.

Връзката на Орландо Блум с актьорското майсторство започва още от ранна възраст.

Години наред той устремено крачи по пътя на успеха, докато един ден не се озовава на прослушване за “Властелинът на пръстените” – филмът, който му донесе завидна популярност.

Участието му в успешната продукция е последвано от още редица големи роли и ето че днес той е сред най-обичаните мъже във филмовия свят.

Научете се да разграничавате важното от второстепенното. Висшето образование – не е показател за ума. Красивите думи – не са показател за любов. Красивата външност – не е показател за красив човек. Научете се да цените душата, да вярвате на постъпките, да наблюдавате действията.

Не се страхувам от грешки, защото те по-добре от всичко могат да те научат на нещо.

Животът е това, което вие правите с него. Не седите и не гледате как някой осъществява мечтите и желанията си просто ей така. Всеки ден правете по нещо, за да се приближите до мечтите си. Затова НИКОГА не е твърде късно!

Парите не ме вълнуват. Честна дума, ако ми дадат възможността да целуна някой в киното, те може да не ми плащат въобще.

Изпитвам трудност с четенето. Но това не означава, че съм глупав. Така че не се смейте на съучениците си, ако при тях има проблеми с четенето. Може, те да станат кинозвезди и да ви подарят билети за премиерата.

Не се боя да изляза от мода, повече се боя да започна да се страхувам заради това.

Обичам измислени персонажи и фантазии за други светове.

Прочетох някъде, че когато имаш връзка с жена, е добре да си представиш как би се чувствал, ако беше неин баща. Така подхождам в повечето случаи.