.

За всеки Козирог, който е работил неуморно по отношение на всичко, което животът ви стовари напоследък, предстоящата нова година ще ви донесе така желаното облекчение, за което копнеете.

Ако сте чакали отдавна мечтана почивка от тежкото тегло, което здравите и стабилни рамене на вашия знак са склонни да носят, вашият хороскоп за Козирог за 2023 г. изглежда обещаващ. Най-накрая е време да пуснете дъха, който сте задържали през последната година (или две или три) и да се установите у дома със семейството си.

Годишният хороскоп за Козирог за 2023 г. ви позволява да изпълните изискванията на вашето семейство, затова ви съветваме да направите всичко възможно да му се отдадете напълно.

ЛЮБОВ

В любовните отношения всичко се получава добре, което е своеобразен отдушник и ще ви даде сили и самоувереност. В любовен план късметът е на ваша страна и ще дойде време да минете на следващо ниво във връзката си.

Никакви емоционални изблици, грубости и ревниви забележки не са позволени. Само така личният живот ще бъде стабилен и без излишни притеснения.

Обвързаните Козирози ще се радват на едно сплотено и равнопоставено партньорство, в което не винаги нещата ще вървят по точен план, но обичта пък от своя страна, ще бъде ръководещия фактор, който ще движи изцяло този любовен механизъм.

Към края на годината може да очаквате една наистина трогваща и сантиментална изненада, която ще остави без дъх и ще ви накара отново да се пренесете в детството и да повярвате в чудесата.

ФИНАНСИ

Това може да е прогресивна година за Козирог. Парите няма да са голям проблем през 2023-та.

За да разширите възможностите си, ще трябва да търсите пресечни точки, да предизвиквате ума си, да учите нови езици, да намирате нови подходи в бизнеса, да подписвате нови договори.

Последните биха могли да приемат формата на ангажименти или обети, които сте готови да следвате неизменно. Създавате комуникационна инфраструктура; пътища, които могат да ви отведат до следващото ниво.

Хороскопът за 2023 година препоръчва на Козирозите да не бъдат алчни и да се занимават разумно с капиталовложения.

Разбира се, не трябва да жертвате последните си пари, но, ако имате прилични спестявания, това е нормален ход. Особено, ако го планирате за края на лятото.

В същото време може да се заемете с бизнес. Бъдете внимателни през ноември, възможно е да се „хванете на въдицата“ на мошеници.

И бъдете по-разумни в харченето. В противен случай ще се наложи да си търсите допълнителна работа или да вземете кредит.

ЗДРАВЕ

Според хороскопа наКозирог за 2023 г. тази година няма големи сътресения, свързани със здравето. Ако сте имали някакво заболяване в миналото, то и този път то ще бъде основната причина за вашите проблеми.

Може да се наложи да се сблъскате с някои дребни здравословни проблеми. Хранете се добре и се грижете за себе си. Много от вас са склонни към стомашни заболявания. Ако имате дори и малък проблем, не бъдете небрежни и ако е необходимо, незабавно се консултирайте с добър лекар.

СИЛНИТЕ ВИ СТРАНИ

Тази година ще бъде динамична и вашата упорита работа ще се отплати усърдно. Ще срещнете нови хора, ще видите добър растеж в живота си в много аспекти.

Тази година е важна възможност за вас да направите личните си връзки по-силни от всякога.

Може да откриете ваш скрит талант за нещо, за което дори не сте си представяли. Разположението на планетите ще помогне на представителите на тази зодия да превъзмогнат своя прекалено реалистичен и материалистичен поглед към света и ще им даде достатъчно умствена сила и въображение.

По време на работа продуктивността ви може да се увеличи, тъй като ще се опитате да получите повишение или увеличение на заплатата. Самият успех обаче ще се крие главно в работата в екип.

Човек, когото познавате отскоро, ще се превърне в ключова фигура за предстоящите години и в живота ви като цяло. Не отхвърляйте възможностите за нови контакти и приятелства.

За родените под знака на Козирога предстои една наистина интересна и вълнуваща година, изпълнена с много приятни и емоционални моменти, както и стартирането на нови и печеливши проекти.

Годината на Водния заек ще ви зареди със сили и увереност, чрез които с бързи крачки ще достигате до желаните резултати.

ОТ КАКВО ДА СЕ ПАЗИТЕ?

Под влиянието на заека в началото на годината ще се чувствате несигурни и съмненията няма да ви дават мира, но не се притеснявайте, защото този период няма да продължи дълго.

Сатурн може да изисква строга дисциплина, така че хороскопът на Козирог 2023 изисква вашето ефективно планиране и балансирани решения по време на крайната фаза на годината.

Възможно е да намерите някого от приятелите си, който има доста негативен ефект върху вас и той да ви отнема от енергията.

Годината ще ви срещне с лукави и непредсказуеми личности, които ще се опитат да разбъркат вашия свят и да ви накарат да загубите доверие в хората.

Възможно е в даден момент да се почувствате неоценени за онова, което вършите. Но не си позволявайте да си изпускате нервите и да влизате в конфликти. Бъдете търпеливи и всичко ще си дойде на мястото.

През тази година ще съберете мислите си и няма да бъдете толкова разпилени. За вас годината ще бъде изпълнена с много събития, избори и решения, които трябва да вземате бързо и интелигентно.

Чрез конструктивна мисъл и решителност, вие ще постигате целите си и ще се доближавате все по-близо до мечтания, подреден и спокоен живот.

ОВЕН                 ТЕЛЕЦ         БЛИЗНАЦИ         РАК

ЛЪВ                 ДЕВА           ВЕЗНИ               СКОРПИОН

СТРЕЛЕЦ              КОЗИРОГ        ВОДОЛЕЙ          РИБИ