.

Ако човек от зодия Дева те избере за партньор, значи трябва да се чувстваш сякаш си спечелил джакпота в лотарията на съвършенството! Защо ли? Защото Девите не обичат просто да харесват, те анализират, сортират и класифицират.

Те избират партньори като проверяват дали всяка твоя черта отговаря на списък с критерии, който не е просто дълъг — той е детайлен до степен, която би впечатлила дори швейцарски часовникар.

Нека започнем с факта, че ако една Дева те хареса, значи не само си преминал теста за външен вид, но и за чистота, за хигиена, за интелект, за морални стандарти и още милион малки детайли, които никой друг не забелязва, но за Девата са ключови.

Тя е като любовна версия на ISO стандарта – ако ти си одобрен от Дева, значи наистина си специален, защото те не търпят компромиси. Ти не си просто обикновен човек, ти си нещо като резултат от перфектно проведена проверка по качествен контрол.

А и нека не се заблуждаваме – Девите са майстори на детайлите. Те могат да те обичат, но също така ще забележат ако не си прибрал чиниите веднага след вечеря или ако чорапите ти са неправилно сортирани по цветове. Връзката с Дева означава живот в света на най-високите стандарти. И ако случайно се запиташ: „Дали съм достатъчно добър?“, вероятно вече си преминал през тридесет невидими теста, за които дори не си подозирал.

Но не се притеснявай, когато Девата те избере, това е като любовно одобрение от върховния арбитър на божественото. За нея ти си не само привлекателен, но и функционален, интелигентен, и (слава Богу!) достатъчно организиран, за да оцелееш в света на тяхната вечна битка с хаоса. Това е като да спечелиш медал за дисциплина – в света на любовта.

Е, разбира се, трябва да си готов за малко критика, защото Девите няма да се поколебаят да ти посочат как можеш да подобриш живота си. Но, хей, поне знаеш, че ако Дева е до теб, ще имаш един лоялен и внимателен партньор, който винаги ще се грижи нещата да вървят по план. Техният план, разбира се. 🙂

Последвайте ЧЕТИЛИЩЕ в Телеграм:

Вижте още: Знакът ДЕВА е един от най-странните характери