.

Обща прогноза

Декември е време за размисъл, интроспекция и духовен растеж за Риби. Този месец ще се нуждаете от усамотение за интроспекция, тъй като се стремите да се свържете с вътрешната си мъдрост и да разберете истинското си предназначение в живота.

Може също така да изпитате прилив на креативност и въображение, които можете да използвате за да се изразите по нови и вълнуващи начини.

Любов

Декември е месец на любов и романтика за Риби. Самотните хора може да се окажат влюбени в някого неочаквано, докато тези, които вече са във връзки, може да изпитат обновено чувство на страст и отдаденост.

Това е време да подхранвате връзките си и да изразите любовта и благодарността си към тези, които имат най-голямо значение за вас.

Кариера

Вашите кариерни перспективи изглеждат светли през декември, Риби. Може да получите признание за усърдната си работа и отдаденост или може да ви бъдат представени нови възможности за напредък.

Бъдете отворени за нови предизвикателства и не се страхувайте да излезете от зоната си на комфорт.

Финанси

Финансовото ви състояние е стабилно през декември. Въпреки това може да бъдете изкушени да харчите повече от обикновено по време на празничния сезон. Внимавайте с разходите си и избягвайте да поемате ненужни дългове.

Здраве

Физическото и психическото ви здраве са добри през декември. Въпреки това може да се чувствате малко стресирани поради празничната бързина. Не забравяйте да отделите време за себе си, за да се отпуснете и презаредите батериите.

Съвети за месеца

  • Свържете се с вътрешната си мъдрост.
  • Изразете своята креативност.
  • Подхранвайте връзките си.
  • Бъдете отворени за нови възможности.
  • Отделете време за себе си.

ОВЕН                                       ВЕЗНИ

ТЕЛЕЦ                                      СКОРПИОН

БЛИЗНАЦИ                             СТРЕЛЕЦ

РАК                                          КОЗИРОГ

ЛЪВ                                         ВОДОЛЕЙ

ДЕВА                                        РИБИ

Последвайте ЧЕТИЛИЩЕ в Телеграм: