.

Предстоящата година ще бъде огледало на това, което сме направили и резултатите от нашия труд, постоянство и упоритост.

Хороскопът за 2023 година съветва Водолеите смело да приемат всичко ново, да откриват и използват неординарни методи при реализирането на целите си.

Ако правилно поставите приоритетите си, то поведението ви няма да наруши устойчивостта в професионалната сфера.

Сатурн ви насърчава да преосмислите своите ценности, убеждения и мисия. Защо сте тук? За какво сте готови да се борите и защо?

Ще се отърсите от старото и ще преживеете сериозна вътрешна и външна трансформация.

Водолей обикновено е съпричастен на ниво, което им позволява да поставят благополучието на другите над своето. Но тази година, Водолеи, вашият хороскоп казва, че трябва да помислите повече за това какво искате самите вие. Тази година ще изисква автентичност и честност за това кой сте и какво искате.

През тази година е добре да бъдете по-социални и да наблегнете на отношенията си с началството, като им покажете своите способности.

За Водолеите 2023 година в професионален план ще бъде успешна, а Водният Заек ще успее да ги накара да бъдат по-далновидни, както и бързо да осъществят своите планове.

ЛЮБОВ

През 2023 година, Водолеите не могат да разчитат на безоблачно щастие в любовта, защото този период се очерта да е труден, психологически напрегнат.

Самотните хора могат да срещнат човек, с когото да свържат живота си. Но помнете, че освен да намерите щастието трябва и да го запазите!

В любовните отношения трябва да станете по-гъвкави и търпеливи. Важно е да разговаряте очи в очи със своя избраник, да не премълчавате проблемите.

Може да има проблеми и малки спорове с партньора ви и ще ви се наложи да преодолеете тези препятствия. Може да се разделите за известно време, но това ще е от полза и за двама ви, и ще се съберете отново. Всичко ще бъде от полза за вас и в резултат това ще отведе и двама ви една стъпка напред.

Ако Водолеят иска да намери щастие в любовта през следващата година, той трябва поне от време на време да излиза от света на своите творчески фантазии и мечти, в противен случай рискува просто да не забележи не само признаците на внимание, които му се показват от хубави хора, но и да подмине този, който е определен от съдбата да стане сродна душа на Водолея.

Същият съвет може да се даде и на тези Водолеи, които вече имат връзка. Не забравяйте, че вашият любим наистина се нуждае от вниманието ви и комуникация с вас, а не само по теми, които ви интересуват лично. Опитайте се да намерите време и за това.

ФИНАНСИ

В началото на годината ще се съмнявате в плановете си понеже сподвижниците ви ще правят забележки относно решенията ви. Но с настъпване на влиянието на Сатурн под знака на Водолей вие интуитивно ще тръгнете по свой път, противно на мненията на другите. Затова не се страхувайте да изразявате мнението си и да предлагате промени в работата.

Дори и ако смятате да смените работата си този период ви окуражава да го сторите – но не забравяйте да го обмислите внимателно.

Ако работите повече и усърдно, няма да се нуждаете от допълнителни финанси. И освен това, много бързо ще станете богати и успешни.

Само упоритият труд ще ви помогне да стабилизирате материалното си положение. Движете се напред, не стойте на едно място!

Тези от вас, които работят в офис, не трябва да разчитат на повишение на заплатата или на кариерно израстване, защото нищо не правите в посока развитие в професионалната сфера.
Необходимо е да учите и да обогатявате знанията си, да повишавате квалификацията си и да използвате опита си. Тогава ще видите резултатите от труда си.

ЗДРАВЕ

Ще се нуждаете от укрепване на имунитета и закаляване на организма.

Обърнете особено внимание на стомашно-чревния тракт. Тук са възможни големи неприятности, ако не се съобразявате с по-щадящ хранителен режим или злоупотребявате с алкохола.

Непременно си направете медицински изследвания, контролирайте дейността на щитовидната жлеза. Възможно е нарушение на хормоните, което ще се отрази негативно на настроението и на психическото ви състояние.

СИЛНИТЕ ВИ СТРАНИ

През цялата година Водолеят буквално ще блика от различни идеи, които обещават да бъдат изпълнени с неочаквани логически обрати и интересни находки. Но това, което е особено приятно, ако не всички, то много от тези идеи могат да бъдат много ценни и изненадващо обещаващи.

Ще подхождате към всичко с ясен ум и няма да оставите мислите ви да ви контролират. Ще се възползвате от това ново положение на нещата в работата, защото обикновено сте стресирани и от най-малкото нещо пренасяйки така работата си вкъщи.

Хороскопът за 2023 година предсказва на Водолеите активна социална дейност, което ще доведе до укрепване на авторитета.

Доверявайте се на хората и тогава трудните ситуации ще ви сe сторят доста по-лесно преодолими. Достойно приемайте предложенията за нова работа.

Водолей е този катализатор и провокатор, който ни кара да разчупим оковите на постигнатото. Погледът на Водолей е насочен напред и нагоре. За него други измерения не съществуват.

Водолей ни учи да се свържем с висшето си Аз или с истинската си самоличност. Тя показва нашата лична мисия в живота.

Не е тайна, че някои смятат Водолеите за несериозни, своенравни и твърде свободолюбиви. Тези качества обаче му позволяват да се наслаждава на живота, да избягва прекомерната зависимост от другите и да поставя истинските ценности над всичко!

ОТ КАКВО ДА СЕ ПАЗИТЕ?

Сатурн създава за вас различни препятствия и ограничения на всяко ниво и ви кара много да работите, понякога в непоносими условия, не реагира дълго на резултатите, които създавате с голям труд. Той ви учи на търпение и уважение преди всичко към външния свят и само след това към себе си.

Придържайте се към своето мнение, не престъпвайте принципите си, ако разбирате, че те са правилни!

Водолеите трябва да пазят личното си пространство, което не трябва да нарушават дори най-близките.

Хороскопът за 2023 година препоръчва на Водолеите да се откажат от грубата храна, а също и да си направят изследване при гастроентеролог.

И, разбира се, контролирайте психичното си състояние. Стресът и бурните емоции се отразяват на дейността на стомаха и червата.

Почивайте си, не е необходимо да работите на три места. Не е нужно да се самозалъгвате, че не сте уморени. На организма му е необходим пълноценен сън и релаксиращи процедури. Заемете се със спорт, ходете повече пеша и плувайте.

ОВЕН                 ТЕЛЕЦ         БЛИЗНАЦИ         РАК

ЛЪВ                 ДЕВА           ВЕЗНИ               СКОРПИОН

СТРЕЛЕЦ              КОЗИРОГ        ВОДОЛЕЙ          РИБИ