.

Певецът и автор на песни Тото Кутуньо, който почина на 80-годишна възраст след дълго боледуване, има дълъг и щастлив брак със своята Карла, който продължава почти половин век.

Двамата си казват „Да“ през 1971 г., но нямат деца. Преди тридесет и три години обаче Тото става баща на Нико, който се ражда от извънбрачна връзка.

Сложният момент не разрушава любовта на Тото и Карла. Тя е тази, която го подтиква да припознае момчето и му помага да изгради връзка с него:

„Карла можеше да ме изгони от къщи, но не направи нищо подобно. Първото нещо, което ми каза, беше да припозная сина си и да му дам фамилията си“.

По-късно Тото казва за Нико, който има диплома по икономика, че той е „едно от онези много добри италиански момчета, върху които нашата страна трябва да се съсредоточи“.

Говорейки за ролята си на баща, Тото заявява:

„Най-голямото богатство е лоялността. Винаги съм учил сина си Нико да живее така, че да не пренебрегва никого. На какво ме научи той? Да бъда честен. Ако излъжа, Нико се ядосва. Но пък аз понякога много харесвам лъжите.“

През 2018 г., за двадесет и осмия рожден ден на момчето, голямата звезда на италианската музика публикува поредица от снимки, които ги представят заедно през годините: „Нико е светлината, която осветява дните ми“, пише Тото към поста и добавя: „Слава Богу, той днес живее в Милано и затова сме почти непрекъснато заедно“.

Ранното детство на Тото е изпълнено с много болка, която той споделя публично:

„Видях сестра ми Анна да умира, по-голямата ми сестричка се задуши пред очите ми. Тя беше на 7, аз на 5. Няколко месеца по-късно се роди брат ми Роберто, когото много обичам, който се разболя от менингит и оттогава води много труден живот. Другата ми сестра, Розана, е първото дете, претърпяло сърдечна операция в Италия. Татко задлъжня за тази операция, изплащаше кредитите на вноски цял живот, чак до 1978 г., две години преди да си отиде“.

Бащата на Тото е тромпетист. Именно той е човекът, който въвежда момчето си в света на музиката. На деветгодишна възраст малкият вече свири на барабани в групата на баща си в Ла Специя. Така се ражда артистът, продал повече от 100 милиона копия в кариерата си, превръщайки се в един от най-успешните италиански певци някога.

Последвайте ЧЕТИЛИЩЕ в Телеграм:

Вижте още: Най-обичаният дует в историята на музиката – АЛ БАНО и РОМИНА ПАУЪР