.

След като е разбил женското сърце, мъжът може да се страхува, че ще му бъде отмъстено. Но той не знае, че силната жена реагира по различен начин … Такава жена не търси отмъщение, тя позволява на кармата да свърши цялата мръсна работа.

Силната жена е способна на всичко, поради което мъжете обикновено се страхуват да я нараняват много. Разбили такова сърце, те се страхуват от най-лошото.

Когато нараниш егото й, а не само сърцето й, знаеш, че си направил нещо непростимо. В края на краищата сте наясно, че тя е безстрашна, а отмъщението й може да бъде ужасно.

Давате си сметка, че тя няма просто да седи там и да гледа как някой й съсипва живота. Но това, което очаквате, няма да се случи.

Силната жена не търси отмъщение, тя позволява на кармата да направи всичко необходимо.

Тя не е от онези, които ще ви позволят да останете безнаказани, но и сама няма да си изцапа ръцете. Тя все още знае, че това, което правите, ще се върне при вас.

Тя няма да ви подложи на болката, на която сте я подложили. Но тази болка ще ви се върне, макар че няма да повдигне пръст.

Ще съжалявате за сълзите, които е проляла заради вас.

Тя няма да губи време за отмъщение, има нещо по-добро да направи. И най-доброто отмъщение ще бъде вашето осъзнаване на това, което бихте могли да я имате, но сте се разминали някъде по житейските си пътища.

След като разберете, че тази жена ви е обичала, ще се намразите. Това, което сте й направили, няма да я промени. Тя няма да го позволи.

Силната жена не позволява на мъжа да я промени. Тя винаги е тази, която иска да бъде, независимо колко болезнено е наранена. Болката й няма да я накара да ви хареса повече. Защото тя е над това.

Тя няма да търси отмъщение, но вече няма да ви се доверява.

Тя няма да използва тайните ви срещу вас, няма да се опита да ви накара да ревнувате. Тя дори няма да се опита да се свърже с новата ви приятелка.

Тя просто вече няма да губи нито силите, нито времето си с вас. Не заслужавате това.

Вече не сте достоен за нея и тя ще е достатъчно силна, за да ви забрави. И е наясно, че след време ще осъзнаете грешката си. Може би, чак когато кармата ви настигне, но при всички случаи ще се случи.