.

Япония обяви, че публичният и частният сектор не могат да дискриминират онези, които отказват експерименталните инжекции за генна терапия.

Япония маркира Соvid „вaкcинитe“ с предупреждение за опасни и потенциално смъртоносни странични ефекти като миокардит. Освен това страната потвърждава ангажимента си към изискването за докладване на нежелани реакции, за да гарантира, че всички възможни странични ефекти са документирани.

Тези усилия от страна на здравните власти в Япония са в рязък контраст с измамните мерки, предприети от други страни, за да принудят гражданите да приемат инжекцията, омаловажавайки страничните ефекти и обезкуражавайки правилното докладване на вредни странични реакции.

Япония набляга на информираното съгласие и телесната автономия

До кopонaвиpус пандемията концепцията за „информирано съгласие“ също се смяташе за свещена за здравните специалисти на Запад. 

Опасенията на Япония са насочени предимно към рисковете от миокардит при млади мъже, инжектирани с Фaйзep или Мoдepна. Страната налага стриктно законово изискване за докладване на страничните ефекти, които се появяват в рамките на 28 дни след инжектиране на веществото.

В момента в Япония се предлагат три варианта за генна терапия срещу Соvid. Те включват формулата на Фaйзep, Мoдepна и Aстpa Зeнeкa. Описанията на продуктите (тук и тук) посочват, че „този продукт съдържа добавка, която никога досега не е била използвана във вaкcинa“.

Следва предупреждение да се консултирате с вашия лекар относно добавката, ако планирате да бъдете инжектирани с нея. Инжекциите на Астра Зенека Япония препоръчва само на хора на 40 и повече години. Описанието на този продукт можете да видите тук.

Без задължителна ваксинация или дискриминация

Уебсайтът на Министерството на здравеопазването на Япония насърчава гражданите да получат „вaкcинaтa“; те обаче подчертават, че не е задължително:

Въпреки че насърчаваме всички граждани да получат вaкcинa срещу СОVID, тя не е принудителна или задължителна. Вaкcинaциятa ще се извършва само със съгласието на лицето, което ще бъде вaкcиниpaно, след предоставяне на информация.

Освен това правителството препоръчва на тези, които обмислят да приемат инжекцията, внимателно да обмислят както ефективността, така и страничните ефекти.

Моля, вaкcиниpaйте се по свое собствено решение, като разбирате както ефективността при предотвратяване на инфекциозното заболяване, така и риска от странични ефекти. Няма да се прави вaкcинaция без съгласие.

Те подчертават, че бизнесът не бива да принуждава служителите да се подлагат на експериментална генна терапия. Нито пък служителите трябва да дискриминират тези, които отказват инжекциите:

Моля, не насилвайте никого на вашето работно място или хората около вас да бъдат вaкcиниpaни и не дискриминирайте тези, които не са били вaкcиниpaни.

Лекари от целия свят подкрепиха предупрежденията на японските здравни власти за страничните ефекти на генната терапия. Този вид правилно информирано съгласие обаче струва на много лекари в западните държави лицензите им да практикуват медицина. Правителството и медиите непрекъснато обвиняват въпросните лекари, че разпространяват „колебание относно вaкcинитe“.

Докато Япония позволява на своите граждани да избират дали да се подложат на въпросните инжекции, други страни принуждават и задължават своите граждани. Например от февруари 2022 г. Австрия ще ги направи задължителни, като гражданите, които откажат, са заплашени от тежки глоби и дори затвор.

източник: Alert: Japan Places Myocarditis Warning on ‘Vaccines’ – Requires Informed Consent