.

Обща прогноза

В сърцето на декември, когато годината наближава своя край, ще се окажете в лабиринт от емоции, майстори на чувствителността, вечно лутащ се между нежността и мрака. Прегърнете това емоционално влакче, това изследване на най-дълбоките кътчета на сърцето ви. Позволете на ехото на вашата уязвимост да хармонизира с шепота на вашите страхове, създавайки симфония на крехкост и устойчивост.

Любов и взаимоотношения

Връзка, предизвикана от споделена емоционална интензивност, връзка, подхранвана от взаимното разбиране на сенките, може да прерасне в нещо дълбоко трансформиращо. Бъдете отворени към неочакваното, оставете тъмнината на душата ви да ви води по неизследван път.

Кариера и финанси

В сферата на кариерата вашите инстинкти за доброжелателност и емпатия ще бъдат тествани, способността ви да се свързвате с другите на дълбоко ниво ще бъде предизвикана.

Политиката на работното място ще ви оплете в тяхната мрежа от манипулации, крайните срокове ще се задават като гилотини и ще откриете, че се движите в професионалния пейзаж, изгубени в един свят на повърхностност.

Здраве и благополучие

С наближаването на ваканционния сезон помнете силата на уязвимостта, смелостта да разкриеш истинската си същност. Не се колебайте да свалите емоционалната си броня, нека вашата чувствителност бъде вашият щит срещу принудителната веселост на сезона. Само така ще защитите здравето си.

Съвети за месеца

Прегърнете противоречията и сложността, тъмнината и светлината. Нека този месец бъде емоционално пътешествие. И не забравяйте, във вас се крие силата да оформите собствения си живот, да създадете симфония от емоционална автентичност и неукротено себеизразяване.

ОВЕН                                       ВЕЗНИ

ТЕЛЕЦ                                      СКОРПИОН

БЛИЗНАЦИ                             СТРЕЛЕЦ

РАК                                          КОЗИРОГ

ЛЪВ                                         ВОДОЛЕЙ

ДЕВА                                        РИБИ

Последвайте ЧЕТИЛИЩЕ в Телеграм: