да се борите за стойността си в работата си. И накрая, внимавайте, защото краят на март носи неприятно затъмнение. Избягвайте драмата, като спите колкото е възможно повече и стоите далеч от социалните медии.

Вижте: Хороскоп за 2024 ДЕВА – Намерете баланс между честност и емпатия

Везни:

Март ще бъде интересен период за представителите на зодия Везни, пълен с възможности и промени. Това ще бъде чудесно време за саморазвитие, планиране и постигане на нови цели и укрепване на отношенията с близките.

Като цяло март обещава да бъде успешен и щастлив период. Връзките могат да станат още по-силни, близките ще ви подкрепят и професионалното израстване ще бъде осезаемо. Важно е да не забравяте да се грижите за здравето си и да поддържате баланс във всички сфери на живота.

Разберете, че може да изпитате промени в отношенията, които са най-важни за вас, когато Меркурий навлезе в Овен и във вашия 7-и дом на партньорство. Промяната е предизвикателство, независимо дали се местите да живеете с някого или се разделяте, но е от решаващо значение да останете позитивни и да помните, че това, което се случва, трябва да се случи.

И докато някои хора дават лоша оценка на суетата, звездите искат да правите всичко, което ви кара да се чувствате привлекателни, когато Венера влезе в Риби и във вашия 6-и дом на здравето. Когато слънцето се премести в Овен, отбелязвайки пролетното равноденствие и астрологичната Нова година, вие имате задачата да намерите баланса във вашите взаимоотношения.

И накрая, бъдете готови, че има интензивно пълнолуние и лунно затъмнение във вашия знак в края на месеца, Везни, което ви заплашва от стрес или дори внезапни катаклизми. Удвоете грижите за себе си тогава.

Вижте: Хороскоп за 2024 ВЕЗНИ – Не се оставяйте да бъдете експлоатирани

Скорпион:

През март представителите на зодия Скорпион ги очакват интересни и разнообразни събития, които могат да засегнат различни области от живота. Разположението на планетите ще ви подкрепи в постигането на целите, но не забравяйте важността за поддържане на баланс във всички сфери на живота.

Като цяло март, ще ви донесе много възможности за реализация. Бъдете готови за нови предизвикателства, но също отделете време за вашите взаимоотношения, семейство, кариера и грижа за вашето здраве. Само така, ще може да се насладите напълно на този месец и да постигнете успех във всички сфери на живота.

Добре е да говорите за безпокойството си, независимо дали с терапевт или с най-добрия си приятел, когато Меркурий се премести в Овен и във вашия 6-и дом на здравето. Оставете жилото си и се отворете към другите. Говоренето за проблемите отнема от тежестта им.

Новолунието в Риби ви насърчава да се свържете отново с тялото си, независимо дали чрез секс или други форми на чувственост, като например много сън в удобно легло. Тази година сте подложени на стрес.

Докато амбицията ви е впечатляваща, космосът предупреждава, че прегарянето е реално и може да доведе до проблеми, да не говорим, че ви прави по-малко продуктивни в дългосрочен план. Началото на сезона на Овена, който е и астрологическата Нова година, ви кара да работите върху баланса си работа/личен живот.

Вижте: Хороскоп за 2024 СКОРПИОН – Издигате духовната си зрялост на ново ниво

Стрелец:

През март представителите на зодия Стрелец, ще усетят прилив на енергия и оптимизъм. Предстои ви интересен и натоварен месец, пълен с възможности за реализиране на най-смелите ви планове. Бъдете готови да се заредите с позитивизъм и да направите значима крачка напред.

През този период ще бъдете в разцвета на силите си. Ключовите думи за вас ще бъдат енергия, оптимизъм и решителност. Реализирайте плановете си, подкрепяйте близките си и следвайте целите си.

За вас, Стрелци, звездите показват изобилие и отбелязват отлична възможност за преговори, когато Меркурий се премести в огнения знак Овен. И когато Венера се премести в поетичните Риби, някой в живота ви ще започне да става ваше семейство или по-точно връзката ви ще се задълбочи.

Когато започне сезонът на Овена, вашата задача е да практикувате известна благодарност. Само не ставайте толкова досадни, че да започнете някакъв конфликт около хаотичното пълнолуние и лунното затъмнение във Везни.

И накрая, Палас, „астероидът на мъдростта“, става ретрограден във вашия знак в края на месеца, помагайки ви да намерите творчески решения за нещата, които ви държат будни през нощта.

Вижте: Хороскоп за 2024 СТРЕЛЕЦ – Любовта е във въздуха

Козирог:

Март ще бъде период на активност и възможности за представителите на зодия Козирог. Очакват ви успехи в новите начинания. Вашата решителност и упорит труд ще ви помогнат да постигнете целите си. По финансовите въпроси не трябва да разчитате на мнението на непознати хора. Вашата решителност и упорит труд ще ви помогнат да постигнете целите си.

