.

Има няколко важни неща, които е нужно да разбереш, запомниш и да поправиш веднага.

Никой няма да те чака вечно.

Никой. Докато се мотаеш някъде или си играеш с живота си с надеждата, че някой ще те чака – няма да стане. Ще се върнеш при човека, но той вече няма да те познава. Ще те е забравил. Ще си абсолютно непознат за него. Поправи това веднага!

Всеки си има точка на кипене.

Колкото и да те обичат и да са луди по теб – рано или късна това ще приключи. Не го цениш? Смешно ти е? Подиграваш се? Съвсем скоро вече няма да ти е смешно. Поправи се!

Мразя мълчанието.

Винаги има какво да се каже. Никога няма да повярвам, че двама души няма за какво да си поговоря. Хората мълчат и се губят един друг. Мълчанието е нетърпимо – нужно е да разговаряте. Поправи се!

Пиши, обади се, признай най-накрая нещо! Абсолютно няма от какво да се страхуваш.

Колкото повече остаряваш, толкова по-рядко ще изговаряш думата „завинаги“.

Все по-трудно ще става някой да се влюби в теб, омагьосан от личността ти, чара ти или красотата ти. Преди да кажеш каквото и да било, дълго ще помълчиш, ще обмисляш всяка дума, а след това, е възможно и нищо да не кажеш…

Ще оценяваш хората по съвсем различни критерии.

Недоверието ще ви стане най-близкият ти приятел. И ако обикнеш някого, ще е за дълго, вероятно до края на живота ти…

Мислиш, че това е преждевременно остаряване? Нищо подобно – това е нормален житейски път…

Не се страхувай, ако мъжът не говори много. Не се страхувай, ако често се мръщи и не е весел. Това не е страшно щом когато говори, говори ясно. Изобщо не е страшно, ако не очакваш комплименти от него. Не е страшно, ако не ти подарява цветя.

Страшно е, когато не може да те прегърне като мъж. Когато ръцете му са празни и енергията му е празна.

Страшно е, когато не те гледа в очите… Страшно е когато почти не желае близост, страшно е ако не дойде на себе си, страшно е ако никога не те вижда вечер или късно през нощта.

И накрая, страшно е ако жената не е спокойна с него, когато загуби вътрешната си топлота и чувството, че е напълно защитена. Това е наистина страшно.

Последвайте ЧЕТИЛИЩЕ в Телеграм: