.

Ако някога си мислил, че Телецът е просто един търпелив и добродушен човек, който винаги ще е до теб, докато ти мрънкаш за живота си – явно не познаваш добре този упорит земен знак.

Телецът може да изглежда стабилен като скала, която понася бурите на твоята драма, но само до момента, в който реши, че си надминал лимита си. А този лимит? О, той е много по-нисък, отколкото си мислиш.

И когато Телецът реши, че не му носиш нищо освен главоболие, няма да видиш ни буря, ни земетресение – просто ще изчезнеш от неговия живот. Точно така, както някой сменя телевизионния канал, който вече не му е интересен.

Телецът няма да направи голяма сцена или да ти крещи за това колко си излишен. Не, той не е някой драматичен Лъв, който трябва да покаже на света колко си го разочаровал. Телецът просто ще те изключи.

Първо ще си мислиш, че е станала някаква грешка – „Може би му е спрял интернетът?“ или „Сигурно е зает“. Но не, истината е далеч по-проста. Ти си му донесъл твърде много проблеми, твърде много претенции и си превърнал неговия спокоен, хармоничен свят в място на стрес и главоболие.

А Телецът? О, той няма време за такива неща. Той цени мира и спокойствието си много повече от това да се занимава с твоята безкрайна сага за „трудния ми живот“.

Виждаш ли, Телецът не е тук за драми, той е тук за стабилност и уют. Ако се опиташ да внесеш хаос в този негов перфектно организиран свят, бъди готов за „операция изтриване“. И не, не си мисли, че ще имаш втори шанс. Телецът е последователен и търпелив, но когато реши, че си изразходил неговото търпение, това е краят. Край на съобщенията, край на срещите, край на всичко. Ти си аут. Изчезнал. Поставен в категорията „Това ми създава главоболие и не ми носи полза“.

Да, Телецът умее да оценява хората – не по големите обещания или цветните приказки, а по това как те го карат да се чувства. Ако присъствието ти го кара да се чувства като човек, който трябва да търпи безкрайни оплаквания и претенции, вместо да си седи на дивана и да си хапва любимото си ястие, значи нещата са ясни: ти си главоболие, и то особено неприятно главоболие.

И не си мисли, че ще получиш официално известие за „изключването“. Телецът няма да си прави труда да ти съобщи, че си отписан. Защо да го прави? Това би изисквало усилие, а Телецът си пази енергията за по-смислени неща – като да реши какво ще вечеря или кой е най-добрият начин да се наслади на новия епизод на любимото си шоу. Ти просто ще се озовеш в неговото „арихивно шкафче“, а той ще продължи напред, сякаш никога не си съществувал.

Така че, ако имаш някакви претенции към Телец, добре е да си помислиш внимателно дали те наистина си заслужават риска. Защото ако се превърнеш в източник на стрес, главоболие или хаос, бъди сигурен, че това ще е последният ти момент в неговия живот. Телецът няма да се съобразява с това колко време сте прекарали заедно или какво сте преживели. Неговият мир и комфорт са приоритет, а ти? Ти си просто пречка на пътя към спокойствието.

Затова, ако не искаш да се озовеш в категорията „архив“, пази главата му от главоболия. Защото когато Телецът реши да те „изключи“, няма връщане назад.

Последвайте ЧЕТИЛИЩЕ в Телеграм:

Вижте още: Телецът притежава сила, с която може да премести планини – ЛИНДА ГУДМАН