.

„Приказка“ на P.I.F. е не просто песен, а портал към вълнуващ свят от чувства и носталгия. От нежните китарни акорди до завладяващия вокал на Димо Стоянов, всяка нотка разказва история, преливаща от емоции.

Песента ни пренася в царство на спомени, където любовта цъфти под летните лъчи, а безгрижните дни се нижат сякаш безкрайни. Текстът, написан от самия Димо, е изпълнен с поетични образи и метафори, рисуващи картини на слънчеви поля, росни утрини и безметежно щастие.

„Приказка“ е не само за влюбените, но и за всеки, който е изпитвал красотата и болката на човешките отношения. В нея се крие копнежът по отминали времена, по невинността на детството и по чистата, неподправена любов.

Но песента не е само за тъга и сантимент. Тя е и за надежда, за вярата в доброто и за красотата на живота. В нея се крие посланието, че дори и в най-мрачните моменти, винаги има лъч светлина, който може да ни отведе към приказката, за която мечтаем.

„Приказка“ е песен, която се докосва до сърцето на всеки слушател. Тя е мелодия, която ни кара да се смеем, да плачем, да мечтаем и да се надяваме. Защото в нея се крие магията на живота – магия, която ни кара да вярваме, че всичко е възможно.

ПРИКАЗКА

Самотен ден от безмълвната вечност
остави в мен безчувствени мечти.

Тъй искрен бе моментът за двама
с искащи, блуждаещи очи
Това е приказка една …

И времето играеше драма
абсурдът бе комедия една,
а ролите със образи бели,
костюмите потънали в тъга

Това е приказка една…

Цигарен дим,
мастилница празна
И приказка за стари времена

Това е приказка една…

Последвайте ЧЕТИЛИЩЕ в Телеграм:

Вижте още: ЛЮБОВТА, БЕЗ КОЯТО НЕ МОЖЕМ – ТАНГРА