Като цяло това ще е благоприятен период. Ще може да подобрите взаимоотношенията си, да постигнете успех в работата и да поддържате здравето си. Основното нещо е да сте упорити и да вярвате във възможностите си.

Когато разговорливата планета Меркурий се премести в огнения Овен, имайте предвид, че може да се наложи да преговаряте със съквартирант за наем или някаква ситуация у дома. Но ако разчитате на подкрепата на вашите близки, такива дискусии трябва да бъдат гладки и лесни за управление.

Новолунието в Риби разкрива вашата творческа страна по начини, които проявяват благословии далеч в бъдещето. Хубаво е, че наистина имате ум за бизнес, тъй като през март ще преговаряте и по професионални въпроси. Не можем да ви обещаем пари, но можем да кажем, че с помощта на изобилната Венера, звездите са на ваша страна.

Сезонът на Овен отбелязва астрологичната Нова година и също така ви предупреждава, че вашите приятели и/или партньор могат да разберат кога мислите за работа, докато купонясвате или след секс. Март е отличен месец за започване на практика на внимание, която да ви помогне да останете здраво стъпили на земята.

Вижте: Хороскоп за 2024 КОЗИРОГ – Съдбата е напълно на ваша страна

Водолей:

Март ще бъде интересен месец за представителите на зодия Водолей, пълен с възможности и промени. Времето ще трябва да бъде изразходвано предпазливо, за да се справите успешно с предизвикателствата, които ви очакват този месец.

Ще имате възможности за лично и професионално развитие. Връзките, семейството, кариерата и здравето са области, които ще изискват вашето внимание и грижи. Бъдете отворени за нови възможности и готови да предприемете стъпки напред, за да постигнете успех и щастие.

Като хуманитарист на зодиака, вероятно вече сте наясно, че вашите финанси са подложени на някои неприятни ограничения. Дори като се има предвид това, има толкова много дати, които са изгодни за напредък в работата или за намиране на креативни начини за печелене на пари. Едното идва по време на новолунието в Риби, което е идеално за проявяване на намерения.

Венера, която управлява парите в допълнение към любовта и красотата, също ви защитава, не само по професионални въпроси, но и като забелязвате богатството, което вече имате под формата на изобилна емоционална подкрепа от хората около вас.

Този месец е важно да разпознавате всички видове богатство в живота си, като същевременно продължавате да се застъпвате за себе си. Опияняващо затъмнение се опитва да ви извади от равновесие, но ще се справите. Освен това март завършва с преоценка на това кои приятели искате да приоритизирате, като същевременно отсеете всички фалшиви.

Вижте: Хороскоп за 2024 ВОДОЛЕЙ – Ще бъдете заобиколени от интересни хора

Риби:

Този месец представителите на зодия Риби ще преживеят интересни събития и възможности за растеж и развитие. Има потенциал за промяна във всички области на живота ви. Пригответе се да се възползвате напълно от тях!

Март ще бъде успешен и благоприятен за вас. Отношенията ще бъдат хармонични, семейството ще ви носи радост, кариерата ще е във възход, а здравето ще е стабилно. Използвайте този месец, за да отключите потенциала си и да достигнете нови хоризонти.

Кариерата ви ще бъде във възход през март. Очакват ви успех и признание от колеги и началници. Бъдете готови за нови възможности и повишения. Вашият труд и усилия ще бъдат възнаградени. Все пак внимавайте с финансовите си решения. Обмисляйте инвестициите и разходите, за да избегнете неочаквани финансови затруднения. Опитайте се да бъдете организирани и внимателни към финансовите си задължения.

Вашият сезон приключва този месец, Риби, а този на Овен започва, но с тази огнена енергия идва добре дошъл прилив на увереност и самоувереност. Март е свързан с това да бъдете малко заблудени. Когато Меркурий освети вашия 2-ри дом на притежанията, има възможност за финансови преговори и призив да изразите себе си, тъй като трябва да притежаваме емоциите си.

И дори водни знаци като вас, известни с чувствата си, може да се нуждаят от космически тласък, за да се отворят. Има новолуние във вашия знак, което носи възможности да проявите мечтите си. Този месец има мощно затъмнение, което може да доведе до внезапна промяна, но със сладката Венера и боеца Марс, които украсяват вашия знак този месец – ще оцелеете.

Вижте: Хороскоп за 2024 РИБИ – Под светлината на прожекторите

Последвайте ЧЕТИЛИЩЕ в Телеграм: