.

Всеки, който спре да учи, е остарял, независимо дали е на двадесет или на осемдесет години. Всеки, който продължава да учи, остава млад. Най-великото нещо в живота е да поддържаш ума си млад.

Това са думи на Хенри Форд, който е осъзнавал, че знанието, под каквато форма и да е, е най-значимото богатство, което човечеството притежава.

То е средството за осъществяване на нашите цели.

Знанието съпровожда човека през целия му житейски път. Човекът винаги се е стремял към познание, независимо в каква епоха е живял.

Благодарение на знанието, на способността да мисли и да прилага наученото, човек е достигнал до днешното си ниво на развитие.

Чрез знанието целият свят се усъвършенства.

Американският анализатор и писател Алвин Тофлър предрича, че неграмотните на 21 век няма да са тези, които не могат да четат и пишат, а онези, които не могат да учат отново, по съвременен начин.

Тази година направи незабравим подарък на себе си и на хората, които цениш!

Всички знаем, че знанията, които ни променят са най-ценните подаръци, затова заложи на личностното развитие, което ни помага да осъществим себе си.

Позволи си да мечтаеш и да превърнеш мечтите си в реалност, а за да постигнеш това просто трябва да направиш първата крачка.

Богатството на натрупаните знания увеличават способността на всяко човешко същество да се адаптира към заобикалящата го среда, да придобива знания, умения и способност за действие.

Това е което позволява на хората да стават по-уверени в себе си и да заемат желаното място в обществото.

Знанието е власт.

Знанието е сила.

Знанието ни дава право на избор.

Знанието ни дава възможност да упражняваме контрол върху живота си.

От BELL.bg  са помислили за това и предоставят на всички, които са осъзнали неадекватността на развитието на съвременната личност без владеенето на английски език, образователното мобилно и уеб приложение за изучаване на езика, разработено и адаптирано специално за българи.

BELL ви помага да учите навсякъде и по всяко време на своя телефон или таблет, докато сте в офиса, навън в парка, докато пътувате в градския транспорт или просто се налага да чакате някого или нещо.

Bell.bg можете да откриете е на тяхната ФБ страница: https://www.facebook.com/bell.bgapp/