.

Чувал съм мъже да казват, че искат интелигентна жена в живота си! Бих ви насърчил да помислите над това.

Умните жени взимат решения сами, имат собствени желания и поставят ясни граници. Никога няма да бъдете в центъра на живота им, защото той се върти само около тях.

Една интелигентна жена няма да се остави да бъде манипулирана или изнудвана, няма да поеме вина, а отговорност.

Интелигентните жени разпитват, анализират, борят се и никога не се задоволяват с малко.

Тези жени са имали живот преди теб и знаят, че ще продължат да го имат, след като си отидеш.

Те са тук, за да предупредят, а не да искат разрешение.

Тези жени не търсят лидер в двойката, който да следват. Те не искат да те следват или да маркират пътя ти, те искат да вървят до теб.

Те знаят, че животът без насилие е по право, а не лукс, нито привилегия.

Те изразяват гняв, тъга, радост и страх еднакво силно, защото знаят, че страхът не ги прави слаби и по същия начин, гневът не ги прави „мъжествени“. Тези две емоции заедно с останалите ги правят хора и това е всичко!

Умната жена е свободна, защото се бори за свободата си. Тя знае, че не е жертва и оцелява. Ако се опиташ да я оковеш, тя ще знае как да избяга. Не забравяйте, че е правила това преди.

Интелигентната жена знае, че нейната стойност не се крие във външния ѝ вид, нито в тялото ѝ или в това, което правите с него.

Помислете два пъти, преди да се опитате да я съдите за възраст, ръст, форми или сeкcуално поведение, защото това е емоционално насилие и тя го знае.

Така че, преди да отворите устата си, за да кажете, че искате „интелигентна, умна жена“ в живота си, запитайте се дали наистина можете да се впишете в нейния.