.

Обща прогноза

В наелектризиращата енергия на декември, Скорпион, докато годината наближава към края си като мощен химн, ще откриете, че сте привлечени от дълбините на трансформацията, безмилостната сила на промяната.

Прегърнете тази вътрешна революция, това сваляне на стари кожи, като змия, която освобождава износената си черупка. Оставете огньовете на страстта да горят във вас, разпалвайки духа ви.

Любов и взаимоотношения

Любовта, тази огнена муза, може да ви изненада този месец, Скорпион. Връзка, възпламенена от интензивност, връзка, подхранвана от споделени страсти, може да подпали сърцето ви. Бъдете отворени към неочакваното, оставете ритъма на душата ви да ви води по неизследван път.

Ако сте част от двойка, отношенията ви могат да преминат на друго ниво. Това може да бъде както сватба, така и развод.

Кариера и финанси

В сферата на кариерата, Скорпион, вашата непоколебима решителност ще бъде призната, способността ви да се изправяте директно срещу предизвикателствата ще бъде възхитителна.

Препятствията ще се срутят пред несломимия ви дух, издръжливостта ви ще свети като фар в струпващия се мрак. Уловете тази инерция, оставете амбицията си да ви извиси.

Здраве и благополучие

Докато празничният сезон хвърля своята магия, Скорпиони, помнете силата на индивидуалността, смелостта да се откроите от тълпата. Не позволявайте на натиска на конформизма да задуши уникалния ви пламък.

Прегърнете своя необуздан дух, своята сурова автентичност, като рокендрол легенда, която се противопоставя на очакванията. Така ще се почувствате силни и здрави психически и физически.

Съвети за месеца

Така че, драги Скорпион, докато декември се разгръща, нека страстта и силата се преплитат. Прегърнете трансформацията и устойчивостта, огъня и решителността. Нека този месец бъде трансформиращо пътешествие, поклонение в дълбините на вашето същество.

И не забравяйте, Скорпион, във вас се крие силата да оформите своя собствен живот така, както ви харесва.

ОВЕН                                       ВЕЗНИ

ТЕЛЕЦ                                      СКОРПИОН

БЛИЗНАЦИ                             СТРЕЛЕЦ

РАК                                          КОЗИРОГ

ЛЪВ                                         ВОДОЛЕЙ

ДЕВА                                        РИБИ

Последвайте ЧЕТИЛИЩЕ в Телеграм: