.

Типична черта на повечето жени е до такава степен да се влюбят в някой мъж, че са склонни да направят всичко, за да до задържат, дори да преобърнат целия си свят.

Понякога живеят за него, отколкото заедно с него и забравят за себе си. Запомнете, че никой не е по-важен от вас.

Ако вашият партньор не ви приема каквито сте, значи никакви жертви не си заслужават и той просто не е за вас.

Уважението винаги стои на първо място в отношенията между двама души, за да успеят да създадат здрава връзка и всеки да се чувства пълноценен в нея.

Повечето жени се страхуват да не останат сами, да не бъдат заменени с някоя по-красива от тях.

Заради този страх жените стигат до крайности, само и само, за да задържат мъжа до себе си. На първо място често забравят за самоуважението си.

Забравят собствените си желания, нужди и мечти. Всеки човек има нужда от подкрепа, разбиране, одобрение и да бъде оценяван от хората, които са важни за него.

Какво трябва да правите, за да запазите личността си във връзката? Със сигурност няма да ви е приятно да излезете от връзка, в която нищо не ви останало, да сте сама, без самоуважение и да съжалявате за пропиляното време с някой, който не го заслужава.

Ето някои грешки, които жените най-често допускат, когато хлътнат до уши по партньора си.

Не променяйте външния си вид

Не и когато той изисква това от вас. Промяната е хубаво нещо, само когато вие имате нужда от нея и е изцяло ваше решение.

Ако правите нещо, в което не се разпознавате, значи сте направили първата крачка към това да загубите себе си.

Не оставяйте мечтите си на изчакване

Човекът до вас трябва винаги да ви подкрепя в това, което искате и правите.

Никоя жена не трябва да отлага собствените си мечти, само защото не се харесват на мъжа до нея или защото той мисли, че най-големият ѝ приоритет е да му угажда.

Поставяйте собствените си цели и нужди винаги на първо място.

Не ревнувайте

При здравословните отношения между двама души винаги доверието е налице и няма нужда да се насажда ревността.

Ако вашият партньор не може да ви убеди в искреността си или пък умишлено провокира сцени на ревност, значи нямате нужда от него и подобен вид връзка.

Липсата на доверие е сигурен знак, че нещата не вървят към нищо добро и ако нямате сериозни поводи да я проявявате е по-добре да не се тормозите по този начин.

Не забравяйте да зачитате собственото си мнение

Всеки човек има право на собствена позиция и мнение.

Никоя жена не трябва да си позволява да пренебрегва собствените си съображения и възгледи в името на това да задоволи самочувствието на мъжа до себе си и да го направи щастлив от факта, че той винаги се оказва прав за всичко.

Жената винаги трябва да защитава правотата си и да стои зад думите си.

Не спирайте да излизате

Всеки има право на свой личен живот и това, че в един момент започвате някаква връзка в никакъв случай не означава, че трябва да прекъснете всякакви отношения с вашите приятели.

Трябва винаги да намирате време както за себе си, така и за вашата компания, но най-вече да се научите да се забавлявате пълноценно и без вашия партньор.

Вижте още: Нещата, които един Мъж никога не бива да прави за една Жена