.

Вземете решение да давате

Когато срещнете някого, вие можете мълчаливо да му изпратите благословение, да му пожелаете щастие, радост и повече смях. Този вид мълчаливо дарение притежава огромна сила.

Едно от полезните неща, които научих в детството си, и на които уча и другите, това е никога да не влизам в нечий дом с празни ръце. Ще кажете, как да давам, когато и аз съм в недоимък?

Вие можете да занесете цвете. Едно цвете.

Можете да занесете картичка или просто бележка, в която да напишете нещо мило на човека, у когото отивате.

Можете да поднесете комплимент.

Можете да занесете молитва…

Вземете решение да давате, където и да отидете, когото и да срещнете.

Благодарение на чудесното действие на този закон, колкото повече давате, толкова повече увереност ще придобивате. А когато вие получавате, вашата способност да давате повече също ще расте.

Нашата истинска същност е богатството и изобилието. Ние сме богати от природата, защото тя поддържа всяка наша потребност и желание. Ние нищо не губим, защото нашата същност е чиста потенциалност и безкрайни възможности.

Аз непрекъснато се опитвам да предам на хората колко ценно e това да имаш добро сърце. Тази проста черта от човешката природа може да се превърне в огромна сила.

Когато имате добро сърце и мъдрост, вие автоматично придобивате правилна мотивация и желание да правите това, което е необходимо.

Ако в своите постъпки хората започнат да се ръководят от истинско състрадание, тогава ние можем да спасим и себе си, и околната среда.

И да направим това е много по-лесно, отколкото да се приспособяваме към тежките и непредвидими условия, които се прогнозират за бъдещето.