.

През идващата 2023 г. късметът на Девата ще зависи изцяло от самата нея.

Звездите на хороскопа обещават щедро да я дарят с бърза мисъл, повишен ум и проницателни способности, на които всеки булдозер може да завиди. Тази година за нея няма да има непреодолими пречки!

Въпреки това е вероятно напористата Дева да пропилее този огромен потенциал за решаване на не най-важните проблеми. И ще бъде неудобно.

Хороскопът за 2023 година предупреждава Девите, че „Под лежащ камък вода не тече“. Колкото по-често Девите си спомнят тази поговорка, толкова повече цели ще успеят да реализират в годината на Заека.

Няма нищо невъзможно, важно е да не мързелувате и да не стоите на едно място. Ще имате възможности да направите кариера, да укрепите авторитета си и да създадете стабилна, финансова основа.

Хороскопът за 2023 година препоръчва на Девите непременно да планират обучение и повишаване на квалификацията, дори и за това да са необходими някакви пари.

ЛЮБОВ

В любовен план идващата 2023 година може да се окаже повратна. Това е време на големи постижения и промени. Спрете да планирате несигурно бъдеще! Сега е моментът да започнете да ги прилагате!

Ако в отношенията ви с любимия човек са се натрупали неразрешени проблеми, то 2023 е идеална за разрешаване на всякакви недоразумения спокойно и без излишни нерви, като го правите за взаимно облекчение и удоволствие.

Годината не предразполага нито към негативизъм, нито към емоционална конфронтация и следователно шансовете за намиране на правилния компромис дори в най-трудните въпроси са по-високи от всякога.

Що се отнася до Девите, които търсят сродната си душа, звездите ги съветват да не пазят чувствата си в себе си и да бъдат малко по-решителни.

Девите трябва да разберат, че в любовните дела „розовите очила“ вече не са на мода. Най-добре е да ги свалите и изхвърлите, и да ги смените с такива, които отразяват реалността.

Вгледайте се в отношенията си с партньора/ката, всичко ли е наред? Ако отговорът е „да“, то продължавайте и се радвайте на живота. Но, ако е „не“, спешно се променяйте или се разделете.

Важно е да разберете, че нищо няма да се промени само. Ще се наложи истински да се сражавате за искрените чувства.

ФИНАНСИ

Сложете акцент само на тези дела и работа, които ви носят радост и приходи.

Всеки бизнес, с който Девата се захване през 2023 г., може да я увлече толкова много, че ще има не само сили, но и време за всичко останало. Поради това звездите горещо препоръчват на Девите през 2023 г. да се концентрират върху наистина големи и важни неща, оставяйки всичко по-малко значимо за по-късно.

За да ви бъде пълен портфейла, трябва усърдно да работите. Това е простата истина на живота, която все още никой не е опровергал със собствения си мързел.

През 2023 година е необходимо да бъдете креативни и да използвате неординарни методи в работата. Възможни са чести пътувания по работа, из страната и зад граница. Именно те ще укрепят вашето материално положение, затова се съгласявайте.

От началото на годината до септември вие, Деви, трябва да помислите по-сериозно за собствените си бизнес планове, защото през есента е възможно да направите истински пробив в кариерно отношение.

Ако сте от тези Деви, които са били по-предприемчиви, в края на годината в бизнес отношение може да имате добър успех. Звездите ви препоръчват да покажете инициатива в работата си, сега това ще бъде оценено от началниците ви както подобава. Най-високи успехи ще имате в края на годината. Възможно е по някакъв начин бизнесът ви да бъде свързан с духовното ви израстване.

Звездите препоръчват в този период да не жалите пари за благотворителност, тъй като колкото и странно да ви е, точно тя ще привлече финансовия ви успех и тази благотворителност ще ви се върне многократно.

ЗДРАВЕ

Ще се радвате на добро здраве, единствените притеснения, които може да имате през тази година, ще са свързани единствено с леки настинки. Въпреки, че често пъти, вие преживявате доста тежко, дори нормалните болки в гърлото и се страхувате прекалено много за здравето си, през тази година тези леки неразположения бързо ще преминават.

Част от представителите на зодия Дева, ще успеят да се отърват от свои вредни навици, които до този момент са ги дърпали назад и са пречили на продуктивността им.

СИЛНИТЕ СТРАНИ

Хороскопа за 2023 носи на представителите на зодия Дева много възможности да открият тяхната дълго търсена страст. Представителите на тази земна зодия имат проблем със задържането на вниманието върху нещо задълго. 2023 година носи доза постоянство и дисциплина, така че Девите трябва да се грабнат тази възможност и да я използват пълноценно.

В годината на Водния заек, интуицията ви ще работи повече от перфектно и често ще ви подсказва отговорите на задачите, които изключително много затрудняват останалите хора.

Ще бъдете в страни и градове, от където няма да искате да си тръгнете. Толкова чудесни и комфортни ще ви се сторят новите места. Друга култура, хора, исторически ценности и традиции, всичко наистина ще зарадва Девите и ще ги зареди с позитивизъм. При много дори ще се появи желание да сменят постоянно местожителството си зад граница.

За родените под знака на Девата, 2023 година ще бъде годината, която отваря най-успешните врати и им показва, че с много труд и постоянство, човек може да постигне наистина грандиозни резултати.

Съсредоточени, устремени и верни на своите принципи, вие ще преминавате бързо през трудностите и ще се радвате на своите постижения. Благоприятна година за инвестиции и започване на нови проекти.

ОТ КАКВО ДА СЕ ПАЗИТЕ?

В живота ви ще започнат промени, от които може да се почувствате притиснати и да ви причинят главоболие и излишен стрес. Затова най-добре ще бъде ако се спрете за момент и организирате приоритетите си. Подредете дома си, изхвърлете старите ненужни вещи, за да се подготвите за нова ера.

През 2023 се фокусирайте върху добрата организация на работното място и поддържането на отношенията с колегите. Но се пазете от крайности. Не странете от тях, но и не се сближавайте прекалено. Важно е да спазвате границата лично-професионално.

Вашите емоции имат определена честота, която има потенциал да се материализира в релния свят. Внимавайте за това, какво мислите. Сега също така е и подходящо време за преоценка на начина ви на живот. Какво ще кажете да ядете повече здравословни храни и да правите упражнения? Вашето тяло и ум ще ви се отблагодарят за това.

Помнете, че в този период се полага основата на бъдещето.

Хороскопът за 2023 година съветва Девите, че през тази година, те трябва да вземат такова темпо, че да изпреварят всички проблеми и конкуренти, а също и съперниците в личния си живот. Но трябва да бъдете максимално деликатни, за да не навредите на собствената си репутация.

ОВЕН                 ТЕЛЕЦ         БЛИЗНАЦИ         РАК

ЛЪВ                 ДЕВА           ВЕЗНИ               СКОРПИОН

СТРЕЛЕЦ              КОЗИРОГ        ВОДОЛЕЙ          РИБИ